Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csípem énis..jó a klippje...Ordog írta:http://www.youtube.com/watch?v=5bPJpWCxeu4
Jól nyomja az úriember!! Régi kedvencem, sztem nem csak nekem
Saviola írta:Rednex - Cotton Eyed Joe
Erre táncoltuk az osztálytáncunkat szalagtűzőn..felejthetetlen élmény volt.antiimperialista írta:Óriási kedvencem volt! Annak idején volt koncertjük is Nyíregyházán, természetesen ott őrjöngtem 14 évesenSaviola írta:Rednex - Cotton Eyed Joe![]()
Otthon kazettán még mindig megvan az első albumuk, vagy két éve meghallgattam, és ugyanolyan jól esett, mint korábban
Aerosmith & Run DMC - Walk This WayFernando írta:Betudná valaki nekem linkelni az eredeti Walk This Way c számot? Run DMC vs. Aerosmith:
http://www.youtube.com/watch?v=o8A0rhVG91U
Hihetetlen hangja van ennek az embernek
Fort Minor - Remember The NameVictor_Valdes írta:Vki nem tudná megszerezni a zenét ami ez alatt megy(nem tudom a cimét): http://youtube.com/watch?v=M8Sh6833wec
Óriási kedvencem volt! Annak idején volt koncertjük is Nyíregyházán, természetesen ott őrjöngtem 14 évesenSaviola írta:Rednex - Cotton Eyed Joe
Tessék:Rumig írta:Jöhet az egész album linkje, jó torrent is!![]()
Tulajdonképpen a Blinket sem ismerem nagyon, de majd végighallgatom a Fernando által linkelteket, meg majd belehallgatok a +44be is, aztán kiderül, nekem melyik jön be jobban
Sztem ez vmi remix (mert az alapja máshonnan ismerős), vagy más címen szerepel, mert Nasnak a Stillmatic című száma a Stillmatic album első száma. A kiadott számai közül nincs másik Stillmatic.barca99 írta:Sztem nem egyre gondolunk (pont ezért nehéz megtalálniSlither írta:Ha kell akkor feltöltöm, de sztem nem olyan jó az a szám (végülis csak egy intro).).
Én erre gondolok.
Sztem nem egyre gondolunk (pont ezért nehéz megtalálniSlither írta:Ha kell akkor feltöltöm, de sztem nem olyan jó az a szám (végülis csak egy intro).
Ha kell akkor feltöltöm, de sztem nem olyan jó az a szám (végülis csak egy intro).barca99 írta: Ebből a "részből" kihagytad a Stillmatic-at NaS-től.(amit sehol nem találok, mert megegyezik az album címével...
)
Ebből a "részből" kihagytad a Stillmatic-at NaS-től.Slither írta:Nekem a kedvenc diss számom a NaS - Either.![]()
Előzmény: Jay-Z - Takeover
Válasz: Jay-Z - Supa Ugly
Jöhet az egész album linkje, jó torrent is!antiimperialista írta:Linkeljek még?antiimperialista írta:Angels & Airwaves...
Az egész album jó, sőt, az első (We Don't Need to Whisper) albumuk szintén remek
Az első gayz az nem tetszik, de Nas az jó, jayz válasza se rossz, de hát Hit Em Up-ot nem lehet nálam überelni, de mutatok még egyet:Slither írta: Nekem a kedvenc diss számom a NaS - Either.![]()
Előzmény: Jay-Z - Takeover
Válasz: Jay-Z - Supa Ugly
Nekem a kedvenc diss számom a NaS - Ether.Shorty írta: Nagyon üt a Hit Em Up egyértelműen ez a legjobb Diss szám amit valaha hallottam.Az első videóba elég komolyan kivan figurázva B.I.G (Piggy).![]()