Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vicces ez tőled, Gyep!Oleguer írta:
Ne veszekedj hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Mert ha gálázunk az nem egyenlő nálad a győzelemmel? Asszem annyit elvárhatok a kedvenc csapatomtól mindíg, hogy gálázzon! Persze az eredmény a lényeg, de ettől még asszem jobb' szeretném szép játékkal győztesnek tudni a csapatot!Mihu írta: Semmivel sem vagyunk előrébb ha gálázunkAttól még marad a 7 pont.
Jelen pillanatban nem vagyunk abban a helyzetben hogy gálázhassunk. Az eredmény a legfontosabb
Ne veszekedj hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!G-Jay írta:Az is hülye aki leáll ilyenekkel veszekedni! Én már rájöttem hogy nem lehet megmagyarázni dolgokat bizonyos embereknek, igy értelmetlen próbálkozni!
G.
Nem is kezdtem el veszekedni. Egyszer kezdtem el veszekedni egy ilyen provokálás miatt, akkor is meg lettünk fenyegetve hogy aki folytatja az pihen egy kicsit a fórumon. Azóta inkább hanyagolomG-Jay írta:Az is hülye aki leáll ilyenekkel veszekedni! Én már rájöttem hogy nem lehet megmagyarázni dolgokat bizonyos embereknek, igy értelmetlen próbálkozni!
Higyjétek el megszakad a máksorozat a Madridnál, el kell hinni, másképp nem lehet esély sem a bajnoki címre! Ugyhogy mámma este gálát kérünk!
G.
Végre!Lejött Guti Very Happy Very Happy Bap a helyén
Neked is jó estétAlessandro írta:Srácok Ath Mad - Real Madrid : 0 2 .,,, 3 pont ...10 ponttal megyünk (jelen pillanatban) .... ENNYI
Ha nyernének pontegyenlőség lenne köztetek és közöttük (asszem)Részemről téma lezárva, eddig se mondtam soha, hogy nem megérdemelten nyertek, csak most egy kicsit sajnáltam az Atléticot.
De ő most az én hsz-emre válaszolt. Egyébként meg amúgy sem volt sok reményem a meccsben. 8 éve nem nyert az Atl. M szóval.....Közben öröm e bódottá: Lejött GutiFrank Rijkaard írta:Egy szóval nem mondtam, hogy vezethetnének hárommal, csak azt, hogy túlzott a 2 gólos előnyötök. Tudom, hogy a focit gólra játszák, de akkor is...vicc-ember írta:Mihu: Igen, nem játszunk jól. Csak valahogy fura, hogy az AtMa-nak van 2 kapufája meg 1 nagy helyzete az nálatok (nem mindenki) egyenlő azzal hogy a matracosok már vezethetnének 3-mal. Mert az egyértelmű, hogy ha az ellenfélnek nagy helyzete van akkor annak be kell mennie.Ha meg Casillas megfogja akkor meg: Casillas - AtMa 1 - 0.
Részemről téma lezárva, eddig se mondtam soha, hogy nem megérdemelten nyertek, csak most egy kicsit sajnáltam az Atléticot.
Egy szóval nem mondtam, hogy vezethetnének hárommal, csak azt, hogy túlzott a 2 gólos előnyötök. Tudom, hogy a focit gólra játszák, de akkor is...vicc-ember írta:Mihu: Igen, nem játszunk jól. Csak valahogy fura, hogy az AtMa-nak van 2 kapufája meg 1 nagy helyzete az nálatok (nem mindenki) egyenlő azzal hogy a matracosok már vezethetnének 3-mal. Mert az egyértelmű, hogy ha az ellenfélnek nagy helyzete van akkor annak be kell mennie.Ha meg Casillas megfogja akkor meg: Casillas - AtMa 1 - 0.
Hát ha a Real-ból indulok ki akkor előzetes helyzetek nélkül is lehet gólokat rúgnivicc-ember írta:Mihu: Igen, nem játszunk jól. Csak valahogy fura, hogy az AtMa-nak van 2 kapufája meg 1 nagy helyzete az nálatok (nem mindenki) egyenlő azzal hogy a matracosok már vezethetnének 3-mal. Mert az egyértelmű, hogy ha az ellenfélnek nagy helyzete van akkor annak be kell mennie.Ha meg Casillas megfogja akkor meg: Casillas - AtMa 1 - 0.
Mihu írta:Guti hatalmas színész meg...meg.....na mind1 nem mondom ki. Úgyis mindenki tudja hogy mire gondolok
Guti hatalmas színész meg...meg.....na mind1 nem mondom ki. Úgyis mindenki tudja hogy mire gondolokcsababarca írta:Mihu írta:Tudhatnád hogy Real meccseken szabad
jah így már világos.....
Guti meg egy akkora actor....nem értem....lefújja a bíró és elkzed színészkedni....
Ha a játék képét nézzük összességében. Akkor szerinted mi közötök van a meccshez? Vagyis csak az első félidőről beszélünk mert most már az Atletico feljebb húzódott így többet támadtok mint az első félidőben. De az első félidőben egy szavatok nem lehetne, ha az Atl. M vezetne 3-alvicc-ember írta:Ő mondta, hogy közünk nincs a meccshez. Én válaszoltam egy hasonlóan magas színvonalú hozzászólással.Csak provokálsz.
Az még csak egy dolog, de neked mindegyik hsz-ed ilyen "magas" színvonalú!vicc-ember írta: Én válaszoltam egy hasonlóan magas színvonalú hozzászólással.
Ő mondta, hogy közünk nincs a meccshez. Én válaszoltam egy hasonlóan magas színvonalú hozzászólással.Csak provokálsz.
Mihu írta:Tudhatnád hogy Real meccseken szabad