Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már nem is idegesítem vele magam. Egyszerűen egy Real meccs nekem a 65.-70. percig tart. Odáig nyugodt vagyok. Viszont idegileg nem bírom valami jól ha az utolsó percekben beszenvednek egy gólt. Ez lesz most is. Majd holnap megkérdezem a Real-os osztálytársamtól hogy 1-et vagy 2-t rúgtatok? EnnyiOrdog írta:Miért nem fogok meglepődni ha a margó lehozza 1-0-ra a meccset egy 80. perc környékén rúgott góllal..........
He?DJ REAL Bee írta:Furcsa egy olyantól hallani, akinek a csapata igazolt egy Henryt, mikor ott volt Eto'o, Gudjohnsen, Ezquerro, KrkicSzóval mit akartok még? Komolyan...![]()
Érzed-e, hogy ugyanaz a helyzet szinte?
Furcsa egy olyantól hallani, akinek a csapata igazolt egy Henryt, mikor ott volt Eto'o, Gudjohnsen, Ezquerro, KrkicSzóval mit akartok még? Komolyan...
Pont most jelent meg egy cikk a madridistán ezzel kapcsolatban, amit írtam. A 41 madridi gólból 23at (tehár 56%) az utolsó fél órában lőttük. Meg az első negyed órában 8at. Tehát a meccs középső részén alibizés van általában!Hogy a végén meg miért huzzuk be a meccseket? Egyrészt szerintem az egyik legjobb kondija van a reál játékosoknak. Másrészt már hozzászoktak ahhoz, hogy a végén lőnek gólt, szóval fejben sem kezdenek annyira görcsösek lenni. Másodikfélidős csapat...
Nem elküldésről volt szó, hanem padoztatásról. Szoktatok nézni Reál meccseket? Az a gólontás se most volt sajnos!Nem értem azokat, akik elküldenék a csékát. Raúl most ráadásul ontja is a gólokat. Igaz, néha teljesen eltűnik a mezőnyben, az el classicón is elég halvány volt.
Baptistával középpályán számol Shuszti. Soldado...Még cserének is gyenge sajnos, neki egy közép, kiscsapatban a helye. Messze nem Reál szint. Saviola...Vele nem lehet tudni mi van. Egyszerűen nem képes gólt lőni, ha játszik. Még egy harmadosztályú csapatnak sem. Mallorca ellen is olyan helyzetet hagyott ki, hogy el se hittem. Persze, meccshiány. Csak sajnos ha nem él azzal a kevés idővel, amit kap, akkor nem fog bekerülni. ő nem raúl, hogy teljesítmény nélkül legyen kezdő.Baptista is tud ott játszani, ott van Soldado, aki az Osasunából a válogatottig verekedte magát, ott van Saviola, aki cserének szerintem tökéletes, meg Higuian, aki szerintem egy pancser, de azért másodhegedűsnek nem rossz.
Egy darab tehcnikás, gyors, gólerős, tehetséges csatárt.(Benzema,Villa,Ibra, akárki..)Szóval mit akartok még? Komolyan...
Nálunk is sokan, de szerintem a Chelsea-ben fog kikötni.Sajnálnám, de akkor talán leigazolnánk Alvest, akiért évek óta rimánkodok.
Raul témában teljesen egyetértek. Szükség lesz még rá, és nem is akárki, de kritikákat Ő is kaphat, és mivel felette is ját az idő néha lehet padoztatni. De semmiképp sem eladni. Egyébként én a mostani tájékozottságommal, ami Raulról van, nem is igazán értem a kritikákat. Lődösi Ő szépen a gólokat, persze egy madridista nyilván kritikusabb szemmel nézi.Buitre írta:A Raúl-témához szólnék hozzá annyit, h szerintem arany középút is létezik. Mármint az, h néha pihentetni kellene, elvégre ő sem mai gyerek, és sztem ez meg is látszik a teljesítményén. Pld. a Mallorca ellen lehetett volna jegelni. Egyértelmű, hogy a RMból fog visszavonulni, és szükség is van rá, de nem fog már soha 7ről 7re magas szinten teljesíteni.
Kérdés (bár talán kicsit off): ti hogy viszonyultok a Zambrottás hírhez? Nekem egyik kedvenc zsugásom, és hiába nem csípem a Barcat, sokkal szívesebben látnám itt mint a Milanban![]()
Kicsit kevés lehetőséget kap, nem?
Szerintem nem. Egyébként nem az elküldéséről van szó. Hanem hogy néha igazán le lehetne cserélni, illetve ne legyen mindig kezdő.Aki elküldené Raúlt a Realból, az nem igazi RM-szurkoló.
Lásd feljebb! De sokan Neked adnak igazat, a madrid vezérkarában is, mert az biztos, hogy nem a mutatott játéka alapján kezdő minden meccsen, és csak nagyon-nagyon ritkán cserélik le. Egyszerűen sok két ilyen típusú csatár a pályán. És RVN a gólerősebb...Amíg él és focizni tud, neki helye KELL, hogy legyen a kezdőcsapatban, vagy annak közelében.
Egyáltalán nem Casillason mullott a dolog, nem volt semmi extra védése. Max még egy olyan dolgot tudok elképzelni(bár lehet, hogy nagy hülyeség), hogy ha Casillas áll a kapuba, akkor az ellenfél támadói próbálnak nagyon a kapufa mellé helyzeni, szóval próbálják nagyon kicentizni, hiszen a közepes lövéseket is fogja szinte mindig. Emiatt többször lőnek mellé. (pl Zaragoza kapufájánál Oliveira lehet nem centizte volna ennyire a kapufához, ha nem Casillas van a kapuban. Remélem nagyjából érthetően leírtam, de ez csak egyéni elmélet.Te mondtad,hogy Casillas nélkül is hoztátok volna ezt a meccset,erre reagáltam én a Madrid aktuális cserekapusával!
Idegenben játszunk...NE viccelj Colin! Az athleticot csak legyűrjük (mondjuk ilyen játékkal nem:D)
Hazai pályán kötelező őket legyűrni!
Az itteni 'elküldjük Ronaldihnot-tartsuk meg' vitatkozások semmik azokhoz képest, amik a madridistán vannak. Csak szerintem nálnuk nagyobb az aránya azoknak, akik megkérdőjelezik Raúl helyét a kezdőcsapatban. Csak elég gyenge a cserepad a csatárokat illetően...Most télleg nem kötekedésből, de szerintetek nem járna jobban a Madrid, ha Raul helyett hozna vmi fiatal jo csatárt.
De. Maximálisan egyetértek.Most télleg nem kötekedésből, de szerintetek nem járna jobban a Madrid, ha Raul helyett hozna vmi fiatal jo csatárt.
Te mondtad,hogy Casillas nélkül is hoztátok volna ezt a meccset,erre reagáltam én a Madrid aktuális cserekapusával!Egyszerűen csak reagáltam az előbbi hsz-ekre!Egyébként meg azt is leírtam,hogy nagyon össze van rakva a Real!Szóval az okfejtésedet sem értem,mert én nem cáfoltam azt,hanem előzőleg helyeseltem!Na csak tisztázni akartam!Colin írta:
Etooka: Ki beszél itt Dudekről? Ha valami okból nem lenne egy Casillasunk vettünk volna egy Buffont... De van. De nem tudom miért kell ennyit a mi kapusunkkal foglalkozni.. Egyszerűen csak egy jó kapusunk van. De nem ő lövi a gólokat. Félre ne értsd, nem akarom elvenni én Casillas érdemeit, a madrid egyik alapembere! Csak épp egy kapussal nem lehet minden meccset behúzni, ahhoz GÓL is kell. Ez a Madrid most egy összerakott csapat, aránylag stabil védelemmel ( a többi évhez képest) kreatív középpályásokkal, és egy Nistelrooy-al. Raul-t én már lecseréltem volna...