2008.01.16. 17:06:53
Miután végigolvastam a ma reggeltől leírt véleményeket, alapvetően két ember hsz-vel tudok teljes mértékben egyetérteni: grecki és antiimperialista. Tény, a továbbjutást nem kell megmagyarázni, azzal én is elégedett vagyok. A taktikai utasításokat végrehajtották. De, milyen taktika volt ez? Védekezzünk 7+1 emberrel, a támadás lehetőségét pedig adjuk fel. Gondoljatok bele: mi van, ha Poulsen kezezésénél a labda a hálóban köt ki. Mivel a bíró+partjelző továbbot intett, gólt ítéltek volna. És most vernénk a fejünket a falba, és szidnánk Franket. Én így sem vagyok a legnagyobb hódolója. Ilyen taktikával menjen el a Levante kispadjára, aztán ott adja ki azt az utasítást, hogy tíz emberrel védekezzünk. Bár, ehhez nem kell papír, ilyen utasítást én is tudok adni.
huszi!
Senki nem várta azt, hogy mostantól minden bajnokságot mi fogunk nyerni. De, a tavalyi nekünk állt, mi voltunk a legesélyesebbek, csak ez a dilettáns tulipán elrontotta. Aki másképp látja az vagy vak, vagy szerelmes Frankbe. Hazai pályán nyerünk, idegenben meg döntetlenek garmadáját gyártjuk? Majd a végén, hazai pályán vezetünk 1-0-ra (Betis ellen), 2-1-re (Espanyol ellen), és visszaállunk védekezni. Mindenki, akinek a tojáshéj leesett a hátsójáról, tudja: ez a legtöbb esetben megbosszulja magát. És meg is bosszulta. Ki a hibás. Az edző, akinek nincs taktikai repertoárja, aki ül, mint egy rakás szerencsétlenség. Tegnap se sok hiányzott a sevillai vezetéshez, és a győzelemhez. Merthogy tegnap nem lőttünk volna gólt, az 'hótziher', még ha 180 percig tartott volna ameccs, akkor sem. A támadások vezetésére az energiánk 10%-át fordítottuk. Ez a barcelona? Nem, nem ezt szeretjük, nem ezért szurkolunk a csapatnak, nem ehhez vagyunk hozzászokva.
A divatdrukkerezést meg be lehet fejezni. Főleg, greckivel vagy antival szemben, de velem kapcsolatban sem szeretném meghallani senkitől sem. Nem R10 által/alatt lettem a Barca szerelmese.
Egy dologgal kapcsolatban vitatkoznék, akár Vitoval, akár a többiekkel. Ez pedig Giovani Dos Santos játéka. Én elégedett vagyok vele, a játéka nagyon szimpatikus, minden meccsen küzd, hajt, ütközik. És, más a szerepköre, mint Bojannak. Lionel mesi egy volt, ne várjunk el mindenkitől ilyen antrét. Egyszeri, 100 évenként megismétlődő talentum feltűnése a kis argentin játéka. Gio igenis hasznos játékosa a csapatnak. Bár az igaz, hogy egy kicsit lehetne higgadtabb, de ezt tudjuk be a kezdeti lámpalázának. Bojan középcsatár, neki könnyebb a dolga, hogy növelje a népszerűségét.
Summa summarum: új edző kell, mert az idén sem fog leesni semmi.