Oleguer írta:Bl fele 4országból áll, megvan az esélye de kevesebb, és ez nem fer, angol foci semmivel sem jobb mint pl a német v francia v holland mégis több csapat jut be. és igen inkább nézek meg egy Loki-Fradi vagy Loki-Ujpest és hasonlo meccseket mint egy Arsenal Mut ahol számomra két jelentéktelen csapat van.
Ennyi volt a "vitám" veled, aki nem fogad el más véleményt azzal nem lehet beszélni. Továbbikban meg ugyis kihoznád hogy én vagyok a hülye tehát.ccc felesleges.
Hogy melyik a legjobb bajnokság, illetve, hogy melyik bajnokság jobb a másiknál, az egy külön történet lehetne. A lényeg annyi, hogy az UEFA mindig az elmúlt 5 év alapján rangsorolja a bajnokságokat (eddig így volt...), illetve azok csapatait, és ezalapján dől el, hogy melyik bajnokság hány csapatot indíthat a nemzetközi porondon. Az tény, hogy az elmúlt években angol, spanyol, illetve olasz csapatok játszották a BL döntőt, és az elmúlt 2 évben spanyol csapat nyerte az UEFA kupát (tavaly házi döntő volt), ezalapján azért érthető, hogy miért van annyi spanyol, olasz, illetve angol csapat a nemzetközi porondon amennyi.
Az éremnek viszont két oldala van. Hiszen mondhatnád, hogy persze 4 azonos nemzetű csapatból 1nek nagyobb az esélye eljutni a döntőig, mint mondjuk a mi egyszem csapatunknak, ráadásul az is selejtezőben indul...
Olyat úgysem tudnak csinálni, ami mindenkinek jó ezt el kell ismerni. Neked az tetszik, nekem ez a mostani.
Ez az erőrangsor, viszont mégis jobb talán, mint az ami lesz.
Gondolj bele, hogyha VB-n, EB-n VB, vagy EB selejtezőben sem lenne kiemelés és akkor lenne két ilyen csoport: Albán, Örmény, Macedón, San Marino, Ciprus, a másik meg mondjuk Anglia, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Németország. Azért az sem lenne fair nem?ú
Oleguer írta:Ennyi volt a "vitám" veled, aki nem fogad el más véleményt azzal nem lehet beszélni. Továbbikban meg ugyis kihoznád hogy én vagyok a hülye tehát.ccc felesleges.
Én elfogadom a véleményed, nem erről van szó, hanem arról, hogy az én véleményem, nem azonos a Tiéddel, és azért mert leírsz valamit még nem fogok Veled egyetérteni, ahogy Te sem velem. Csupán leírtam az én álláspontomat.
Az elfogadás és az egyetértés nem ugyanaz.