Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megcsinálja a New england a szezont! Kész!Bár az lenne az igazány nagy teljesítmény, hogyha ezt 2 hét múlva egy újabb győzelemmel ünnepelnék
Ne-ne-ne.Game90 írta:Ki bírja még az izgalmakat?![]()
Hosszabbítás!
Favre eladta...
Tynes 47 Yard-os Field Goal-jával nyert a Giants!
grecki már lejebb beírta a várható időt:messi1918 írta:Most olvasom a Googlén,hogy -17 fok,és derűs idő fogadja a csapatokat, Green Bayban. Remélem ez nem zavarja meg Elit!!!!
tsn.ca/nfl írta:Forecasts are calling for thermometer readings around -15 C for the 6:30 p.m. ET kickoff; yep, a night game in January on the Green Bay tundra. If the wind kicks up, temperatures certainly will dive below -18 C, and head toward the NFL records.
Azért nem akármilyen szél volt. És a IC-ket nem tudta kihasználni a SD, míg Fülöp bátyó 2 IC-jéből a drive végén TD-k lettek!Ráadásul azért Tom adott 2 TD passzt is. És valljuk meg őszintén, nem lehet elvárni Bradytől, hogy minden meccsen hozza azt, amit a Jax ellen produkált...messi1918 írta:Bradyt én nem értem, eddig minden megy, és amikor kéne akkor pedig jönnek az IC-k!
Ottani idő szerint 6:30, itteni szerint ezután a meccs után, azt is adják.Mihu írta: Valaki mondja már meg pls hogy mikor lesz a másik főcsoport döntő? Thx...
Úgylátom ebben nagyon egyetértünkOrdog írta:
Jó szórakozást mindenkinek. VESSZEN BRADY!!!
Krojf írta:grecki Komám!
Node ilyet felajánlani Daninknak...!
Mi van, ha az Interpol nemzetközileg körözi és fogja el a "Vickereket"?
Ebbe a susnyásba akarod bevonszolni Daninkat?
Még Danira is ráordítják, hogy viadalozik privátilag!
Rossz lenne nélküle, az biztos!
Ezért az ajánlatért most "fifteen yard penalty, and still first down"!
Fejtegeti ezt Neked a Te Krojf komád.
Köszönöm! Használni fogom.grecki írta:Akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt (tsn.ca). Itt bizony minden játékosnál kiírják a tranzakciókat, hogy ki hová, ki ellenében, mikor került át egy másik gárdához. NBA és NHL spílerek szintén.
A következő évi elsőkörösről tudtam (Merriman), de bevallom férfiasan a többi picket nem, így puskáztam.
Megkérdeztem ecsém:Drigo írta:Az Eli(sa)-t öcsémtől vettem át, ő biztos olvasta valahol, mert nemhiszem, hogy ilyet képes lenne kitalálni.