Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igazán borotválkozhatnál...Boixos írta:jah, eddig sem volt túl sok. ráadásul most még csinálják a feszkót a válogatott körül, ez sem fog használni. de én hiszek a csodákban, nem érdekel, ha egy nyomorult góllal is nyerünk, csak nyerjünk!
Nah majd szerdán.............Enrique írta:OFF: CsubakkkaBoixos írta:jah, eddig sem volt túl sok. ráadásul most még csinálják a feszkót a válogatott körül, ez sem fog használni. de én hiszek a csodákban, nem érdekel, ha egy nyomorult góllal is nyerünk, csak nyerjünk!
Nagyonnagy!!
ON: Megmutatják h fiúk úgyis: ennyi pénzért megtanulnak focizni - gólokat fognak rúgni!!
OFF: CsubakkkaBoixos írta:jah, eddig sem volt túl sok. ráadásul most még csinálják a feszkót a válogatott körül, ez sem fog használni. de én hiszek a csodákban, nem érdekel, ha egy nyomorult góllal is nyerünk, csak nyerjünk!
Mi van, ha egy bolgár öngólt rúg? Akkor ő kapja a 2 milkát?Enrique írta:Tényleg, ahhoz mit szóltok, h a Nemzeti Sport minden 1es lőtt gólért 2 Millió HUF-t fizet a gólszerzőnek győzelem esetén???
Érdekes.. Ha ez nem ösztönzi őket, akkor semmi.
Mondjuk ezt a pénzt be lehetne fektetni más sportágba is, lehet h jobban megérné...
Hááát ugylátszik verhetok a bolgárok, mi is csak 3mat kaptunk, ráadásul akkor ott volt Henke is. Gera valoban érzékeny veszteség...de vki csak betalál...Ilyenkor orulnék a válogatotban Sándor Tamásnak...Boixos írta:a bolgárok ma sima 3mat kaptak otthon a svédektől. nekünk is meg kéne rakni őket, de ki fog beköszönni, ha nem lesz a Gerzson? bár anyagi romlásba döntenék a 'sportot!
Há nem lex könnyű az tutttti.Boixos írta:a bolgárok ma sima 3mat kaptak otthon a svédektől. nekünk is meg kéne rakni őket, de ki fog beköszönni, ha nem lesz a Gerzson? bár anyagi romlásba döntenék a 'sportot!
Szvsz hulyeség...nem a golokért kéne fizetni...hanem monnyuk a gyozelem esetén minden játékos kapna 1-1 misit.Enrique írta:Tényleg, ahhoz mit szóltok, h a Nemzeti Sport minden 1es lőtt gólért 2 Millió HUF-t fizet a gólszerzőnek győzelem esetén???
Érdekes.. Ha ez nem ösztönzi őket, akkor semmi.
Mondjuk ezt a pénzt be lehetne fektetni más sportágba is, lehet h jobban megérné...
Nekem aztán nem kánne tottyi...maragyon csak a digoknáPetI írta: Idézet: Kiderült, h a Roma játékosa, egy bizonyos Totti magyar származású. A magyar üknagyanyját még TÓTH-nak hívták, de kivándorolt Olaszo.ba-innen a névmódosulás.
Bizony hogy erosek ott van mondjuk Berbatov aki nincs rossz formában. De hát nekunk van Torghellenk aki lhehet kezdo lesz hisz rengeteg meccset játszik az A csapatbanLG írta:ááhh a bolgárok még Bojinov nélkul is nagyon erosek. Sztem nagyon kicsi esélyunk van a gyuzelemre, de azért HAJRA hátha.Enrique írta:Talán sikerülhet... Pláne h Bojinov combizom-szakadást szenvedett... Nem lehet kellemes...antiimperialista írta:Bakker! Most olvastam, hogy a bolgárok elleni meccs előtti utolsó edzőmeccset az U-21-es válogatott ellen játsszuk! Valószínűleg hihetetlenül komoly összecsapás lesz, ráadásul az igazi célt, hogy kis önbizalmat szerezzenek a fiúk, és ne a Wales elleni meccs legy a fejükben, nem fogjuk elérni. Főleg, ha véletlenül ki is kap az A-csapat...
Az ég legyen irgalmas hozzánk a bolgárok elleni meccsen! Mindenképpen nyerni kell!
ááhh a bolgárok még Bojinov nélkul is nagyon erosek. Sztem nagyon kicsi esélyunk van a gyuzelemre, de azért HAJRA hátha.Enrique írta:Talán sikerülhet... Pláne h Bojinov combizom-szakadást szenvedett... Nem lehet kellemes...antiimperialista írta:Bakker! Most olvastam, hogy a bolgárok elleni meccs előtti utolsó edzőmeccset az U-21-es válogatott ellen játsszuk! Valószínűleg hihetetlenül komoly összecsapás lesz, ráadásul az igazi célt, hogy kis önbizalmat szerezzenek a fiúk, és ne a Wales elleni meccs legy a fejükben, nem fogjuk elérni. Főleg, ha véletlenül ki is kap az A-csapat...
Az ég legyen irgalmas hozzánk a bolgárok elleni meccsen! Mindenképpen nyerni kell!
Talán sikerülhet... Pláne h Bojinov combizom-szakadást szenvedett... Nem lehet kellemes...antiimperialista írta:Bakker! Most olvastam, hogy a bolgárok elleni meccs előtti utolsó edzőmeccset az U-21-es válogatott ellen játsszuk! Valószínűleg hihetetlenül komoly összecsapás lesz, ráadásul az igazi célt, hogy kis önbizalmat szerezzenek a fiúk, és ne a Wales elleni meccs legy a fejükben, nem fogjuk elérni. Főleg, ha véletlenül ki is kap az A-csapat...