La Liga / Copa del Rey
az biztos! Én 2-1től néztem!Getafe-Sevilla 3-2
Hú milyen végjáték volt Shocked Megérdemelt madriddi győzelem.
De hogy Léderer megőrült az tutti! Milyet ordított már 3-2 nél!:D
-
- Capitá del Barça
Szvsz nagyon jó üzletet csináltak. Banega + Maduro két igazán jó védekező felfogású középpályás.varga tamás írta:A Valencia négy és fél éves szerződést kötött Hedwiges Maduróval, az Ajax eddigi játékosával.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Valencia négy és fél éves szerződést kötött Hedwiges Maduróval, az Ajax eddigi játékosával.

Almeria - Espanyol 1-0 (Kalu Uche 88.)
Na,úgy néz ki,ebben a fordulóban minden a kezünkre játszik!Örömöm már csak akkor lenne nagyonbb,ha bukna a Real a Levante ellen,mert bizony a "valenciai kiscsapat" sokkal veszélyesebben futballozik!És ha tényleg minden összejönne,akkor az Atletico is remizhetne a Valenciával!
Na,úgy néz ki,ebben a fordulóban minden a kezünkre játszik!Örömöm már csak akkor lenne nagyonbb,ha bukna a Real a Levante ellen,mert bizony a "valenciai kiscsapat" sokkal veszélyesebben futballozik!És ha tényleg minden összejönne,akkor az Atletico is remizhetne a Valenciával!

.
-
- Jugador d'estrella
Oliveira állítólag azt nyilatkozta hogy miután játszottak velünk és a reállal is egyértelmű hogy az utóbbi a jobb csapat. Ahhoz képest hogy nálunk egy félidő alatt kaptak 4-et elég érdekes. Inkább rugná be a helyzeteit.
-
- Llegenda del Barça
belenéztem én is a meccsbe. fenntartásokkal kezeltem Alvest, de valóban megérne még egy jelentékenyebb összeget is. iszonyatosan agilis, erőszakos, technikás, gyors, pontos.LG írta:A Sevillai rangadot a hazai FC nyerte 3-0ra, Luis Fabiano egyet kézzel, egyet fejjel, + Dani Alvés megpattano szabija. Amugy Alvés durva jol nyomta
Hát igen ezt én is így látom, de ez egy alacsonyabb osztályos meccs volt! Hobbiból is vezethetett! De nézzd meg O'donnelt! Pályafutása csúcsán már túl volt, 35 évesen érte a halál !54 éves bironak már nem nagyon kéne meccset vezetnie
Az Atletico nyert viszonylag simán idegenben! A Deporral meg nem tudom mi lehet hazai pályán!
Hát egy 54 éves bironak már nem nagyon kéne meccset vezetnie. Nagyon sajnálom, h ez történt
A Sevillai rangadot a hazai FC nyerte 3-0ra, Luis Fabiano egyet kézzel
, egyet fejjel, + Dani Alvés megpattano szabija. Amugy Alvés durva jol nyomta 

A Sevillai rangadot a hazai FC nyerte 3-0ra, Luis Fabiano egyet kézzel

Hihetetlen. Bekapcsolom a sportklubot, és, és, TÖRÖK LÁSZLÓ ??????
Ez jó...............

Ez jó...............

- Primitive
- Entrenador del Barça
R.I.P.Zozzy 5 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 42&nyelv=0
Elképesztő...
(most kivételesen nem a foci24 miatt)

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Nagyon sajnálom.Zozzy 5 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 42&nyelv=0
Elképesztő...

R.I.P
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ez a Sevilla is kezd ám magára találni. Nem egy bivalyerős Betisszel játszik, de azért igencsak feljavultak a kezdeti botladozások után..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Llegenda del Barça
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 42&nyelv=0
Elképesztő...
Elképesztő...
Én csak az első félidőt láttam, de az Espanol kumma jol játxott. Tamudo 2őt bökött, de majdnem hetrikEtooka írta:Espanyol-Villareal 3:0Továbbra is a nyomunkban!Mostanában szerencsénk sincs,mivel itt egy x jó lett volna.Na mindegy,lényeg,hogy mi nyertünk!

Espanyol-Villareal 3:0
Továbbra is a nyomunkban!Mostanában szerencsénk sincs,mivel itt egy x jó lett volna.Na mindegy,lényeg,hogy mi nyertünk!

.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
"Gyorsan véget ér Koeman és a Valencia története." - mondtam volna, ha marad a zaragozai 0-2. Viszont visszajöttek két gólos hátrányból, ami talán jelent valamit, talán elkezdenek futballozni és talán összeszedik magukat.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez a valencia kicsit olyan angol válogatottnak tűnik nekem.. jó játékosok de valahogy.. a szerkezet nemakar működni.
Egy edzőváltás szerintem jót tenne...

Egy edzőváltás szerintem jót tenne...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem nincs kizárva, hogy hamarosan Koeman is megy. Ha összefognak ellene a játékosok, nem tud mit tenni...Talány, hogy mi történhet arrafelé.
Ezek a játékosok nem ezt érdemelték. Greckivel értek egyet, Albeldára le kell csapnunk. Most biztos olcsóbb, mint nyáron lett volna.
Ezek a játékosok nem ezt érdemelték. Greckivel értek egyet, Albeldára le kell csapnunk. Most biztos olcsóbb, mint nyáron lett volna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Az említett videó itt vanvarga tamás írta:Most néztem egy videorészletet a jutúbon. Albelda összehívott egy sajtótájékoztatót, amelyen a az első kérdések után megpróbált volna válaszolni, de nem tudott, mivl a sírás kerülgette. Végül eltörött a mécses, és ez a felnőtt ember elkezdett sírni.
Most lehet mondani, hogy felnőtt férfi ne sírjon, meg nem sírnia kellett volna, hanem fociznia. Nem tudjuk, mi van a háttérben, nem látunk bele a valencia öltözőjébe, de gy valamit tudhatunk. A most kirúgott játékosok többsége - Santi Canizares, Angulo, Albelda, Vicente - ős-valenciásnak számítanak, akik mindig ezért a csapatért küzdöttek. Ez olyan lehet, mint az egyik kolléganőm a cégnél: októberben hátső fali szívinfarktust kapott, leszázalékolás előtt áll, de 13 évet eltöltött a brigádban. Karácsony előtt meglátogattuk, és egyszer csak elkezdett sírni, s azt mondta: "Tudjátok, nekem szinte Ti voltatok a családom, hisz többet voltam a munkahelyen, mint itthon. S, nagyon hiányoztok!" Valami ilyesmi keringhetett Albelda fejében is. Itt voltam 9 évig, küzdöttem ,hajtottam, most meg lapátra tesznek. Nem hinném, hogy ez volt az egyetlen üdvözítő megoldás.
Én is láttam, még a Marcan. Szörnyű érzés lehet neki(k), de gyanítom, hogy nem piszlicsáré dolog miatt rúgja ki őket Koeman. Vagy elment az esze.
Vicentét is el akarja távolítani...? Ezt nem is hallottam. Szét fogják vásárolni a Valenciát

Ja... újabb "feketelistás" Zigic is, aki pontot mentett a Zaragoza ellen