Szerintem is jöhetnek Henryról.
Az a megfigyelésem, hogy rengetegen nem tudják Titiről, hogy valójában mekkora csatár is. Bevallom, én sem tartottam akkorának, mint most. De az utóbbi napokban utánaolvastam az életének, és rengeteg videót néztem végig. És az az igazság, bár nem akarok túlzó kijelentéseket tenni senki kárára, de rá kellett döbbennem: hogy Henry azon kevesek egyike, akire azt lehet mondani, hogy "élő legenda". Olyan, aki több óriási sikert elért már, már lassan kiöregedő korban lévő, nagyon rutinos csatár. Most, komolyan kit tudnátok mondani pár példán kívül? Raúl, Ronaldo?
Henry francia és angol bajnokságot is nyert már az aktuális csapatával, ésrengeteg kupát. Világ- és Európabajnok. Volt hogy 5 éven belül 4szer volt az angol Premier League legjobb góllövője.
No komment
És még valalmi, wikiről egy idézet:
„Megvan benne egy csatár és egy játékszervező minden ismérve. A gyorsasága egyedülálló, emellett kiválóan cselez, képes az utolsó „gyilkos" passzokra, jó a fejjátéka, s mindig eredményes szabadrúgásokból. Szerintem ő a tipikus XXI. századi világklasszis csatár!" – Eusébio.