Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van, múltkor volt egy film a Barcáról a Viasat Explorer-en. Olyasmi jellegű volt, mint a Szigorúan bizalmas, de ez most inkább szólt az egész klubról, a nemzetközi kapcsolatairól, a jótékonyságáról, a játékosokról és még sok más egyéb mögött az igazolásokról és az utánpótlásképzésről. Txiki nyilatkozta, hogy az utánpótlásba asszem 80%-ben mindíg katalánok kerülnek, külföldi gyerekek pedig csak nagyon kemény előírások megfelelése után csatlakozhatnak az ifikhez.Saint Germain írta:Szerintem a BARCA nemzetközi játékosmegfigyelői biztos folyamatosan keresnek fiatal tehetségeket is. A legjobbak (megfigyelt gyerekek) gondolom meg esélyt kapnak, hogy bekerüljenek a klub utánpótlás bázisába.
Hogy mekkora sztár lesz, az majd elválik, mindenesetre nem 2v3 jó meccset kell produkálnia ahoz,hogy a fent említett sztárokhoz lehessen majd hasonlítani.danko94 írta:Sztem örülnénk ha Kerlon idejönne nézzétek a milanba Pato-t akkora sztár lesz mint Kaka v Roni.
Mi az ilyeneket kineveljükdanko94 írta:Sztem örülnénk ha Kerlon idejönne nézzétek a milanba Pato-t akkora sztár lesz mint Kaka v Roni sztem Ronnie helyére jöhetne nyugodtan(csak az a baj h a barca nem mer ilyenekbe befektetni mint pl a real robinho v milan kaka&pato)szal ugyse jön ide
Ki ez a tag?Replay írta:Loris Arnaud a következő célpont?
http://href.hu/x/4fj7
Sztem a világ 1ik legjobb szélsővédője Maicon jelenleg. 35 milliot nem ér, az tény, de egy 20-t simán megérneZsolti írta:Maichon? ugyan már...................hol ér az 35 millát? még 10et se nagyon....meg nem hinném,hogy pont ő kellene nekün k..ennyi erővel vegyük meg a Zaragozából Diogot. Simán van olyan jó,mint Maichon és negyed ennyibe se kerülne kb...
Tény, hogy az ár nem reális. Ha jól emlékszem a cikkből a Chelsea kinált érte 35-öt. Ök meg ha játékost akarnak venni akkor a piaci érték 3szorosát is képesek kiadni csak, hogy sikerüljön a transzfer.Zsolti írta:Maichon? ugyan már...................hol ér az 35 millát? még 10et se nagyon....meg nem hinném,hogy pont ő kellene nekün k..ennyi erővel vegyük meg a Zaragozából Diogot. Simán van olyan jó,mint Maichon és negyed ennyibe se kerülne kb...
Ügyes gyerekek. Csak semmi szükség nincs rájuk, ahol Messi, Krkic, és Giovanni cirkuszi látványelemekkel bíró ifjú focista tehetségek, bohócok( jó értelemben) vannak Ronaldinho és Henry mellett. Jóból is megárt a sok.loctite írta:
Kerlon: http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoX ... latederlon
Lulinha: http://www.youtube.com/watch?v=WBNhAgvvws8
Ne mondd már nekem, hogy Rochemback a Sportingban és a Boróban brusztolt volna. Ha ezt mondod, akkor egy meccsét nem láttad. Az más kérdés, hogy nálunk mit csinált...Rivaldo11 írta: A rend kedvéért: Nem a karmestere volt a brazil válogatottnak. A másik: Nem egy szint a két játékos. Rochemback brusztolós, Kerlon zseniális.
Ettől függetlenül semmi sem garantálja, hogy be is futja azt a pályát, ami a tehetsége alapján megilleti. De a lehetőség benne van.
A rend kedvéért: Nem a karmestere volt a brazil válogatottnak. A másik: Nem egy szint a két játékos. Rochemback brusztolós, Kerlon zseniális. Előbbit soha nem tartották a legnagyobb brazil tehetségeknek, utóbbit igen.grecki írta:Csak azt írtad, hogy, csak úgy akárkinek nem adják oda a brazil válogatottban a karmesteri pálcát. Rochembacknak is odaadták, hétszeres brazil nagyválogatott.Rivaldo11 írta:Rochemback a negyedét nem tudja annak, amit Kerlon. De őt nem is azért vásároltuk anno.
Olvasd el újra, mit írtam. Mert én elolvastam, és meglepő mód nem azt írtam, hogy minden brazil "akkora király".
Csak azt írtad, hogy, csak úgy akárkinek nem adják oda a brazil válogatottban a karmesteri pálcát. Rochembacknak is odaadták, hétszeres brazil nagyválogatott.Rivaldo11 írta:Rochemback a negyedét nem tudja annak, amit Kerlon. De őt nem is azért vásároltuk anno.
Olvasd el újra, mit írtam. Mert én elolvastam, és meglepő mód nem azt írtam, hogy minden brazil "akkora király".
Ja, tudom, Fabio Rochemback is akkora király... Az angolok meg nem tudnak mást csak brusztolni, tudom.Rivaldo11 írta: Kerlont több alkalommal látam játszani, hatalmas játékos. Ha idejében átkerül Európába, óriási karriert futhat be. Ne aggódj. A fejelgetésen kívül is tud egyet s mást.
Gyenge játékos nem kapja kézbe a karmesteri pálcát egyetlen Brazil válogatottban sem.
Kerlont több alkalommal látam játszani, hatalmas játékos. Ha idejében átkerül Európába, óriási karriert futhat be. Ne aggódj. A fejelgetésen kívül is tud egyet s mást.Rivaldo11 írta:Kerlon mindenképp nagy vétel lenne. Még egy kölcsönadás is beleférne, csak kerüljön a tulajdonunkba. A legnagyobb brazil tehetség. Méltó a Barca mezre.