Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem ezt nem úgy érted, hogy én azt mondtam az idei bajnokság a miénk!?Igaza van csokinak elúszott nekünk a tavalyi bajnokság is és valószinű hogy a mostani is
Ez a lefocizta ez jó!Egyébként a Madridot idén a fél liga lefocizta vagy legalábbis partiban volt vele
A simára nem tennék...Hogy ők nyernek, arra estleg...De a Reál jellemzően összekapja magát a nagy meccsekre.Az Atletico ma simán megveri a Madridot és 4 pontra csökken a különbség.
A moderátorok nem a véleményért csesznek le. Egyébként meg ne nagyon villogj.Lennon írta:Igaza van csokinak elúszott nekünk a tavalyi bajnokság is és valószinű hogy a mostani is hiszen most már a madridnak nincs ellenfele a bajnokságban mert a Valencia,Sevilla is gyengén muzsikálnak.Egyedül nekünk lehetett volna esélyünk őket megverni de nem így történt talán
még abban bizhatunk hogyha nyerjük a mecseket akkor talán?esetleg?lesz egy olyan csapat amivel nem birnak pl:Espanyol,Villareal,Atlético.Tyű kiváncsi vagyok vajon most ezért mit kapok?hogyan csesznek le Drigóék?
Lennon!Lennon írta:Igaza van csokinak elúszott nekünk a tavalyi bajnokság is és valószinű hogy a mostani is hiszen most már a madridnak nincs ellenfele a bajnokságban mert a Valencia,Sevilla is gyengén muzsikálnak.Egyedül nekünk lehetett volna esélyünk őket megverni de nem így történt talán
még abban bizhatunk hogyha nyerjük a mecseket akkor talán?esetleg?lesz egy olyan csapat amivel nem birnak pl:Espanyol,Villareal,Atlético.Tyű kiváncsi vagyok vajon most ezért mit kapok?hogyan csesznek le Drigóék?
Én a bajnokságot és a BL-t egy helyre, az elsőre sorolom, holtversenyben. A BL-ben ugyanis más fubtball kultúrájú csapatok csapnak össze és ott is szerepet kaphat a taktikai érzék. Pontosan ezért aggódom, a fekete tulipán ugyanis nem nagyon kápráztatott el engem(sem) az utóbbi időben ezzel kapcsolatban.Barcaforever írta:Ti mit választanátok ha kéne?
Spanyol bajnokság
vagy
Spanyol kupa + Bl
BajnokságBarcaforever írta:Ti mit választanátok ha kéne?
Spanyol bajnokság
vagy
Spanyol kupa + Bl
?! ki beszélt itt tavalyról? tavaly szerencsénk volt, nem is kicsi, soha nem is tagadtam. viszont idén is gyakran olvasom, hogy megint bemákoltuk a meccseket, meg majd, ha egyszer elfogy a mákunk akkor jöttök ti. Na ezt nem értem, idén eddig nem sokszor volt olyan hűdenagy szerencsénk. szerintemOhh my god. Ember te láttad a tavalyi bajonkság végét, vagy a mostani ucsó 10 percben eldőlt meccseiteket???
Sacchi nem szoktál te ilyen **lye lenni:DDDD
Ne is!Most nem akarok belemenni a magyar nyelvtanba
Ok, aláírom, de lehetett volna feltételesen is érteni. Így egyértelműbb, ahogy átírtam.Ezért lehetett félreérteni
ElolvastamCS0ki írta:Ezt kifejtenéd bővebben nekem ?Olvassuk már rendesen azt a kommentet, amire válaszólni akarunk...A remélem szótól kezdve az egész feltételes. De akkor legyen "Szóval nekem tökéletesen megfelelne", ha így egyértelműbb. (Egyébként Marquez említett valamit a szerencsével meg a Madriddal kapcsolatban)Sőt!! A madrid szempontjából remélem, hogy Barcelonában is úgy gondolják, ahogy Te!
Ezt kifejtenéd bővebben nekem ?
Olvassuk már rendesen azt a kommentet, amire válaszólni akarunk...A remélem szótól kezdve az egész feltételes. De akkor legyen "Szóval nekem tökéletesen megfelelne", ha így egyértelműbb. (Egyébként Marquez említett valamit a szerencsével meg a Madriddal kapcsolatban)Sőt!! A madrid szempontjából remélem, hogy Barcelonában is úgy gondolják, ahogy Te!
Ez meg most hogy jön ide?főleg hogy aki több éven át nyílvánvalóan öngyilkos és hülye politikát folytattott az pont a Real volt
Szóval nekem tökéletesen megfelel, ameddig a barca így gondolkodik!CS0ki írta:Én nem is akarom kimagyarázni!Hiába erőlködsz Csoki, a tavalyi bajnokság végeredményét akkor sem lehet kimagyarázni...Sőt!! A madrid szempontjából remélem, hogy Barcelonában is úgy gondolják, ahogy Te! Hogy csak mák volt a tavalyi évvége, illetve pár meccs a idei szezonban. Különben a végén még elkezdenének tenni valamit annak érdekében, hogy nekük is mákuk legyen a meccs vége felé is!
Így meg várják, hogy Fortuna feléjük forduljon...
Szóval nekem tökéletesen megfelel, ameddig a barca így gondolkodik!
Tehát ne várd, hogy én győzködni foglak. Leírtam pár okot. De tény, hogy a mák sokkal egyszerűbb magyarázat. Azt hizsem jó is ez így mindkettőnknek.![]()
Én nem is akarom kimagyarázni!Hiába erőlködsz Csoki, a tavalyi bajnokság végeredményét akkor sem lehet kimagyarázni...
ha már ezt ebben a topicban tetted fel, akkor én is választok, bár ez már nem jöhet össze...Szóval a második!Spanyol bajnokság
vagy
Spanyol kupa + Bl
Hmmm. Az függ, hogy akkor mondjuk a bajnokságban hányadik helyen végzünk, hogyha második, akkor mindenképpen a másodikat, hogyha 3-4 még valószínű akkor is. 5-6 az már necces. 6-lefelé, abból botrány lenneBarcaforever írta:Ti mit választanátok ha kéne?
Spanyol bajnokság
vagy
Spanyol kupa + Bl