Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, csak nem érdemes. Mivel te semmit nem teszel hozzá a honlaphoz, ne legyen követelőző hangnemű a kritikád. Most is írhattad volna, "bocsi srácok, de miért marad el 'xy' az utóbbi időben" vagy vmi hasonló. A honlap szerkesztői, cikkírói mind "önkéntesen" dolgoznak, építő jellegű kritikát adhatsz, de nem kérhetsz számon ilyen dolgokat.menczel írta:csak annyit szeretnék még tudni mert eddig kivételesen jó véleménnyel voltam mind a cikkekröl mind ahonlapról (és a készitöiröl is ezt gondolom/gondoltam) hogy akkor itt tényleg nem lehet adott esetben senkit birálni/vagy számonkérni ?
Én támogatnám.Szívesen venném,ha megjelenne itt is.Szeretem böngészni a statisztikákat!+ magyarul lenne ami nem hátrány!G-Jay írta:Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy száraz statisztikai adatok (de azok minden mennyiségben, szal eladott labdák, szerelések sikeres sikertelen passzok stb.) összegzésére egy egy meccsről, - és itt most a meccs számokban cikken kívül mondom - illetve egy-egy hónapról, lenne e igény, mert én szivesen megszerkesztenék mindíg amikor csak lehetőségem adja!
Mit gondoltok? Vagy elég csak ez a pár stat a barca - xx számokban formátumban?
G.
Igénytelen vagy.menczel írta:mit hőzöngtök rögötn. ha nem szivesen csinálod akkor egyáltalán minek csinálod?
és igen rögötn észreveszem ha hiányzik.
azért mert szertem nem csaka barcát hanem ezt az oldalt is. és ezt azzal támogatom hogy mindennap feljövök ide.
és azé mer megjegyzem hogy ez nem volt két hete mit kell besértödni? normálisan is lehet válaszolni.
klüön nagyon tetszett hogy PLÁNE NEKEM NEM MAGYARÁZKODSZ. igyvan te nagyképü nem is kell az egyszerü olvasonak magyarázkodni.
Szeretném elsőként megköszönni.Varga Tamás írta: SHARKY, L19, ENRIQUE, VITO, DRIGO, ZOZZY5, IVÁN, GRECKI, BADI, BOIXOS, HPETI - KÖSZÖNJÜK! TOVÁBBI JÓ ERŐT, EGÉSZSÉGET A HONLAPHOZ, ÉS AZ ÉLETHEZ!
Azokután, hogy Enrique már szólt egy-két szót, most megteszem én is.menczel írta:A szerkezstőkhöz szólnék hogy örülnék a megszokott meccsek utáni osztályozásoknak. már két hétvégi meccset "lelazsáltatok"
Megírhatod te is nyugodtan, megvan a lehetőség, küldd el nekünk, örömmel kirakjuk.menczel írta:A szerkezstőkhöz szólnék hogy örülnék a megszokott meccsek utáni osztályozásoknak. már két hétvégi meccset "lelazsáltatok"
gianni írta:A tabellánkon meg 10 ponttal vezet a real
Enrique írta:Azért van, mert az ezelőtti fordulóban kétszer kellett felvennem a tippjátékban a RM-Zara meccset, mivel először amit felvettem eltűnt. A tipperedmények megadásakor viszont ott volt az eltűnt meg az újonnan felvett is, és mivel nem tudtam melyik-melyik, mindkettőt értékeltem. S mivel a tabella változása a tippjáték eredményein nyugszik, ezért a RM kétszer nyert a Zara ellen, és ez itt a gond.
De javítás alatt van, nem kell aggódni.
A 'Játékoskeretek' alcím alatt ott vannak a játékosok személyes adatai. Aki nem tudja a születési dátumokat - én sem ismerem mindet, sőt - az meg tudja ott is nézni. Szerintem.messi1918 írta:LEnne egy ötletem a kalendáriumba be kéne írni az összes BArcelona játékos születési időpontját is!!!!!Szerintem mindegyik fenn van a neten!!És egy csomó játékosét fejből tudja pár fórumozó.Ha hülyeségnek találjátok akkor bocs,de szerintem jó lenne!