Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát,egy semleges nézőnek nyílván nem tetszett a meccs!!De aki semleges,az ne nézzen Kupa-visszavágót!Amúgy végre jó volt látni,hogy Rijkaard jó taktikát talált ki!!!MErt még a bajnokságban elmegy,de a kupákban borzalmasak voltunk ezen a téren.De ma,nagyon jó volt,mindenki!Látszott,hogy kiteszik a lelküket a pályán,néha kellenek ilyen meccsek is az eredményességhez!Melkor írta:Elég érdekesen ítéli meg pár ember ezt a meccset....
Szerintem egészen jól játszottunk, egy nagyon jó erőkből álló és jól játszó Sevilla ellen. Ha megnézitek hátul és a középpályán alig-alig volt labdavesztésük, és ha mégis, egyből sprintelt hátra mindenki. Szinte semmi kockázatot sem vállaltak (1 kontrát tudtunk összesen végigvezetni), így azt hiszem öngyilkos taktika lett volna erőltetni a góllövést, mert akkor könnyen kaphattunk volna 1 gólt kontrából.
Mypeter játékosértékelésével sem értek egyet. Bár csak a védelem dícsérhető egyértelműen és Iniesta (nekem Bojan is tetszett), de a többiek se nyújtottak rossz teljesítményt - nagy hibát senki sem követett el.
Mindent egybevetve ez egy jó kis meccs volt. Lehet nem volt gól, de szerintem mindkét csapat szépen játszott.
Nem tudom, hogy te milyen jogon divatdrukkerezel le bárkit is? Hogy veszed a bátorságot hozzá?huszi írta:mypeter... ketten vagyunk rijkaard partiak... a tokom kivan a sok idiota divatdrukkerrel itt.... nem szamit nekik nyerunk vesztunk, 5-6 alapember hianyzik.... de a csapatot szidni kell... sehol senki mas nem olyan kritikus a barcaval mint ez a szerencsetlen nyomorult banda itt az eurobarca forumjan... le a kalappal az oldal elott... mert tenyleg jol megvan szerkesztve... tenyekkel teli, pletykamentes oldal.... de ami a forumon megy az fortelem... ennyire nehez felfogni h nem lehet minden meccset megnyerni, nem lehet mindig jol jatszani, nem lehet minden meccsen 5 golt rugni.... most ebbe vmelyik szinten tul okos bele fog kotni h de mar miota rosszul jatszunk... es akkor mivan? mind3 fronton eletben vannak az eselyeink... ennyire bexartok attol a 7 ponttol? azon kivul h mar divatbol is szidjatok rijkardot meg meg jo nehany embert a csapatbol.. semmi ertelmeset nem lehet toletek olvasni... mi az a 7 pont? megnyerjuk a clasicot, ketszer x-elnek mig mi nyerunk es elsok vagyunk... nezzektek meg mekkora hatranyban voltunk a 2003-2004es szezon oszi szakaszaban.... 28 pontos hatranyban fordultunk a 11ik helyen, a real elso volt... a szezont 2 pontos elonnyel zartuk hozzajuk kepest... sajnos a valencia 3 ponttal elottunk maradt.... ha nem tudjatok felfogni azt h barmennyire is szeretnetek, barmilyen edzovel jatekosokkal nem lehet tokletes csapatot alkotni ami mnden meccset megnyer.... ha nem tudtok veszitei v csak egyszeruen elfogadni h olykor masnak is kell gyoznie... akkor szurkoljatok mindig mas csapatnak aki eppen aktualisan a legjobb es akkor minden szezon vegen boldogok lesztek...
Ilúvatar írta:ja igen, és a sevilla "lesgólja" pedig nem les gól, hanem szép mákos gól. De ezt visszavonták mivel lesnek nézték... Henry vastagon belenyúlt a labdába, így nem les... de hát töketlen bírók... Jogos gólt lefújják, a kézzel hozzáért labdát meg nem fújják le... grat a bíróknak. az ész megáll...
de ettől függetlenül örülök h tovább jutott a gyenge barca.
Nem az számít ellenféltől kapott labdának ami megpattan vagy iesmi!Szóval az egy jó nagy les volt!Legalábbis sztem!Henry vastagon belenyúlt a labdába
Amikor ellőtte a sevillai gyerek a labdát, Duda már lesen tartózkodott. Ettől függetlenül azért leizzadtam egy pillanatra...Ilúvatar írta:ja igen, és a sevilla "lesgólja" pedig nem les gól, hanem szép mákos gól. De ezt visszavonták mivel lesnek nézték... Henry vastagon belenyúlt a labdába, így nem les... de hát töketlen bírók... Jogos gólt lefújják, a kézzel hozzáért labdát meg nem fújják le... grat a bíróknak. az ész megáll...
de ettől függetlenül örülök h tovább jutott a gyenge barca.
hááááát... annyira erősen nem ért bele, hogy változtasson a labda pályaútvonalát... de mind1... lényeg h nem kaptunk gólt.Rivaldo11 írta: Nézd meg mégegyszer. Poulsen beleért a labdába kézzel, ami miatt változott annak a pályája. Ezért pattant Valdes fejére.