Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
www.translate.google.comKarashu írta:Gondolom, csak nem tudok spanyolul!Egy normális internetes fordítógép linkjét jó fejek lennétek, ha elküldenétek! Bár a képekből is kiderül, hogy Benzema-t ide akarják hozni! Nagyon helyes!
ui.: spanyol-angol, vagy spanyol-magyar kellene! előre is thnx!
Gondolom, csak nem tudok spanyolul!
Mondjuk úgy nem nehéz jobbanak lenni, hogy Belletti helyett egy Zambrotta, van Bronckhort helyett egy Abidal van. Marquez meg csak tavaly volt gyenge, a Kapitány meg nc.ke.andy írta:teljesen egyetértek veled! Henk illetve egy tröszt hiányzik a támadásokhoz! A Védelmünk viszont briliáns!
Igazad van, h sok csapat bunkerfocit játszik ellenünk (lásd tegnap), de ha letámadnak, az sem ízlik nekünk (Clásico). Én mindenesetre furcsa egybeesésnek tartom, h elment Henk, elöl gyengék lettünk, Ronaldinho eltűnt, és a játék sebessége 3 kategóriával lejjebb zuhant. A Chelsea-nél is ratyi volt a támadójáték, és hívták Henket, pedig ha vhol van pénz sztáredzőre, akkor a londoniaknál van!dr. Mezey írta:Én nem hiszek ebben a Henk mítoszban, ilyen alapon oda is el lehetne jutni, hogy jobb volt a támadójátékunk, amíg iniesta csak csere volt, mert akkor lettünk bajnokok. A fő gond a támadójátékunkkal, hogy már 9-10 emberrel védekeznek ellenünk, és erre sztem igen nehéz bármit is kitalálni.
Azt meg nem lehet pénzért megvenni.Dawe írta: Nos, nem kellene egyik poszton sem változtatni, minden posztra megvannak a legjobb játékosaink. Én valami mást várnék, mondjuk a régi Barcát aki még 10-12 pontos hátrányból is bajnokságot nyert.
Igazából nem tudom!Sharky írta:Télen nem nagyon szoktunk igazolni. Pinto is csak azér jött, mer feltétlenül kellett egy cserekapus.Dawe írta:Gyerekek, ennyi az összes igazolásunk ?Pinto? Jó kapus de (csak) ő??
Amúgy mér, mire számítottál![]()
Frank meg Txiki, Laporta nem szokott télen igazolgatni ha jól tudom amióta ők vannak 4-en jöttek csakDawe írta:Gyerekek, ennyi az összes igazolásunk ?Pinto? Jó kapus de (csak) ő??
Hát nem tudom...Mostanában tényleg vannak jó meccsei. De az is hozzátartozik, hogy még mindíg az olyan meccsei vannak többségben, amiken semmit nem csinált, sőt, még annál is kevesebbet. Igazából azt én sem mondanám, hogy nem Barca szint, mert remek játékos, de az tény, hogy a spanyol légkört elég lassacskán szokja meg. Mindenesetre én az irányító középpályás posztot akkor sem neki tartanám fent, ha most jól játszik, és nem hallani róla a sajtóban.Etooka írta: Szerintem meg az....Hajt,kűzd,nem sértődik meg,ha lecserélik,nem egyénieskedik,sajtóban alig hallani róla és mellesleg msotanában angyon jól futballozik!Általában ezt szokta a Barca vezetése megnézni,ha igazolnak,hogy emberileg és tudásilag is ott legyen a toppon!Nos,szerintem mindkettő ezek megvannak
Télen nem nagyon szoktunk igazolni. Pinto is csak azér jött, mer feltétlenül kellett egy cserekapus.Dawe írta:Gyerekek, ennyi az összes igazolásunk ?Pinto? Jó kapus de (csak) ő??
Szerintem meg az....Hajt,kűzd,nem sértődik meg,ha lecserélik,nem egyénieskedik,sajtóban alig hallani róla és mellesleg msotanában angyon jól futballozik!Általában ezt szokta a Barca vezetése megnézni,ha igazolnak,hogy emberileg és tudásilag is ott legyen a toppon!Nos,szerintem mindkettő ezek megvannakStike írta:GUDJOHNSEN nem egy Barca szintű játékos!!![]()
Az Angol bajnokságban sokkal nagyobb az iram mint spanyolországban.kisjuta írta:szerintem DECO maradjon, mert ő kell a csapatba, ha kell gólt szerez, néha védekezik, és a középpályán is megvan a helye...
nekem ellenszenvesebb GUDJOHNSEN, mert nem tud átállni a spanyol futball tempójára, szerintem nlha lassú a játéka, és sokszor elveszik a pályán, mint szürke-szamár a ködben!