Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi bajod a sérómmal?Szerinted nem fésülködök eleget?Game90 írta:Hát nem nagyon tudtalak volna elképzelni egy jólfésült, stréber tanulónakgrecki írta:Igazából csak azért nem én szereplek Kinizsi Ottó (Imi) helyett a Barátok Közt című szappanoperában, mert összerúgtam a port Kalmár Tamás producerrel.![]()
Mivel nem kívánom rombolni a fórum komfortérztét, ezért erre most nem válaszolok.Perrero írta:tamás... érdekes...
vki zárt forumot csinálna... hisztizel... mert esetleg nem kerülsz be...
vki angolul ír vmit... hisztizel... mert esetleg nem érted...
furcsa vagy...
Ez fájt...grecki írta:kép...
Hát nem nagyon tudtalak volna elképzelni egy jólfésült, stréber tanulónakgrecki írta:Igazából csak azért nem én szereplek Kinizsi Ottó (Imi) helyett a Barátok Közt című szappanoperában, mert összerúgtam a port Kalmár Tamás producerrel.
Erre nem kaptunk még választ...barca99 írta:Szerk.: Jah, és még vmi. Tamás. Az szerinted mennyivel másabb, amikor Te latin szavakat és/vagy más, idegen eredetű szavakat, kifejezéseket használsz?
Látod, hogy mire képes, egy profi sminkesVito írta:Magdi néni = Kapocs Zsóka ???
Magdi néni = Kapocs Zsóka ???grecki írta:Igazából csak azért nem én szereplek Kinizsi Ottó (Imi) helyett a Barátok Közt című szappanoperában, mert összerúgtam a port Kalmár Tamás producerrel.
Anya (kéretik nem Magdizni, Kapocs Zsóka a becsületes neve) már elintézte a szereplőválogatáson, hogy én testesítsem meg Imre figuráját, szóval semmi nem állhatott volna az utamba. "Irány Hollywood!" volt a mottóm annak idején. Nem kellett volna összejönnöm Tamás bá (én csak így hívtam anno) lányával, Bettivel. Egy életre megharagudott és kiebrudalt a sorozatból...
OK apus, megyek vissza tanulni...Kralo írta:
![]()
![]()
Jó kép.
Amúgy megint itt szórakoztatod a népet ahelyett, hogy tanulnál?? Ejj-ejj.
Az a szlangvanéz meg mi a fene? Olyanról mán' hallottam, hogy szingalézül, de hogy ...ül? Hacsak nem, a slang-et magyarosítottad kedves Csongor?Perrero írta:inkább olvasnám a blikket szlangvanézül mint a te baromságaidat...messi1918 írta:De szerintem mindenki szívesebben olvas "egy Buckhingam-palotai"hsz-t,mint egy Godjonzen-féle "aha","szerintem is" és hasonlókat,de ez a buckinghami-stílus is csak addig jó qamíg senki nem túloz,de itt senki se megy át a határon,úgyhogy inkább ilyenek jöjjenek,nem pedig a töltögetők!!!!
If you think this seriously, then you're an a..hole.LG írta: bla bla bla...
MertSlither írta:Vegyétek úgy hogy csak az angolul tudó emberekhez szólok olyankor.messi1918 írta: ...mindegy az a lényeg,hogy egy magyar nyelvű fórumon légyszíves ne beszéljetek angolul.Ennyi
Nem muszáj elolvasni, én sem olvasom el a sok semmitmondó hszt, tegyetek így ti is.![]()
And from now on don't expect me to post in Hungarian for awhile.
grecki írta:
Édesanyámmal...
Szerk, kicsit pofoztam még a képen...
varga tamás írta:A csúnya lánnyal?grecki írta:Igazából csak azért nem én szereplek Kinizsi Ottó (Imi) helyett a Barátok Közt című szappanoperában, mert összerúgtam a port Kalmár Tamás producerrel.
Anya (kéretik nem Magdizni, Kapocs Zsóka a becsületes neve) már elintézte a szereplőválogatáson, hogy én testesítsem meg Imre figuráját, szóval semmi nem állhatott volna az utamba. "Irány Hollywood!" volt a mottóm annak idején. Nem kellett volna összejönnöm Tamás bá (én csak így hívtam anno) lányával, Bettivel. Egy életre megharagudott és kiebrudalt a sorozatból...
A csúnya lánnyal?grecki írta:Igazából csak azért nem én szereplek Kinizsi Ottó (Imi) helyett a Barátok Közt című szappanoperában, mert összerúgtam a port Kalmár Tamás producerrel.
Vegyétek úgy hogy csak az angolul tudó emberekhez szólok olyankor.messi1918 írta: ...mindegy az a lényeg,hogy egy magyar nyelvű fórumon légyszíves ne beszéljetek angolul.Ennyi