Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No, igy elsőre igen pofás lett a Williams, szép a színe, nem olyan mint a Renault! Arról már nem nagyon van szín ami hiányoznaKralo írta: A Williams istálló tesztpilótája, Nico Hülkenberg is pályára vitte az új, FW30-as konstrukciót.
Tisztában vagyok azzal, hogy nem azért van ott, mert olyan pofás. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenkinek most jutott eszébe ez a -McLarenről ihletett- elem.GoDJonzen írta:A jobb leszorító erő érdekében teszik rá! Ez nem dísz!:D
Am ezek még nem a bemutató kocsik ne h azt hidd ! Ebbe a hónapba mutatják be ezeket is! Teszt autók!
Ma láttam egy Honda Civic Coupét a kedvenc (5.) generációmból, ritka jelenség. Csorgott is a nyálam rendesen.Vito írta:először lettem Honda drukker, a verda pár év múlva jött, de nincs összefüggésbengrecki írta:Tényleg Zoli, te azért lettél Honda drukker, mert olyan kocsid van, vagy azért van olyan kocsid, mert Hondás voltál?
Vagy egyik sem?
Tényleg, sikerült megcsináltatni a verdát?
(azért ez nem teljesen igaz)
először lettem Honda drukker, a verda pár év múlva jött, de nincs összefüggésbengrecki írta:Tényleg Zoli, te azért lettél Honda drukker, mert olyan kocsid van, vagy azért van olyan kocsid, mert Hondás voltál?
Vagy egyik sem?
Tényleg, sikerült megcsináltatni a verdát?
Button egy top pilóta,eddig nem kapott normális cuccot,h VB sansza legyen,amikor igen,akkor Schumi és a Ferrari olyan formában volt,h 3.helyre volt csak elég,de h akkor miért nem tudták folytatni azt a kiválló melót,amit elkezdtek...hát azért mert elküldték a csapatfőnököt (vagy az előtte volt?)Los Banditos írta:Button 3 nap múlva lesz 28 évesEnnyi idősen miért lenne kiégett? Most van a legjobb korban. Még egy kicsit fiatal, de már közel 140 futam van a hátamögött, szóval tapasztalata is van.
![]()
Láccik rajta, eredményein is, igaz a kocsija is olyan de ez nem tesz jót neki, hogy ott hátul kullog! 2004ben volt jó kocsi ment Button szekere is! De azért nem kell senkinek mert sokan egybe forrasztják hogy ha" rossz a kocsi akkor a pilóta is rossz"!Ezt pontosan mire is alapozod?
Doktor úr, mostanában olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem...GoDJonzen írta:Button már kiégett! De még talán ez az uccsó esélye! Szal még nem éget tki!a Honda nagy npja JANUÁR 29!
Ezt pontosan mire is alapozod?GoDJonzen írta:Button már kiégett!