Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Téged csak a jobbak tudnak megverniozsimiki írta: beigazolódott,h a délelőtti csak kis kisiklás volt,+h nagy a pofám![]()
Grt Bouba,és Kovi
Kár hogy csak az előpróbákon ment igazán, mert ezért arangért érdemes nyerni!"Póker-májszter"
Köszi ,Ozsiozsimiki írta:Khmmmmökhhmmmkovinho írta:3-as asztal.
1.0 Ozsi![]()
1. BoubaDöntő
2. KovinhoVígaszág
3. Grecki
4. Maxi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRT AZ 'ELSŐNEK'na jó party volt,és beigazolódott,h a délelőtti csak kis kisiklás volt,+h nagy a pofám
![]()
Grt Bouba,és Kovi
ATTTTTYYYAVILÁÁÁG!Chris0527 írta:3. lettél mivel azt nézzük(nézem) hogy ki hanyadik handig bírta...Cooltiszo írta: Én 5. lettem, mivel ledobott így én estem ki először.
Vigaszág: Ozsimiki, Frank, Kovinho, Zozzy, Tim, Sanyeeez is szép kis csapat lett![]()
Döntő asztal: Slither, Shorty, Melkor, Enríke, Bouba, Jómagam, +1vigaszágas
Khmmmmökhhmmmkovinho írta:3-as asztal.
1.0 Ozsi![]()
1. BoubaDöntő
2. KovinhoVígaszág
3. Grecki
4. Maxi
Jólvan, aki még pókerezni sem tud az inkább legyen csendbe és játszon a sarokban a barbikkal vagy a **csével...barca99 írta:Ordog. Mondtam én neked, hogy a Kézikönyv for Noobz-ot töltsd le.![]()
Zozzynak meg grat, erős mezőnyben lett a második.Enriquének is... hisz csak első lett.
3. lettél mivel azt nézzük(nézem) hogy ki hanyadik handig bírta...Cooltiszo írta: Én 5. lettem, mivel ledobott így én estem ki először.
Én csesztem el a végét, uccsó körökben még jócskán vezettem, miután Ordog könyve csődött mondottbarca99 írta:Ordog. Mondtam én neked, hogy a Kézikönyv for Noobz-ot töltsd le.![]()
Zozzynak meg grat, erős mezőnyben lett a második.Enriquének is... hisz csak első lett.
KöszköszOrdog írta:5. asztal
1. Enrique
2. Zozzy
3. Ordog
4. Badi
5. ZionDuc
Grat a továbbjutóknak!!!!! Zozzy-nak hasonló lapjárást kívánok vígaszágraGG srácok[/b]
Nem, a "gép" vitte tovább.. igaz mindig ha emeltek dobott. de ketten kiestünk előtte.Cooltiszo írta:Én 5. lettem, mivel ledobott így én estem ki először.Oleguer írta:1. Melkor
2. Frank
3. Cooltiszo
4. Oleguer
5. messi1918
Így is jobb voltál mint én!!!!!!!Sőt annyira nem is voltál rrossz!Cooltiszo írta:Vkit dobott már le eddig a versenyen a net?
Ha nem akkor ebben első vagyok![]()
Amúgy nem rossz dolog ez, legalább van mire fognom, jobb mint hamar kiesni
a taktika öreg a taktikaOzsimiki írta:K,Kval a kezembe buktam Chris J,9 e ellen...sora lett....
arról nem is beszélve,h mennyi rivert mákolt be Kiki(Chris)
én tudtam mikor kell megadnionnantól viszont elkövettem egy nagy hibát,rosszkor blöfföltemTermészetesen GRT Chrisnek
![]()
Énis kiestem... Már csak hárman "csatáztok"Cooltiszo írta:Vkit dobott már le eddig a versenyen a net?
Ha nem akkor ebben első vagyok![]()
Amúgy nem rossz dolog ez, legalább van mire fognom, jobb mint hamar kiesni