Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
??? 4perc hosszabbítás volt "hivatalosan".addig madridban 2 perc hosszabbításnál 4,5 percig játszanak......
Vihetitek!Örüljünk, hogy a nagy rivális elkerült az útból, mostmár meg kellene nyerni az a fránya kupát.
Ez nem szerencse kérdése. Akapusuk is egész jól védett, Saviola meg egyszerűen képtelen a góllövésre. Szerintem üres kapuba 1 méterről is kihagyná valahogy. Higu detto.Én azt vettem észre hogy most az egyszer elhagyta a Madridot a szerencséje, és lám ki is estek.
Melyik mozdulat?Még csak annyit, hogy Cannavaro milyen mozdulatot csinált a gól előtt?Még mindig azon röhögök.
Nem nem beszéltünk, mert Kaka'-t vártam, de nem jött, így nem tudtam vele beszélni, pedig Baptista néven voltamBuitre írta:biztos a sporik úgy gondolják, h ti vagytok annyival jobb csapat a Madridnál, h ledolgozzátok ezt a hátrányt3 perces hosszabbítás mellett a 2. perc elején lefújja a meccset, addig madridban 2 perc hosszabbításnál 4,5 percig játszanak![]()
(amúgy az El Clasicon 4 perc helyett 3.10 volt, ha ez számít még valamit)
Már bocsi, de dumcsiztatok a messengeren a meccs után?spori szerint: feldobta magát![]()
Én nem tudtam leszűrni sehonnan, hogy szimulálásnak gondolta ezt a szitut is
biztos a sporik úgy gondolják, h ti vagytok annyival jobb csapat a Madridnál, h ledolgozzátok ezt a hátrányt3 perces hosszabbítás mellett a 2. perc elején lefújja a meccset, addig madridban 2 perc hosszabbításnál 4,5 percig játszanak
Már bocsi, de dumcsiztatok a messengeren a meccs után?spori szerint: feldobta magát
De el lehet esni másképp, de ez nem a "másképp" szituáció volt, itt egyértelműen felrúgták/spori szerint: feldobta magát, tíz perccel előtte ugyan ezt csinálta, mármint akkor valóban feldobta magát, azért sárgát adott, akkor ezért miért nem?Buitre írta:Nem lehet elesni másképp? Dehogynem, test-test elleni játék, labda fedezése, stb. Úgyhogy a spori hibázott, amikor nem ítélt szabadot, de ha még sárgát is ad az még súlyosabb lett volna.
Én ehhez annyit szolnék, elismerem volt a Baptista elleni szabálytalanság a 94. percben, ami jogos szabadrugás lett volna, az előtte lévő tényleg sárgás volt, csak nincs min sírni, mert amíg a bíró barcelonában 3 perces hosszabbítás mellett a 2. perc elején lefújja a meccset, addig madridban 2 perc hosszabbításnál 4,5 percig játszanak......Buitre írta:Ez a bíró egy ******* volt mindig is, én ki nem állom (bár a tegnapi bukta nem rajta múlt), rengeteg idióta ítélete volt a meccsen (ide is oda is), a Baptista-s helyzethez (és a sok hasonlóhoz!!!) a következőt fűzném hozzá:
Az sima ügy, h szabadrúgás járt volna (nem tizi, mert kívül történt), de kérdem én, miért kellene egyből sárgát adni színelésért? Amúgy sok getzi bíró ad sárgát olyan esésekért, ami nem volt sem szabálytalanság sem szimulálás. Nem lehet elesni másképp? Dehogynem, test-test elleni játék, labda fedezése, stb. Úgyhogy a spori hibázott, amikor nem ítélt szabadot, de ha még sárgát is ad az még súlyosabb lett volna.
Ha már itt tartunk, Saviola viszont megérdemelte volna a sárgáját az első félidőben.
Ha azt gondolod, hogy a Real Madrid azért nyert meg X meccset tavaly március-április óta, mert kizárólag mákja volt, akkor nagyon elvagy tévedve.Én azt vettem észre hogy most az egyszer elhagyta a Madridot a szerencséje, és lám ki is estek
Nem, mert mi amikor a Gramenet ellen kiestünk az mindjárt az elején volt, mert nem játszhattunk visszavágót.A Real pedig a Vallaloid ellen esett ki a nyolcaddöntőben, ami oda-visszavágós volt.Zsolti írta:Nem-nem..ugyan akkor estek ki ők is!
Félreértés ne essék. Inkább nyerjünk 1 bajnokságot mint 3 Spanyol Kupát. A 7 pont jogosságát már annyiszor kitárgyaltuk hogy kár újrakezdeni. Megérdemlik, ugyanis megvertek minket hazai pályán. Ha az nincs akkor most csak 1 pont a különbség. De ugye ott van a mondat elején a HA. A kiesések....ugyan ez volt a helyzet akkor mikor 2004-2005-ben bajnokságot nyertünk. Mi már kiestünk a nyolcaddöntőben, a Real meg asszem a negyeddöntőben vagy hogy...G-Jay írta: Az a legnagyobb baj, hogy jogosan jöhetnek azzal! Sajnos ez nem is vicces. Örülök a kupa kiesésüknek, de egyértelműen a bajnokságra koncentrálhatnak, és biza a BL-ből is ki fognak esni, ugyhogy a bajnokságra összpontosíthatnak, mi meg még megyünk a kupákban, csak az a baj, hogy szerencse is kell a kupákhoz, ugyhogy elbukhatjuk könnyen őket, bajnokság meg igy szintén veszve!
De pozitívan nézve a dolgokat: rosszul is játszott a Real a bajnokságban eddig 2008-ban, kupában már a mák sincs, ugyhogy vigyázz Madrid! Jövünk!
G.
Hát ja, most így jártunk.Amúgy pont ezt vártam, hogy egyszer a Madrid is így járjon...
Tomi írta:Ez a meccs volt a kivétel, amely erősíri a szabályt. Amúgy pont ezt vártam, hogy egyszer a Madrid is így járjon...realm89 írta:Naugye. Ha mégegyszer meghallom, hogy mennyire mákosak vagyunk, jövök és felakasztok itt mindenkit.Ez a meccs volt a negatív/pozitív (mindenki válassza ki, amelyik neki jó) ellenpélda. A meccsről meg annyit, hogy megérdemeljük. 15 helyzetből illene berúgni 2-3-at. Ennyi.
Az a legnagyobb baj, hogy jogosan jöhetnek azzal! Sajnos ez nem is vicces. Örülök a kupa kiesésüknek, de egyértelműen a bajnokságra koncentrálhatnak, és biza a BL-ből is ki fognak esni, ugyhogy a bajnokságra összpontosíthatnak, mi meg még megyünk a kupákban, csak az a baj, hogy szerencse is kell a kupákhoz, ugyhogy elbukhatjuk könnyen őket, bajnokság meg igy szintén veszve!Mihu írta:Nem....erre tudod mi lesz a magyarázat? "Hány ponttal is vagytok lemaradva?"![]()
![]()
Ezzel fognak jönni sokan
Ez a meccs volt a kivétel, amely erősíri a szabályt. Amúgy pont ezt vártam, hogy egyszer a Madrid is így járjon...realm89 írta:Naugye. Ha mégegyszer meghallom, hogy mennyire mákosak vagyunk, jövök és felakasztok itt mindenkit.Ez a meccs volt a negatív/pozitív (mindenki válassza ki, amelyik neki jó) ellenpélda. A meccsről meg annyit, hogy megérdemeljük. 15 helyzetből illene berúgni 2-3-at. Ennyi.
Nem....erre tudod mi lesz a magyarázat? "Hány ponttal is vagytok lemaradva?"Figinho írta:Már várom a sok nagyokos nyilatkozatát h hány büntetőt nem adott meg a sípmester![]()