Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, ezt valaki elkezdte, aztán sokan folytatták. De valószínű abból fakad, hogy itt Magyarországon divat focistának lenni, mert akkor laza vagy, keménynek hisz mindenki is körülzsonganak a nők. Egy csomóan ezért járnak focizni, csak van, aki emelett tud is focizni, van aki meg nem...Saviola írta:Nem értem,hogy miért kell minden focistának,aki valamit hisz magáról [s látható,hogy nem véletlen] úgy kinéznie,mint egy homokos![]()
Személyes tapasztalatom alapján azt mondom hogy sok magyar focistánál túl nagy a képernyő, és az ilyenek így öltözködnek illetve ilyen hajviseletük.Saviola írta:Nem értem,hogy miért kell minden focistának,aki valamit hisz magáról [s látható,hogy nem véletlen] úgy kinéznie,mint egy homokos![]()
Szerintem ráérne csak nyáron odamenni!Korrektebb lépésnek érezném ha így cselekedne!És ráadásul addig még más is jelentkezhet...És azóta már bejelentkezett érte a Dortmund is
Ki tudja? lehet, hogy az. De, ettől még lehet jó focista.Saviola írta:Nem értem,hogy miért kell minden focistának,aki valamit hisz magáról [s látható,hogy nem véletlen] úgy kinéznie,mint egy homokos![]()
És azóta már bejelentkezett érte a Dortmund isVito írta:a Kicker felmérése szerint Hajnal Tamás az idény felfedezettje!
a felmérés a Budesliga-ban játszó spílerek szavazatai alapján készült.
Saviola írta:Nem értem,hogy miért néz ki minden focistának,aki valamit hisz magáról [s látható,hogy nem véletlen] úgy kinéznie,mint egy homokos![]()
Grat neki....REméljük viszi valamire.el fuero írta:A ZTE U19-s válogatott játékosa, Kádár Tamás Newcastle-be igazolt
Másképp emléxik majd az edző is arra meccsre amit megnyertek, jobbnak látja majd Balázs teljesítményét is. Egyébként nem hinném hogy ezt sokkal jobbnak kell látni bemutatkozásnak jó volt ez isSharky írta:Dzsudzsák végigjátszotta a meccset, többször helyzetbe is került, gólt is lőhetett volna. De győztes meccsen mutatkozott be, és ez mindenképpen pozítívum![]()
Én arra gondoltam, ha Király úgy nem áll a gólvonalon,hogy az rá nézve hízelgő(pl.beáll a labda elé)de mondjuk a bíró ezt nem veszi észre és úgy is engedélyt ad a büntető elvégzésére,és a rúgójátékos belelövi Királyba a labdát akkor a Bíró visszafúja.Király enneél az esetnél sem a gólvonalon állt de úgy,hogy az a rúgójátékosnak kedvezett.Ezzel azt szeretném mondani,hogy"gólvonalonnemállás" és "gólvonalonnemállás"közt is van különbség.És természetesen mindkettő szabálytalan,de van köztük diferencia.Úgy gondolom elég jól ismerem a foci szabályait,legalább is ezen részét!!!!!!!!!!!varga tamás írta:messi1918: ha nem vagy tisztában a labdarúgás szabályival, akkor inkább ne szólj hozzá. Ha az elrúgás pillanatában a kapus elhagyta mélységében a gólvonalat, akkor a 11-es szabálytalan, a büntetőt meg kell ismételni, és a kapusnak sárga lapoit kell adni. Mivel pedig, a 11-est csak a sípszó elhangzása után lehet elvégezni, ez azt jelenti: hogy a kapusnak ekkorra el kell foglalnia a helyét a gólvonalon.
Ha nem érted meg, akkor sajnállak.
Én úgy tudom ,hogy a Derby Countyba megy Bori..antiimperialista írta:Laczkó "Buksi" is? Ha jól tudom, Bori is oda ment...