Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért nagy szó! Igaz az utóbbi években középcsapattá esett visssza a Dortmund,de óriási hagyományokkal rendelkező,nagy nevű gárda! Nekem ők a kedvenceim Németben,igaz amióta esélyük nincs a salátástálra,azóta a Bayern legfőbb ellenfeleinek szorítok,pl Werder,mert a bőrgatyásokat ki nem állhatomTitinho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=167129
Hajnal Tamás nyártól Dortmundban folytatja![]()
4 évre ír alá, 1,5 millió € értékben vált csapatot. Remélem stabil kezdő tud majd lenni és felvirágoztatja valamennyire a csapatot!
Mindenesetre sok sikert kívánok neki hozzá!
Sőt... Ha Dzsudzsákra és Husztira gondolsz. Ottvan mellettük még Halmosi. Ő sem egy rossz játékos.barca99 írta:Úgy tűnik nincsenek aklimatizálódási problémái...
A válogatott meg jól jár, két krva jó játékosunk van bal oldalra...
Valamivel könnyeb dolga van mint előzö meccsen, gondolom kissé nyugodtabb is, megszokta valamennyire a társait, remélem gollal vagy golpasszal hálálja meg a kezdőbe kerülését.Sharky írta:Dzsudzsák kezd a Venlo ellen
Pontosan.varga tamás írta:Tudom, bennem is mindig ez jut eszembe. Úgy néznek ki, mint a melegek, vékonyak, jól fésült szőkés haj, olyan lazák vagyunk, hogy majd' szétesünk. Az image-en egy picit változtathatnának.
Ettől függetlenül csajok jórésze bolundul értük mindenestül...GoDJonzen írta:Na neki már csak egy hajvágás kell és totál férfi! De még így is !:DAmélie Mauresmo
Mi azt találtuk ki, hogy ő egy férfiból átoperáltatott nő volt!
Van már focista haj divat is! Oldalt lenyesik a "kopányáig"hanem a kinézet.3assal vagy ilyen kicsivel van ahol 0-assal, fent átlagosan marad hosszú enyhe zselével ilyen öszevisszaság, hátul meg nem is vágnak az eredetiből és ott hosszabb! Ja és bele egy kis melírt!:D Micsoda ízlés ficam!
Na neki már csak egy hajvágás kell és totál férfi! De még így is !:DAmélie Mauresmo
Van már focista haj divat is! Oldalt lenyesik a "kopányáig"hanem a kinézet.
Tudom, bennem is mindig ez jut eszembe. Úgy néznek ki, mint a melegek, vékonyak, jól fésült szőkés haj, olyan lazák vagyunk, hogy majd' szétesünk. Az image-en egy picit változtathatnának.Saviola írta:Nem ez volt a lényeg,hanem a kinézet.varga tamás írta:Ki tudja? lehet, hogy az. De, ettől még lehet jó focista.
Amélie Mauresmo és Martina Navratilova is leszbikusok, de ettől még kiváló teniszezők.
Nem ez volt a lényeg,hanem a kinézet.varga tamás írta:Ki tudja? lehet, hogy az. De, ettől még lehet jó focista.
Amélie Mauresmo és Martina Navratilova is leszbikusok, de ettől még kiváló teniszezők.
JaGoDJonzen írta:De idevehetjük Filkort is!:D Elvitte az Inter, addig viszont azt se tudták honnan jött!:D Vagy csak nagyon kevesen!
Igen, egyedül Némethet ismertem a legjobban! Őt is főleg az FM ből de róla azért többet is lehetett hallani, mert ő azért még is csak csinált meghökkentő dolgokat!:DUgyan ez van Simon Andrással....vagy hogy hívják a gyereket aki kiment Németh Krisztiánnal a Liverpoolba
Én Szalairól se sokat hallottamGoDJonzen írta:Nem tom ebben a frizurában mi a jó de biztos semmi!:D
A másik h erről a gyerekről még életemben nem hallottam! Viszont jövőre ligakupában vagy kupában helyet kaphat majd! Talán!
Így vanBányász írta:Szerintem ráérne csak nyáron odamenni!Korrektebb lépésnek érezném ha így cselekedne!És ráadásul addig még más is jelentkezhet...És azóta már bejelentkezett érte a Dortmund is
Szomorú lennék ha kiderülne,h minden a pénz....