Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazából Sanyi lövöldözi a góljait a német másodban, csak sajnos ismerjük, hogy milyen. Hrepka meg nagy tehetségnek lett kikiáltva aztán ebben a szezonban 1 szót nem hallottam még róla, csak azt tudom, hogy elvileg, valahol hollandiában játszik, (vagyis nem játszik). Igazából együküket sem tartom olyan nagy játékosnak, még magyar szinten is találni tőlük jobbakat.antiimperialista írta:Vérkomolyan. Komolyan gondolod, hogy Hrepka jobb, mint Sanyi?Oleguer írta:Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
A többivel viszont teljseen egyetértek, Huszti nagyon kellett.
Véresen komolyan. Komolyan gondolod, hogy Hrepka jobb, mint Sanyi?Oleguer írta:Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?
A többivel viszont teljseen egyetértek, Huszti nagyon kellett.
Ezt komolyan gondolod, hogy Sanyi jobb mint Hrepka?antiimperialista írta:Huszti végre újra válogatott lehet!Már nagyon hiányzott...
Szövetségi kapitány híján valami testület kihirdetett egy bő, 30 fős keretet, amiben vannak érdekes nevekMit keres ott Rajczi és Hrepka??? Miért nincs Torghelle??? Vaskó vagy BB helyett miért nem Tímár? (Ugyanabban az osztályban játszanak, csak míg előbbi kettőnek nagy nehézséget okoz az is, hogy helyet kapjon csapatában, Tímárt már választották a hónap játékosának is Plymouth-ban - ott, ahol ezért a címért Halmosi és -akkor még- Buzsáky is "vetélytársa" volt)
Ha már választunk új edzőt, (persze, nem kellene, jó várhidi) akkor csak külföldit szabad. Matheus pedig 0 edzői tapasztalattal vette át a válogatottat.Lesy írta:Külföldről kapitányt..??? A legnagyobb hülyeség. Attól, hogy ismét lenne 1 Lottharunk nem lenne jobb 1 kicsit sem a válogatott, mintha magyar kapitány irányítaná. Megint elvinnének 1 csomó pénzt, 1 év alatt kipróbálnának ezer játékost, javulás + semmi.
.....szerintem

Mindig igyekszik az ember.Saviola írta:Piros pont Tamásnak..ilyeneket is tudsz.![]()

pont úgy túlzol, mint akit idéztél. a 4. hely nem hatalmas siker, hanem a várható, elfogadható végeredmény.LG írta:Ha szerinted ez a realitás, akkor rakd föl rá minden vagyonodat. Akkor biztos nagyon sok pénzt fogsz nyerni....Etooka írta:ezzel a csapattal szerintem több mint reális esély van a továbbjutásra!és ha még Huszti is visszajön,és a többiek még stabilabb helyet kaparnka ki maguknak,akkor elsők is lehetünk!
Én a 4. helyet is már hatalmas sikernek tartanám.

Ha szerinted ez a realitás, akkor rakd föl rá minden vagyonodat. Akkor biztos nagyon sok pénzt fogsz nyerni....Etooka írta:ezzel a csapattal szerintem több mint reális esély van a továbbjutásra!és ha még Huszti is visszajön,és a többiek még stabilabb helyet kaparnka ki maguknak,akkor elsők is lehetünk!