Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kovi!kovinho írta:Én ellentmondásnak éreztem, de ha te nem így értetted akkor bocsi. Azt meg kikérem magamnak, hogy direkt csinálom, elvégre, a fórum azért van, hogy megbeszéljük a dolgokat a témához kapcsolódóan.
Az egyikük te vagy, nem érted amit írsz, és ezért mi vagyunk a hülyék szerinted. Gratulálok Tamás!varga tamás írta:Ha, te sem érted, akkor itt egyre több szövegértési problematikával küzdő fórumozó van.
varga tamás írta:A FALCO MEGVERTE SAJÁT MAGÁT A 3. NEGYEDBEN MUTATOTT ALACSONY SZÍNVONALÚ JÁTÉKÁVAL
Na most akkor melyik?varga tamás írta:A Dombóvár megérdemelten győzött.
Csak nyugodtan Tamás! Értem én hogy mit akarsz mondani, de az előbb valahogy nem ezt irtad... Amít leírsz azt vállald is felvarga tamás írta:Szövegértési hiányosságokkal küzdő fórumozóval nem tudok értelmes beszélgetést folytatni, de leírom nagybetűvel, hátha Oleguer nevű fórumozónknak is eljut végre a szürkeállományáig a véleményem: A FALCO MEGVERTE SAJÁT MAGÁT A 3. NEGYEDBEN MUTATOTT ALACSONY SZÍNVONALÚ JÁTÉKÁVAL. Oleguer: ÉRTED? Igyekeztem érthetően, szabatosan fogalmazni. Ha valami nem világos, szólj, kifejtem bővebben.
A Dombóvár megérdemelten győzött.
Gratula a fiúknak, minden rendben, nincs semmi probléma. Csak így tovább!
HAJRÁ FALCO!
Szokásod hogy mindig a birókat hozod fel ha történik valami ami neked nem teccik.varga tamás írta: Oleguer: te csak elolvastad a véleményemet, vagy meg is értetted?
Ez szerintem egyértelműen a biróra irányul...A Dombóvár háromszor annyi büntetőt dobhatott, mint a Falco, ellenünk 2-szer annyi faultot fújtak Papp Petiék, mint a Dombóvár ellen. Borszékinek 2 perc alatt 4 személyit fújtak be, amiből 2 nevetséges volt, egy véleményes, a 4. az jogos volt.
Basszus kovi, így legyen ötösöd a lottón. Mondjuk eddig csak az jött be, hogy feljönnek. De nagyon feljöttekkovinho írta:Egyébként szerintem feljön a Dombóvár, de behúzzátok...
Ha kikaptok a bíró miatt, ha nyertek az a fantasztikus csapatotoknak köszönhető? Nem szeretem a magyar kosárlabdát, de ez már engem is zavar, hogy mindig a birókra fogod...varga tamás írta:Remélem, mindenki nézi a FALCO-meccset az m1-en, még red is. És láthatja, ahogy 'tolják' a szombathelyieket a bírók. A Dombóvár háromszor annyi büntetőt dobhatott, mint a Falco, ellenünk 2-szer annyi faultot fújtak Papp Petiék, mint a Dombóvár ellen. Borszékinek 2 perc alatt 4 személyit fújtak be, amiből 2 nevetséges volt, egy véleményes, a 4. az jogos volt.
Igen-Igen végre lett egy tv-s meccsünkSharky írta:Dombóvár-Falco élőben az M1-enMost vettem észre, hogy odakapcsoltam
Szombathelyre nem jöttetek ennyien...Sharky írta:Dombóvár-Falco élőben az M1-enMost vettem észre, hogy odakapcsoltam
Gratulálok! Probáld néha kicsit elfogultságmentesen nézni a meccseiteket. Nem könnyű, de ez az amivel engem már jó ideje nem lehet vádolni. Nekem sem volt könnyű... Igyekszem a szurkolás, dobolás mellett is maximálisan odafigyelni, hogy megértsem a bírók befújásait. Szoktam is kapni érte, mikor reálisan próbálok értékelni, mert sokaknál szent tehén a játékos, aki soha nem hibázhat...varga tamás írta:red!
Úgy 1995-96 óta járok rendszeresen Falco-meccsre, igaz csak a hazai meccseken vagyok kinn.
Azért a szakértő az túlzás...kovinho írta:Red!
Mit szólsz az igazolásainkhoz? Már hogy egy szakértőtöl is megkérdezzem a véleményét erről.... (semmi iróniával)
Akkor Kálmán sem profi.... Emlékszem 2006. januári meccsre... Pofán nyomta Vidát - kettős fault (Vida semmit nem csinált...), vagy ott van, mikor lekönyökölte McClendont és semmi... De tudnék még mesélni olyanokról, amit bírók meséltek vele kapcsolatban.... Szóval a profinak is elszállhat az agya... Főleg, ha minden szarságot befújnak neki! Láttam már többszár kosárlabda meccset élőben a helyszínen (nem csak Univert!) és láttam más profi játékosoknál is, mikor elvesztették...varga tamás írta:Red!
Egy profi játékosnak nem szállhat el úgy az agya, hogy szándékosan megüssze ellenfelét - azon a meccsen nem az volt az első ilyen cselekedete, csak a korábbiért nem állították ki.
Azt a meccset pedig nem fújták el a szürkék, hiába próbálod magadat ezzel nyugtatni. Azt a meccset a szürkék feleslegesen, dilettáns módon SZÉTfújták. Csak ti kétszer olyan szabálytalanok voltatok, mint mi.
Rendben én benne vagyok.varga tamás írta:Bálint és én kint voltunk. Egy meccset nézhetnénk közösen is.