Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áh a lényeg, hogy érted kire gondoltam na!Atlético Madridból
Az milyen csapat? Én csak Atlético Madridból és Athletic Bilbaórol tudok.GoDJonzen írta:NE viccelj Colin! Az athleticot csak legyűrjük (mondjuk ilyen játékkal nem:D)
Nem reagálom túl. Egyszerűen SEMMIT nem mondott a hsz-ével. Kb írhatta volna azt is, hogy: a Madrid a tegnapi győzelméért 3 pontot kapott. Magyarul amit mondott, az mindenki számára egyértelmű, legalábbis számomra. Nem akartam belekötni, vagy szapulni, mert eddig nagyon értelmes hsz-ei voltak itt, de ez most...Colin írta:Drigo szerintem te ezt kicsit túlreagálod! egyszerűen RR úgy gondolja hogy bizony az utolsó fordulóban is mi leszünk az élen max kisebb különbséggel. De lehet hogy nem
Tegnap Laporta kijelentette, hogy a Barça nem akar bajnok lenni, sőt innentől minden minden meccsen a vereség a cél, az meg, hogy a Bernabeuba győzelemért menjünkraulreal írta:asszem ha bajnok akar lenni a bárka, ahhoz 3 pont kell majd nekik a Bernabeuból
Nem emelt, hanem elgurította a labdát Casillas mellett méghozzá Robert, de az utolsó fűcsomókon irányt változtatott a labda.messi1918 írta:Tavaly a Betis ellen,a Betis egyik csatára átemelte Casillason a labdát,de az pont megpattant egy "pályahibán" és ha az bemegy nem vagytok bajnokok.Ez szerencse????????![]()
![]()
Ha nekem írtad,akkor válaszolnék!fir3bird írta:szeva
nem játszott ma vagyis tegnap jol a MADRID de:a lényeg h vezetünk 7 pontal több gólt rúgtunk mint a barca, több győzelmünk van, kevesebb vereség ja és barca-REAL MADRID 0-1 --- ENNYI.
minden okés!Ordog írta:Akkor sry... bocs Boixos de nekem RMCF mániám van. Ha meglátom valahol elkezdek okádni
Bocs Csoki. Naon szeretem amúgy a Boci-t, tudod azt a sárgabarackosat keksz darabokkal.
Semmi gond! Ha olyanokat írsz, mint előbb, úgyse fogok rá válaszólni.Bocs Csoki. Naon szeretem amúgy a Boci-t, tudod azt a sárgabarackosat keksz darabokkal.
Bár igazából sértésnek vehetném, hogy összekeversz RMCF-fel, neki elég jellegzetes stílusa van, amitől remélem, hogy az enyém jelentősen eltér.Akkor sry... bocs Boixos de nekem RMCF mániám van. Ha meglátom valahol elkezdek okádni
Biztos nem R.M.C.F. mert R.M.C.F. reagált elöszőr a hsz-emre,és ha Csoki ő lenne akkor írt volna továbbra is azzal a néven.Amúgy pedig szerintem is örülni kéne,hogy vannak értelmes Realosok,és ha már átjönnek ide,nem bunkóznak,nem anyáznak semmit nem csinálnak,mi nekünk is zisztelettel kéne irántuk lenni!!!!!!Boixos írta:Csoki nem RMCF.Ordog írta:Ez a CS0ki tiszta R.M.C.F.
A karomat rátenném, hogy te vagy az te kis nyomorék. Húzzál innen míg szépen vagyunk:) thx
azt meg nem neked kell eldönteni, h ki húzzon el innen és ki ne.
semmi rosszat nem mondott a gyerek, nem kéne nekiugrani.
Csoki nem RMCF.Ordog írta:Ez a CS0ki tiszta R.M.C.F.
A karomat rátenném, hogy te vagy az te kis nyomorék. Húzzál innen míg szépen vagyunk:) thx
Én is,már csak abban bízom, a Madrid elhiszi hogy ő bajnok,mert más esélyünk nagyon nincs.Egyébként leírtam a Rijkaard tpoicba,hogy hogyan lehetnénk bajnokok.És,írtam,hogy az egyik kiscsapat pl. a LEvante x-elhet velük.A Madridisták írták,hogy ez még a humor topicba se lenne jó.Hát ha nem is megverte,de legalább megszorongatta őket!!!!!!!!!!Boixos írta:
. reméljük a legjobbakat!
nem téged akartalak osztani sej! csak általában írtam, amit írtam.messi1918 írta:Mondjuk az igaz, kicsit genyóság a részemről,hogy "megmagyaráztatom"a győzelmet (nem mintha erre bármi jogom is lenne)csak egyszerűen fáj,hogy a Madridnak elég ez a játék,hogy 7 ponttal vezessen mi pedig jobb,legalábbis látványosabb játékkal,csak alulról nézzük őket!
Nem tudom mikor volt az a meccs, meg hányadik percben történt az az eset. De az biztos, hogy akkor hatalmas szerencsénk volt, hogy nem kaptunk gólt. A többi függ még pár körülménytől.Tavaly a Betis ellen,a Betis egyik csatára átemelte Casillason a labdát,de az pont megpattant egy "pályahibán" és ha az bemegy nem vagytok bajnokok.Ez szerencse????????
Hát olvastam jópár olyan hozzászólást itt ezen a fórumon, amiben nem voltak elájulva a Barca játékától Nem az én véleményem!!!hogy 7 ponttal vezessen mi pedig jobb,legalábbis látványosabb játékkal
Egyrészt tényleg nem volt igazán 3 komoly helyzete a Levanténak, másrészt meg ezen a meccsen Casillas mégcsak nem is mutatott semmi extrát.De ha előtte nics Casillas akkor még a 3-0 is simán benne lett volna!!!!!!!!!!!!!
Csak a második?Csak az a "baj",hogy nektek ez a második meccs már amikor nem megy a játék,és szerencsétek van.
A Sevilla meccs még messze van. Vagy Villarreálra gondoltál? Egyébként meg akkor van meg a bajnokság, ha matematikailag nem lehet behozni a Madridot...Addif max esélyesek vagyunk csak.persze ha ott is meg a sevilla ellen is nyertek akkor talán meg is van a bajnokság.
Nem valószínű, hogy így fogunk játszani..Persze nincs teljesen kizárva.A jövő hétre meg kell is a javulás nektek, mert az atm ellen ez sovi lesz,