Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither írta:Mivel csak 4-en nyilatkoztunk az időpontról, és lassan már el kéne dönteni az időpontot, szóval én azt ajánlom, hogy legyen holnap 8-tól. Ellenvetések?
- Slither: jó
- Shorty ?
- Melkor ?
- Enríke ?
- Bouba ? Lehet h jó lesz ,de ma mondtam meg hogy kettes leszek kémiából ,úgyhogy nem tudom h mikor tudok géphez ülni
- Chris0527 ?
- Tim ?
Aha Cod!Persze ez érthető, valakinek a Barbie jobben bejön
Ezt vegyétek fenyegetésnek! Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy erre még a halottak is feltámadnak.GoDJonzen írta:Bazzeg! Srácok! Havkivel netán történne vmi, vagy nem tudna részt venni a helyett beszállna SANYEE A POKER császár!:D
Persze ez érthető, valakinek a Barbie jobben bejönGoDJonzen írta:Nem voltam ott a vigaszágon mert mást jáccottam!
Ha visszaolvasnál láthatnád,h hasonlók már tervben vannak,de amíg még ez sem ért véget,felesleges felvetni...ha ennek vége,te is,és a többiek is láthatják a további versenyek mikéntjét...messi1918 írta:Tényleg nem akarom átreformálni a pókerversenyt,de nem lehetne,hogy minden hónapba játszanának az asztalok,ugyanezekkel a szabályokkal amik most volt és Decemberbe lejátszanák a nagy döntőt azok,akik a legtöbbször voltak havi nagydöntőbe!!Szerintem jó lenne mert minden hónapba lenne verseny,és így biztos,hogy a legeslegjobb nyerne!!!!