Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd a Fülöp beavatjael fuero írta:Újabb magyar Angliában: Laczkó-->Leicester(kölcsön fél évre)
Aki nem tudna angolulwww.psv.nl írta:I am happy we have bolstered our squad with the capture of Balázs Dzsudzsák, who will strengthen our attacking options on the left flank. He was impressive during the friendly against Fortuna Sittard.” Dzsudzsák has been called up to the eighteen-man squad to face Feyenoord along with Jan Kromkamp, who is available after he has recovered from his knee injury. Vergoossen explained: “I am not calling up players who are not fit enough the play the full 90 minutes, so they may be handed starts.” Manuel da Costa has not received a call-up, as Vergoossen thinks the defender is not fit to make a comeback yet.
Pires is megpróbálta egyszer Henryval...csak hátBoixos írta:mindenesetre ez majdnem olyan gól, mint amikor még ajaxos korában cruyff lepasszolt egy 11est és úgy köszöntek be...![]()
![]()
itt van Cruyffé:D
Ettől még ami szabálytalan, az szabálytalan. Attól, hogy ne fújta vissza a bíró, a gól szabálytalan volt.el fuero írta:Szerintem messi1918 csak azt akarta mondani, hogy általában nem szokták visszafújni azt a gólt amikor a kapus nem a gólvonalon áll.
Ennyi erővel,király,éllhatott volna 10 méterre a gólvonaltól,is,közvetlen a labda előtt.De,ha úgy is engedélyt ad a bíró,és a csávó belelővi Királyba,akkor tutu újrarúgatja,így nem.....varga tamás írta:A 11-es egyrészt szabálytalanul lett elvégezve, másrészt a fair play elveivel is ellenkezik - a fair play-hazájában.
Szabálytalan, mivel a szabály kimondja: a büntető elvégzésének pillanatában a kapusnak a gólvonalon kell tartózkodnia. Király pedig a vonaltól távol sétálgatott. Így a büntetőt meg kellett volna ismételni, a kapusnak meg sárga lapot kellett volna adni.
És én még olyat nem láttam, hogy a bíró úgy ad engedélyt a 11-es elvégzésére, hogy nem győződik meg arról, hogy a kapus is elfoglalta-e a helyét.
A fair play-ről meg ne is beszéljünk.
A 11-es egyrészt szabálytalanul lett elvégezve, másrészt a fair play elveivel is ellenkezik - a fair play-hazájában.
Igazából nem értem, mert az aszisztensnek ott kéne állnia a tizenhatos sarkánál. A kapusnak meg nem szabadna elmozdulnia a gólvonalról...Kiváncsi vagyok, hogy a spori mikor fog legközelebb meccset vezetni, márha fog, mert ez hatalmas bírói tévedés.el fuero írta:Sípolt a bíró....De azért lehetett volna egy kicsit sportszerűbb a rúgó játékos.
hát ez az! miért nem várta meg, h beálljon a kapus a helyére? de Királynak sem kellett volna annyit sétálgatnia...el fuero írta:Erről a gólról csak olvastam az újságban, de így még jobb![]()
Sípolt a bíró....De azért lehetett volna egy kicsit sportszerűb a rúgó játékos.
Nem is ő lenne, hogyha nem ő kapna ilyen gólt. A nagy potyák közé elfér a polcra.