Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nekem is van egy ilyen megérzésem.De remélem rám cáfolnak.Varga Tamás írta:Az az érzésem, megvan a RM következő győzelme.
Na, én ezt utálom, de mocskosan! Mi f*szért lenne az Atletico kis Madrid? Azért, mert nem annyira sikeresek, mint a szomszéd vár, még nem kellene ezt a szót használni. Tudom, hogy nem degradálóan írtad, csak megjegyeztem, éppen ezért nem is a személyed ellen irányul. Csak ez szerintem ez tök gáz.lionelmessi19 írta:Na... Kismadridék most elcsórhatnának 1-3 pontot Nagyéktól... Kiváncsi vagyok a meccsre... nemnéztem már vagy 2 hónapja Madrid meccset a klasszikus kivételével... úgyis folyton bemákolták. Ha meg nem csak mák volt akk pláne nemlett vna jó ha nézem.![]()
Hajrá Atleticóék!
Ööö, nem! Egyébként meg pontegyenlőség volt...zizou fan írta:Csak én érzem az ellentmondást?egy csomóan belátták,hogy jogosan lettek bajnokok.De azt nem tudják elfogadni ahogy!!
A jogosság alatt azt értem,hogy több pontot szereztete,az "ahogy" alatt pedig a játékot!!!!!!!Kicsit hülyén volt fogalmazva,az tényzizou fan írta:Csak én érzem az ellentmondást?egy csomóan belátták,hogy jogosan lettek bajnokok.De azt nem tudják elfogadni ahogy!!