Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, szovjet. Nem az amcsi gépet akarják újra üzembe állítani, hanem ennek a párját. Mert az AN-225-ből van egy aktív tagja, és egy üzemen kívüli, tehát összesen kettő készült belőle.Bányász írta:Nem kötekedni akarok,de szovjetekvarga tamás írta:Hú, csodálatos, lenyűgöző ez a gép. Megnéztem a guglin pár képet róla, lélegzetelállítóan szenzációs ez a masina. Az oroszok giganto-megalomániás hóbortjuknak a legújabb megtestesítőle. Engem elkápráztatott a méreteivel, megjelenésével. Valamit tudnak ezek az oroszok. A Boeing kolibrinek tűnik mellette.![]()
Mert Kijevben tervezték és asszem ott is szállt fel először!Tehát akkor már inkább ukrán.
Asszem amcsik építettek egy nagyobb fesztávú gépet...valami H-4 a neve...most akarják újra üzembe állítani!
Nem kötekedni akarok,de szovjetekvarga tamás írta:Hú, csodálatos, lenyűgöző ez a gép. Megnéztem a guglin pár képet róla, lélegzetelállítóan szenzációs ez a masina. Az oroszok giganto-megalomániás hóbortjuknak a legújabb megtestesítőle. Engem elkápráztatott a méreteivel, megjelenésével. Valamit tudnak ezek az oroszok. A Boeing kolibrinek tűnik mellette.
Boldogat!Krojf írta:Komáim!
Tegnap egyetemlegesen lemaradtunk Mardel koma szülinapjáról...!
Elég közel van hozzánk a Ferihegy 2, 3-4 percBoixos írta:nem tudom, h tudjátok-e, de holnap 1530kor érkezik a ferihegyi 2. terminálra a világ jelenlegi legnagyobb repülőgépe, az Antonov 225, leánykori nevén Mrija, és elvileg szombaton 1700kor száll fel.
Az a legnagyobb utasszállító...!De ez annál sokkalta nagyobb tudtommalShorty írta:Nem az airbus a legnagyobb?
Nem semmi keverék! Főleg ha a dél-amerikai alatt a jalapeno paprikát érted.VIII.Henrik írta: Volt benne olasz, dél-amerikai, és természetesen magyar.
Mi nem filmezünk, csak eszmét cserélünk az élet ügyes-bajos dolgairól. Mondjuk a mai alakításod simán elmenne a vicctopicba isVIII.Henrik írta:Ezkről nem a Filmes, sorozatos topicban kéne beszélni?
Csak mert így sokan lemaradhatnak az életben oly fontos tapasztalataimról is.![]()
én most "fórumozás" közbe tanulom,ezt a szerencsétlen matekot,de tők jó,mert feldobtatok(nem nyalizok)Elbeszélgetünk itt Songokuról,meg az ilyenekről.Ha ezt tudná a metek tanár akkor nem hinném hogy örülne!!!De jó hangulatba jó tanulni(nem mintha valamikor is jó lenne)!!!!!!!!Ordog írta:
húzok már tanulni, elvégre még van 2-3 órám amíg el nem álmosodom. Tudtátok, hogy hajnalban a legkirályabb tanulni, senki sem zaklatja az embert...
Nem hasonlítottam,csak a saját kinlódásomat szerettem volna kifejezni,azzal hogy annyira nyüglödök ezzel a szeerencsétlennel,ogy képes vagyok KYliet hallgatni.Egyébként nem csak a2+b2=c2 hanem rajzokkal bizonyítás,minden lópikula.NYelvtanból még írnom kell egy érvelésesfogalmazást,de így fórumozás közbe jobban megy!!!!!!Drigo írta:
Bár nem is értem miért segítek egy antiDB-snekRáadásul még Kyliehoz is hasonlítottad.