Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Grat Csongor! Majd iszunk rá végre valamit!Perrero írta:nah amien kurrrrrva jó vagyok, megvan a szóbeli, 60ból asszem 42 pont lett, 70% kereken
Kap 3 évet, de másfél év múlva kint lesz.varga tamás írta:Most olvastam, hogy az a 17 éves fiatalember, aki a héten agyonverte azt a 18 éves fiút, bokszoló volt. K. Rajmund a tavalyi kadett OB-n ezüstérmet szerzett a súlycsoportjában. Gyönyörű, mire használta az erejét. Remélem, egy 20 évet a nyakába sóznak, és a sitten rohad el.
Igen, Subát személyesen is ismerem, kicsit zűrös emberről van szó, de tényleg remek játékos, küzd, hajt. Kozármislenbyen pedig mindenki teljesen korrekt mindenkivel, és így velem szemben is. Felekinek oriási szerepe van abban h az egyesület jelenleg itt tart, hiszen 5 éve még megye 1-es csapat volt, most pedig fedett műfüves csarnok, szabványméretű kivilágított műfüves pálya és nemzetközi kézilabda meccsre is alkalmas sportcsarnok van Mislenyben.varga tamás írta:A Kozármislenyből a Haladás most akarja leigazolni Suba Jánost, 21 éves, és állítólag jó játékos. Nem tudom, az ősszel csak egy hazai meccsén voltam kint a Halinak. A Kozármisleny elnöke elég korrekt és tisztességes nyilatkozatot adott a nyugat.hu-nak. Azt mindta, hogy Suba náluk családtag, fontos szerepet játszott a feljutásban, és az őszi eredményekben. De, ha a játékos fejlődése ezt igényli, ők elengedik, és megköszönik eddigi játékát.Morminho írta:A játéklehetőség szinte biztos lenne, de természetesen meg kell majd küzdenem a csapatba kerülésért, de láttam a csapat 1-2 hazai meccsét és nem csak az én véleményem az h nekem ebbe a csapatba be kell férnem.
Meg lehet kérdezni persze, jelenleg a Kozármislenbyen játszok (NBII Nyugati csoport a felnőtt, most jutott fel, és kilencedikek a második legkevesebb kapott góllal) és PMFC hív. A PMFC felnőtt is másodosztályú, de az utánpótlás első.
A PMFC-be én nem mennék el, nem fognak feljutni: pénz nuku. Szerintem.
A kifizetődőbb résszel vitatkoznék.Enrique írta:Szerintem ha kezdeni akarsz magaddal valamit ebben az életben,
akkor a focizást meghagyod alacsonyabb szinten, és tanulsz, elmész egyetemre, főiskolára.
Sokkal kifizetődőbb lesz a jövőben.
Nekem ez a véleményem.
Üdv
A Kozármislenyből a Haladás most akarja leigazolni Suba Jánost, 21 éves, és állítólag jó játékos. Nem tudom, az ősszel csak egy hazai meccsén voltam kint a Halinak. A Kozármisleny elnöke elég korrekt és tisztességes nyilatkozatot adott a nyugat.hu-nak. Azt mindta, hogy Suba náluk családtag, fontos szerepet játszott a feljutásban, és az őszi eredményekben. De, ha a játékos fejlődése ezt igényli, ők elengedik, és megköszönik eddigi játékát.Morminho írta:A játéklehetőség szinte biztos lenne, de természetesen meg kell majd küzdenem a csapatba kerülésért, de láttam a csapat 1-2 hazai meccsét és nem csak az én véleményem az h nekem ebbe a csapatba be kell férnem.
Meg lehet kérdezni persze, jelenleg a Kozármislenbyen játszok (NBII Nyugati csoport a felnőtt, most jutott fel, és kilencedikek a második legkevesebb kapott góllal) és PMFC hív. A PMFC felnőtt is másodosztályú, de az utánpótlás első.
Igen, én is ezen a véleményen vagyok.Enrique írta:Szerintem ha kezdeni akarsz magaddal valamit ebben az életben,
akkor a focizást meghagyod alacsonyabb szinten, és tanulsz, elmész egyetemre, főiskolára.
Sokkal kifizetődőbb lesz a jövőben.
Nekem ez a véleményem.
Üdv
Hát akkor ez tényleg sok mindentől függ. Már többen is írták, hogy a kérdés, mennyire tartod ezt fontosnak. Ha ebből akarsz megélni, akkor a másik közegbe való beilleszkedés nem szabad, hogy gátoljon. De ezek mellett még rengeteg dolog van. Tanulmányozd ki alaposan a szóban forgó csapat lehetőségeit, és, hogy mennyire számítnának ott rád.Morminho írta:Így van.Zozzy 5 írta:Én egy kicsit belekavarodtam. Ha jól vettem le, akkor NB2-es csapat U17-es csapatában vagy most, és házi gólkirály lettél. Ugye?
Utánna azt írod, hogy U17-ben viszont annyira már nem vagy motivált, de az U19-be pedig nem férsz be.
Így van.Zozzy 5 írta:Én egy kicsit belekavarodtam. Ha jól vettem le, akkor NB2-es csapat U17-es csapatában vagy most, és házi gólkirály lettél. Ugye?
Utánna azt írod, hogy U17-ben viszont annyira már nem vagy motivált, de az U19-be pedig nem férsz be.
Kérdés, hogy mennyire gondolod komolyan a focizást, ha nagyon is komolyan, akkor igazolj el. De nekem is volt hasonló problémám (igaz nem ilyen magas szinten), de sosem gondoltam, hogy én ebből szeretnék megélni, és a barátok nekem sokkal többet jelentenek, jobb a légkör. Ha tényleg komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor válts.Morminho írta:A helyzet az h a jelenlegi csapatom nagyon a szívemhez nőtt, a társaság is remek, és a körülmények is. A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak?![]()
![]()
Én egy kicsit belekavarodtam. Ha jól vettem le, akkor NB2-es csapat U17-es csapatában vagy most, és házi gólkirály lettél. Ugye?Morminho írta:Hali, tanács kéne vagy vmi hasonló![]()
Szóval, a helyzet az h jelenleg ahol focizok, az a másodosztályban szerepel, de még csak az U17-es csapatban tolom, pedig már tavaly a második félévben is már az U19-el edzettem. Idénre bajnoki cím és feljútás volt (lett volna) a cél, ezért igazoltak jó pár játékost és a felnőttektől visszajátszók miatt nem férek be az U19-be, ezért az U17-be kell játszanom ahova korosztályba beférek még ugye. És nem érzem azt a motivációt az U17-ben, ezért nem is szeretek ott annyira játszani.
Mivel tavaly is és idén is egyenlőre házi gólkirály vagyok (voltam), kaptam ajánlatot egy első osztályú csapattól, ahol MTK-val, Fradival, Debrecennel játszanék. A helyzet az h a jelenlegi csapatom nagyon a szívemhez nőtt, a társaság is remek, és a körülmények is. A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak?![]()
![]()
Karriered érdekébe menj!Na én meg a harmad osztályba nyomom!Morminho írta:Hali, tanács kéne vagy vmi hasonló![]()
Szóval, a helyzet az h jelenleg ahol focizok, az a másodosztályban szerepel, de még csak az U17-es csapatban tolom, pedig már tavaly a második félévben is már az U19-el edzettem. Idénre bajnoki cím és feljútás volt (lett volna) a cél, ezért igazoltak jó pár játékost és a felnőttektől visszajátszók miatt nem férek be az U19-be, ezért az U17-be kell játszanom ahova korosztályba beférek még ugye. És nem érzem azt a motivációt az U17-ben, ezért nem is szeretek ott annyira játszani.
Mivel tavaly is és idén is egyenlőre házi gólkirály vagyok (voltam), kaptam ajánlatot egy első osztályú csapattól, ahol MTK-val, Fradival, Debrecennel játszanék. A helyzet az h a jelenlegi csapatom nagyon a szívemhez nőtt, a társaság is remek, és a körülmények is. A kérdés: elmenjek-e az elsőosztályba, vagy maradjak?![]()
![]()