Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nahát, nahát.. bárcsak minden kivansagom igy teljesulnevisca el barca írta: a bilbaoi "különítmény" (ezquerro, iraola, yeste) a "hazafiságuk" miatt nem hinnem hogy elhagynák a bilbaot, bár az tény h ezquerronak és yestenek örülnék mert mindkettő technikas jatekos, elobbi raadasul elol szinte barhol bevethető...
Én szerintem el kéne adni őket jó pénzért és venni egy védőt,vkp-t és egy támadót!Boixos írta:a nyúlnak és riqnek az egyik legmagasabb a fizetése, és nem is nálunk nyomják a bugit. ezt most csak csendben mondom.
Akkor ittRonaldinho22 írta:Robinhora azt mondják,hogy hosszú évek óta nem láttak még ekkora brazil tehetséget...
Szerintem nem kell 6 ember!vieri írta:Szerintem Torres és Luque jöhet a támadó alakzatba, a kp-ra Van Bommol és Van Der Vaart kell,míg a védelembe Kompany és az Interes Cordoba!!!! Kapus nem kell!!!
Ezek megoldhatók lesznek ha eladják Saviolát, Riquelmét, Rochembachot.![]()
Navarroval párbanSubinho írta:És persze védő-védő-védő!!! Most hogy lesérült Puyol is elég nagy gázban vagyunk. Nem lesz ott Marquez sem és Edmilson régóta sérült. Ki lesz középen. Oleger egyedül???
Nem ügyetlen!Ronaldinho22 írta:Robinhora azt mondják,hogy hosszú évek óta nem láttak még ekkora brazil tehetséget...