Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt hiszed, hogy nem nyomtam volna képeket?Sharky írta:Tudja vki, h az új Hondát mikor mutatják beVagy ha már bemutatták, tudnátok képet betenni
![]()
Köszi![]()
![]()
Furcsa egy alak az biztos.grecki írta:Heidfeld igazán vehetne már magának egy borotvát. Nem tellik neki rá vagy mi? Vagy csak úgy gondolja, hogy jól áll neki ez a pofa.szőrzet?
Bizony, bizony!Addig jó mig az első helyen vannak!
Remélem a végén is ott lesz!
Hajrá Ferrari!
Addig jó mig az első helyen vannak!Los Banditos írta:
A két Ferrari az élenHelyes
![]()
ezek még nem azok az autók, amik Melbourne-ben lesznek a rajtrácson.GoDJonzen írta:http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=17207
itt az új BMW! Heidfeld szerint ütőképes! sztem meg egy....
F1hirek fórum BMW topicjában.Los Banditos írta:Hol olvastad, Kralo?![]()
Ha ez igaz én kifutok a világból...nem hiszem el hogy lassan már mindenhova befurakodik ez a szín...akkor kezdödött mikor pár 'férfi' elkezdte hordani az ilyen színü "krokodilos" poloját...hova fajul a világKralo írta:Olvastátok, hogy magenta színű lesz a BMW?
Lehet hogy Kubica kívánsága,ahogy a fejét elnézem könnyen leht,hogy homo-erotikus.Drigo írta:Csak nem ezzel akarnak több nézőt csalogatni? Gondolok itt más emberekre.Kralo írta:Olvastátok, hogy magenta színű lesz a BMW?Kíváncsi vagyok rá nagyon.
Csak nem ezzel akarnak több nézőt csalogatni? Gondolok itt más emberekre.Kralo írta:Olvastátok, hogy magenta színű lesz a BMW?Kíváncsi vagyok rá nagyon.
Én már nem merek semmi jóra gondolni, ha az FIA-ből indulok ki.messi1918 írta:Gondolod,hogy ennyire beleszólnának felülről???????Kralo írta: Azt a sors bácsit lehet, hogy Bernienek hívják..
Lehet,h szerette volna,sőt biztos,de ehhez sok köze nem lehetettKralo írta:Azt a sors bácsit lehet, hogy Bernienek hívják..messi1918 írta:Mondjuk az elég röhejes volt,ahogy lebuktak,rájuk vall!!!!De szerintem akkor is enyhe büntetést kaptak,a versenybíráktól,bár Sors Néni/Bácsi közbeszólt!
Gondolod,hogy ennyire beleszólnának felülről???????Kralo írta:Azt a sors bácsit lehet, hogy Bernienek hívják..messi1918 írta:Mondjuk az elég röhejes volt,ahogy lebuktak,rájuk vall!!!!De szerintem akkor is enyhe büntetést kaptak,a versenybíráktól,bár Sors Néni/Bácsi közbeszólt!
Azt a sors bácsit lehet, hogy Bernienek hívják..messi1918 írta:Mondjuk az elég röhejes volt,ahogy lebuktak,rájuk vall!!!!De szerintem akkor is enyhe büntetést kaptak,a versenybíráktól,bár Sors Néni/Bácsi közbeszólt!
Mosley ha jólemlékszem ő volt aki megmondta hogy ő súlyosabb büntetést rótt volna ki az ezüstnyilakra. Nagy vita is lett belölle, de Maxnak igaza volt.messi1918 írta:Mondjuk az elég röhejes volt,ahogy lebuktak,rájuk vall!!!!De szerintem akkor is enyhe büntetést kaptak,a versenybíráktól,bár Sors Néni/Bácsi közbeszólt!
Ugyan! Ez sokszor előfordul köszönhetően a korrekt döntéseknek. Vannak ügyek melyet meg se említenek, azért mert épp nincsenek középpontban. Ott a Toyota. Folyton másolnak vkit, ileltve vkiket. Ott a Renault évvégi kémügye. De a Ferrarit se csak saját ötletek repítik előre.messi1918 írta:Csak ezzel az a baj,hogy egy autólemásolása,a Forma 1-ben elég nagy bűn,és ezt nagyon olcsón megúszták.Pedig szerintem a kizárás lett volna a minimum.Na mindegy a lényeg "FORZA FERRARI"!!!!!GoDJonzen írta:NEkik elég büntetés az hogy így se lettek bajnokok ! Ennyi!:D
10 éve nincs bajnoki címjük!