Perrero írta:Tamás, te tartod magad embernek

Büszke lehetsz magadra, és még te voltál multkor felháborodva...
nem miattad, eddig is ugy gondoltam h inkább a kutya/macska mint az ember, ezekben az állatokban nincs meg a gonoszság, ha hallani lehet néha a hirekből arról, hogy egy kutya itt és itt, ekkor és ekkor széttépet vkit, akkor sem a kutyát kéne elaltani (megbüntetni) hanem a gazdáját aki olyan gyilkologépet csinált belőle...
én nem börtönbüntetéssel büntetném az állatkinzokat, hanem azt csinálnám meg velük amit ők tettek azokkal az állatokkal akik nem tudják megvédeni magukat egy emberrel szemben... akár vízbe folytanám, akár sosavas injekcios tükkel lőnék rájuk
attól, hogy kisebb nálad és nyávog még ugyanugy van élete...
Téged csak sajnálni tudlak Tamás... bocsánat,
tamás
A lo másik oldalára sem kell áttesni. Ha egy kutya meg akar enni egy embert, az ember védekezik, akkor dögöljön meg, mert ruhadt állatkinzo..de ha a kutya megeszi az embert, akkor nem a szegény állat a hibás.

Az ilátkinzást én elitélem, ha szorakozásbol történik, akkoe maximálisan

De ha engem egy kutya megharapna puxta kézzel tépném le a fejét.
A másik dolog meg az állatkisérletek....szenved az állat, de nemes célbol, hiszen olyan gyogymodokat kutatnak, amelyek ember életeket menthetnek meg

De igaz, inkább éljen az állat, inkább az emberek dögöljenek meg....
Nem szeretem az állatkinzokat, de az ökoterroristákat legalább annyira rühellem.