Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a seggemre akarok realosat, ötletek?Chris0527 írta:Kérdezd Perrerotoregem21 írta: többiektöl továbbra is várom a tetkóötleteket!!:D[. Am énis gondolkodtam ilyenen de az ötletemmel megelőzött egyik hawerom aki Arsenalos....ő a szive fölé tetováltatta az arsenel címerét...énis ezt akartam
..nade nem baj majd lesz máshol
Kérdezd Perrerotoregem21 írta: többiektöl továbbra is várom a tetkóötleteket!!:D[
Hát ez nem semmi!!LEhet,hogy ingyen kapnál jegyet a Camp Nouba,sőt Boixosékhoz mehetnél széket égetni.Én ilyet még nem hallotam,de nem rosszoregem21 írta:üdv!
annyit szeretnék kérdezni h van vkinek barcás tetoválása??tervezem h magmra varratok egy címert de nem tudom eldönteni h mien legyen!!ha van ötletetek akkor irjatok!!THX
van hely a bőröndbeVarga írta:januárban megyek barcelonába.La Pulga írta:Lesz kedden Messis mezem Barcelonából.Egyik barátunk kint volt Barcelonában és tőle azt kapom karácsonyra!A legszebb ajándék!
Én is egy messis mezt kapok karácsonyra januárban megyek barcelonába.La Pulga írta:Lesz kedden Messis mezem Barcelonából.Egyik barátunk kint volt Barcelonában és tőle azt kapom karácsonyra!A legszebb ajándék!
jajj még mennyin fogsz...Chris0527 írta:Krojf ez ma má a 2. olyan hozzászolásod amin szakadokKrojf írta:La Pulga Komám!![]()
csak így tovább
...
Krojf ez ma má a 2. olyan hozzászolásod amin szakadokKrojf írta:La Pulga Komám!
Szeretettel gratulálok eme új és becses ruhadarabhoz, de ha lehet,
akkor ha felveszed, akkor mindig használj valami vadítóan hölgygerjesztő
férfidezodort egyrészt azért, mert ilyet büdösen nem szabad viselni,
mivel meg kell adni a módját a viselésének, mivel kedvenc címerünk
is rajta feszít, másrészt pedig hátha a hölgy, aki beindul az illatra,
helyből Barca-hívő lesz, aztán regelni fog ide, mint a kisangyal!!!
Szóval dezodorálni feszt!!!!
Int erre Téged a Te Krojf komád.