Replay írta:Mental_Theo írta:Dos Santos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
azt mondta ha nem játszhat a nagy csapatban eligazol. ahhoz képest nem mutat annyit mint kéne.
hiába fiatal, tapasztalatlan, ha valaki a kezdőben van mutassa meg miért került be
Pont ez az, hogy mind Gio, mind Bojan faterja végigfenyegetőzte a nyarat, hogy ha fiuk nem játszhat, akkor...
Na áthoztam ide, mert egyszerre nem tudtam két topicba írni!
Komolyan mondom néha megáll az ember esze, néhány ember felfogásától.
Ti lettetek volna a legnagyobb károgók, hogyha eladjuk őket a nyár elején, sőt ha a felkészülés után, akkor meg még jobban felháborodtatok volna.
Most meg?
Itt van Európa egyik leggólerősebb 17(!) éves tehetsége, és azért Giovani sem semmi. Ti meg elégedetlenkedtek. És úgy beszéltek, mintha a keret többi játékosa csúcsformában játszana, csak ez a két tini húzná le úgy a csapatot, hogy hétről-hétre csak vergődjenek. Bojan néha kétszer idősebb játékosokkal találja szemben magát, és így is szerzett már jó pár gólt. Giovani meg a felkészülés során megmutatta, hogy lehet rá számítani. Vagy Ti azt várnátok el tőlük, hogy ők vigyék a hátukon a csapatot? Még jó, hogy ott kint nem így gondolkodnak! Egyáltalán nem ők tehenek arról, hogy a csapat úgy szerepel, ahogy.
Komolyan mondom a hozzátpk hasonló felfogású embereknek SEMMI SEM ELÉG JÓ! Tudom, kritizálni a legkönnyebb, mert mindenben lehet hibát találni, ha akarsz...