Igazad van (Neked is, és mindenki másnak is) amikor azt mondod (mondjátok), hogy "rossz a taktika"; "hülye vagy Frank"; "évek óta ugyanaz"; "így ezt a keretet még én is el tudnám vezetni" stb...
Ez mind így igaz.
Az van, hogy a Barça nagyon magasra tette a lécet annak idején, mikor ment a szekér...
Sem azelőtt, sem azután nem láttam még olyan labdabiztos, határozott, és a legtöbb csapatot alázó 11-et, mint akkoriban a mieinket. Nem gyakran fordul elő azt hiszem, hogy a madridi publikum felállva taposlja a csapatunkat, ebben gondolom egyetértünk.
Akkoriban nagyon el lettünk kényeztetve, de innen - sajnos - csak lefelé vezethetett az út.
De pontosan mi is az a lefelé...? Hiszen 2006/2007-ben mindvégig harcoltunk a végső sikerért - úgy, hogy Messi, és Eto'o hosszú hónapokig nem játszhatott!!! - és csak a legutolsó pillanatban maradtunk alul (hogy milyen érdekes körülmények között azt hagyjuk, mert is erre megvan a megfelelő magyarázat)!! Nem mellesleg pedig egy igen fontos címet megnyertünk tavaly: a Fair Play díjat. Büszke vagyok rá hogy a mi csapatunk kapta ezt a díjat a mai elüzletiesedett gusztustalan fociban, remélem hogy jövőre is mi kapjuk!! Més que un club!
Ne hidd hogy én ünnepeltem tavaly, meg hogy örülök a pillanatnyi állásnak (-7 egység), ám a helyzet közel sem olyan szörnyűséges, mint amilyennek beállítják. Nem kell elkeseredni, fel fog jönni a csapat és behúzza a bajnokságot.
Nekünk annyi a dolgunk, hogy bízzunk a csapatunkban, szurkoljunk nekik és az edzőnknek, hogy mihamarabb sikerüljön a helycsere!
Sajnos nincs meg - sem idehaza, sem Katalóniában, és nem értem hogy MIÉRT? - a szurkolók körében a (maximális) bizalom Ronaldinho, Henry, és Frank felé elsősorban, de az egész csapat felé általában sem, és ez nagymértékben eltereli a munkáról a figyelmet, görcsössé teszi a csapatot (amihez jött még Eto'o, és Messi sérülése ISMÉT).
Kiváló példa a görcsölésre a decemberi Clasico.
Hetek óta az ment nálunk hogy: "nyerni kell mert ha nem, akkor ez lesz meg ez... 7 pont lesz a hátrány meg hűűű, meg ha..."
Madridban meg: "vazz... max. kikapunk, és akkor csak 1 pont előnnyel zárunk idén, azt csőőő..."
Na vajon melyik csapat vállán volt a nagyobb súly?
Pedig a 7 pont sem behozhatatlan. Ezt hamarosan bizonyítjuk is!
Szóval csak lazán, és Visca el Barça, visca Catalunya! Gyerünk Dinho, Frankie, Titi (egye-fene hajrá Bálnavadász-7, meg Presas-23 is

, pedig nem kamálom őket)!!!