USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sehova nem fog jutni idén az L.A. abban biztosak lehetünk. A 3 nagy nyugaton tuti elpicsázná PO-ban, sőt lassan már a Hornets is nagynak lesz mondható.
Most hogy Bynum lesérült, nem fognak jönni úgy az eredmények, biztos lecsusszannak jó mélyre mivel marha szoros a nyugati tabella.
Most hogy Bynum lesérült, nem fognak jönni úgy az eredmények, biztos lecsusszannak jó mélyre mivel marha szoros a nyugati tabella.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért a tíz Aranygyűrű Phil ujján nem hazudik. Mindig is bírtam az öreget. Még tévén keresztül is átjött a kisugárzása. Mikor fel szokott állni, mindig úgy éreztem, hogy egy kis porszem vagyok hozzá képest. Hatalmas tréner, és kiváló filozófus. Kobe Bryant pedig a 2000-es évek legnagyobb játékosa. Talán Tim Duncan és Steve Nash mérhető hozzá. Szerintem.Bodi írta:Én évek óta a Lakersnek szúrkolok,de idény előtt azt hittem,hogy kb 7-8. helyen besurrannak a rájátszásba,ott meg megint kikapnak valamelyik élcsapattól.
Persze ez még simán megeshet,de azért csak jelent valamit,hogy január közepén vezetik Nyugatot.
Bynum egyre magasabb szintre fejlődik,bár most ez a sérülés nagyon rosszul jött neki.
Kobe nagyon magas szinten játszik és sztem Fisher is jó vásár volt.
Az meg már sokadszorra derül ki,hogy Phil Jacksont nem véletlenül tartják minden idők egyik legnagyobb edzőjének.

-
- Director del Fútbol
Én évek óta a Lakersnek szúrkolok,de idény előtt azt hittem,hogy kb 7-8. helyen besurrannak a rájátszásba,ott meg megint kikapnak valamelyik élcsapattól.
Persze ez még simán megeshet,de azért csak jelent valamit,hogy január közepén vezetik Nyugatot.
Bynum egyre magasabb szintre fejlődik,bár most ez a sérülés nagyon rosszul jött neki.
Az meg már sokadszorra derül ki,hogy Phil Jacksont nem véletlenül tartják minden idők egyik legnagyobb edzőjének.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Frank Rijkaard írta:Hornets - Seattle 123-92
Kis kiütés voltChandler a 21 lepattanójával nagyon ott volt, de végre a csereemberek (Pargo, stb.) is dobálták a pontokat.
a nyugati főcsoportban már a harmadikok vagyunk és ott dübörgünk a Spurs sarkában. Tudom, hogy lesz visszaesés, de ezt nem gondoltam volna
Azért a mostani Seattle bőven-bőven az verhető kategóriába tartozik!
Amúgy tényleg lesz valószínűleg visszaesés, vagy, ha nem, akkor igencsak tartalékol a rájátszásra a Suns, Dallas kettős. A Spurs már évek óta ezt csinálja...

-
- Llegenda del Barça
"TÁDZSDÁUM ZOLI!"-ra gondolsz?
Ő Andrew G. Adler, neki is van valami köze Amerikához, de alapvetően magyar származású csak most itthon él és szakkommentátor a retek sporton. Mondjuk arról nem tudok, hogy NFl-es karrierje lett volna, de a többi stímmel. Ja, és a nevük sem ugyan az 

-
- Director del Fútbol
Srácok! Az a szakkommnetátor a SK NCAA meccsein véletlenül nem Joe Nemeth, aki NFL szupersztár rúgó volt? Asszem, ő most itthon él, és mintha egyszer azt hallottam volna, hogy szakkommentátorkodik a retek sporton.
Persze lehet, hogy tévedek...
Persze lehet, hogy tévedek...
-
- Capitá del Barça
Hornets - Seattle 123-92
Kis kiütés volt
Chandler a 21 lepattanójával nagyon ott volt, de végre a csereemberek (Pargo, stb.) is dobálták a pontokat.
a nyugati főcsoportban már a harmadikok vagyunk és ott dübörgünk a Spurs sarkában. Tudom, hogy lesz visszaesés, de ezt nem gondoltam volna
Kis kiütés volt

Végre vki aki Lakers drukkerShorty írta:Azért az mond valami hogy a Lakers-nek 7 megnyert meccse van zsinórban.
Ahhoz képest nem rossz hogy idény elején még esélytelennek látták a LAL-t.A Phoenix-nek is ugyanolyan az átlaga de hiszem hogy ha tartják a formát akkor nem lesz itt semmi gond és nyugatot behúzzuk.
Szerk:Nagyon köszönöm Game örök hála, idén csak két Lakers meccset hagytam ki de most megszűnt az az oldal ahonnan eddig szedtem.
Jó látni hogy mások is ennyire szereti 2pac-et nem csak én.

Kobe most elkezdett villogni az utsó 3 meccsen, mst sajna Bynum megsérült, pedig ő nagyon jól tolta... Most visszatért Kwame Brown, csak még jobbak lehetünk

Winning Streak 10et elkéne érni

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Shorty írta:Azért az mond valami hogy a Lakers-nek 7 megnyert meccse van zsinórban.
Ahhoz képest nem rossz hogy idény elején még esélytelennek látták a LAL-t.A Phoenix-nek is ugyanolyan az átlaga de hiszem hogy ha tartják a formát akkor nem lesz itt semmi gond és nyugatot behúzzuk.
Szerk:Nagyon köszönöm Game örök hála, idén csak két Lakers meccset hagytam ki de most megszűnt az az oldal ahonnan eddig szedtem.
Ebben azért idén nem reménykednék, hogy a Lakers nyeri idén nyugatot...Vagy, ha igen, akkor el fognak fáradni, és kiesnek az első vay max a második körben.
(Amúgy ez nagyon meglepő, hogy ennyire jók eddig.)

-
- Hírhozó-cikkíró
Pedig magyar származású a hapi... 
A Capital One Bowlt néztem meg eddig, a Michigan és a Florida meccsét. Nagyon komoly volt. De leszedtem még a:
Rose Bowlt - Illinois vs. USC
Orange Bowlt - Virginia Tech. vs. Kansas
Motor City Bowlt - Purdue vs. Central Michigan
Holiday Bowlt - Arizona State vs. Texas
Hawaii Bowl - Boise State vs. East Carolina
Bajnoki döntőt - LSU vs. Ohio State
valamint a 2006-os Orange Bowlt - Penn State vs. Florida State
Szépen lassan kivégzem őket a draftig...

A Capital One Bowlt néztem meg eddig, a Michigan és a Florida meccsét. Nagyon komoly volt. De leszedtem még a:
Rose Bowlt - Illinois vs. USC
Orange Bowlt - Virginia Tech. vs. Kansas
Motor City Bowlt - Purdue vs. Central Michigan
Holiday Bowlt - Arizona State vs. Texas
Hawaii Bowl - Boise State vs. East Carolina
Bajnoki döntőt - LSU vs. Ohio State
valamint a 2006-os Orange Bowlt - Penn State vs. Florida State
Szépen lassan kivégzem őket a draftig...

-
- Llegenda del Barça
Rosszul halljátok, "m"-mel mondja
TÁCSDÁUMMM ZOLI

http://www.youtube.com/watch?v=ro-i9Rf68jY
Hortiról szól a nagy rész, de a második felében ott van ez a jómadár is

TÁCSDÁUMMM ZOLI

http://www.youtube.com/watch?v=ro-i9Rf68jY
Hortiról szól a nagy rész, de a második felében ott van ez a jómadár is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.01.15. 20:31:17-kor.
-
- Hírhozó-cikkíró
Attól a fas.zitól lemegyek hídba. Az egészben az a durva, hogy évtizedeken keresztül nflt közvetített (vagy NCAA?) a brazil ESPN-nek, ha jól emlékszem. Ehhez képest nem sok mindent tud hozzátenni a közvetítésekhez. (Igaz, sokat nem láttam.) Lehet, hogy az a baj, hogy nem beszéli rendesen a magyart?el fuero írta:Na zsír.grecki írta:Nem tudom, ti (amcsi foci szeretők) hogy vagytok vele, de én rákaptam az NCAA-re. Még nagyon kezdő vagyok ebben a témában, de az idei bowl meccsek letöltésével elkezdtem feltérképezni ezt a vállfajt is. Nem mellesleg, így legalább valamilyen szinten nyomon tudom követni, hogy kikre kell/ene kivetni a hálót a draft idején. Pláne, mivel az Eagles sajna már elbúcsúzott az idei küzdelmektől.Lesz kivel beszélgetnem erről a témáról.
Én amióta a SportKlub közvetít NCAA-t azóta nézem (kb. 2 éve). Hihetetlen pontgazdag meccsek vannak. NAgyon sok trükkös play. Többnyire 2 QB-t használnak. Az egyik inkább fut a másik passzol. De most a Music Bowlon láttam, hogy az egyik irányító kiment WR-nek.
Itt tényleg igaz, hogy soha nincs eldőlt meccs. Már többször láttam olyat h az egyik csapat az első negyedben vezet 28-0ra és a végén mégis vereség lesz.
Na persze nem is beszélve a fantasztikus kommentátorokról![]()
"Ez egy Touchdown Zoli! Az első Touchdown a merkozésen!'"

-
- Entrenador del Barça
Na zsír.grecki írta:Nem tudom, ti (amcsi foci szeretők) hogy vagytok vele, de én rákaptam az NCAA-re. Még nagyon kezdő vagyok ebben a témában, de az idei bowl meccsek letöltésével elkezdtem feltérképezni ezt a vállfajt is. Nem mellesleg, így legalább valamilyen szinten nyomon tudom követni, hogy kikre kell/ene kivetni a hálót a draft idején. Pláne, mivel az Eagles sajna már elbúcsúzott az idei küzdelmektől.

Én amióta a SportKlub közvetít NCAA-t azóta nézem (kb. 2 éve). Hihetetlen pontgazdag meccsek vannak. NAgyon sok trükkös play. Többnyire 2 QB-t használnak. Az egyik inkább fut a másik passzol. De most a Music Bowlon láttam, hogy az egyik irányító kiment WR-nek.
Itt tényleg igaz, hogy soha nincs eldőlt meccs. Már többször láttam olyat h az egyik csapat az első negyedben vezet 28-0ra és a végén mégis vereség lesz.
Na persze nem is beszélve a fantasztikus kommentátorokról

"Ez egy Touchdown Zoli! Az első Touchdown a merkozésen!'"
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem tudom, ti (amcsi foci szeretők) hogy vagytok vele, de én rákaptam az NCAA-re. Még nagyon kezdő vagyok ebben a témában, de az idei bowl meccsek letöltésével elkezdtem feltérképezni ezt a vállfajt is. Nem mellesleg, így legalább valamilyen szinten nyomon tudom követni, hogy kikre kell/ene kivetni a hálót a draft idején. Pláne, mivel az Eagles sajna már elbúcsúzott az idei küzdelmektől.
Azért az mond valami hogy a Lakers-nek 7 megnyert meccse van zsinórban.

-
- aka Game90
Őőő, www.sport-scene.netShorty írta:Nem tudtok olyan oldalról amiről le lehet tölteni lakers meccseket?

De sztem Atesz_ (

Lakers az 1. Nyugaton...bár ki tudja, hogy meddig, nagyon együtt van a mezőny. Boston-t meg egyáltalán nem sajnálom...
Amare Stoudemire a Phoenix Suns játékosa 2Pac rajongó, bár ez annyira nem meglepő, mivel elég sok NBA játékosról tudni, hogy gyakran hallgat Pac-ot (pl.: Richard Hamilton, Mike Bibby), viszont Amare cipőjén található egy "Still I Rise" felirat is (a nyelv belső részén - lsd a képen). A cipő egy Nike Air Force S.T.A.T.. Mindemelett Amare karján található egy "Lord Knows" tetoválás is, illetve még egy régebbi interjúban azt mondta, hogy Pac szövegei hatására tért jó útra és hagyott fel a drogkereskedéssel.

makaveli.hu
-
- Eurobarca Staff
Ez nem csak idén alakult így, ez így volt/van/lesz mindig is az elmúlt időkben az AFC erősebb volt, és most is az. Az előző 7 szezonból mindössze egyszer nyert NFC-s csapat(Tampa még 2002-ben).Zozzy 5 írta:Ahogy mondod, ezért írtam, hogy örültem volna a Pats - Chargers döntőnek, de így sajnos nem lesz. Alapvetően egyenlőtlenül voltak elosztva az ágak szerintem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
Ahogy mondod, ezért írtam, hogy örültem volna a Pats - Chargers döntőnek, de így sajnos nem lesz. Alapvetően egyenlőtlenül voltak elosztva az ágak szerintem.Drigo írta: Én nem vagyok csalódott, de a Dallastól én is mindenképpen továbbjutást vártam, főleg Eli(sa)ék ellen, de nincs probléma, a Packers majd megállítja őket. Pats - Chargers döntő, viszont semmi képpen sem lehet, ugyanis egy főcsoportban vannak, így ez(AFC döntő) a legmagasabb szint, ahol játszhatnak egymás ellen. Ha nem javul Timlinson és Rivers térdsérülése, akkor nem sok esélyt adok nekik, így is jóval esélyesebb a Pats.
Én most New England - Green Bay döntőt várok. Brett apó megérdemelné nagyon a SB győzelmet, azthiszem, akkor vissza is vonulna, bár így is lehet, hogy vissza fog, hiszen megdöntötte a Dan Marino TD rekordját.
-
- Eurobarca Staff
Én nem vagyok csalódott, de a Dallastól én is mindenképpen továbbjutást vártam, főleg Eli(sa)ék ellen, de nincs probléma, a Packers majd megállítja őket. Pats - Chargers döntő, viszont semmi képpen sem lehet, ugyanis egy főcsoportban vannak, így ez(AFC döntő) a legmagasabb szint, ahol játszhatnak egymás ellen. Ha nem javul Timlinson és Rivers térdsérülése, akkor nem sok esélyt adok nekik, így is jóval esélyesebb a Pats.Zozzy 5 írta:Csalódott vagyok...Dallas-tól többet vártam volna, most mindenképp továbbjutást, aztán pedig a döntőbejutást és ott megszorongatni a Patriotsot. Packers, Giants, nem tudom, talán az előbbi.
Legjobban egy Chargers - Pats döntőnek örültem volna, ha ott gyűrik le a New Englandot-et, akkor jó, viszont azt nem szeretném, hogy a Pats ne jusson döntőbe...
Én most New England - Green Bay döntőt várok. Brett apó megérdemelné nagyon a SB győzelmet, azthiszem, akkor vissza is vonulna, bár így is lehet, hogy vissza fog, hiszen megdöntötte a Dan Marino TD rekordját.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank