Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ezzel az a baj,hogy egy autólemásolása,a Forma 1-ben elég nagy bűn,és ezt nagyon olcsón megúszták.Pedig szerintem a kizárás lett volna a minimum.Na mindegy a lényeg "FORZA FERRARI"!!!!!GoDJonzen írta:NEkik elég büntetés az hogy így se lettek bajnokok ! Ennyi!:D
10 éve nincs bajnoki címjük!
Hakkinen 1999ben bajnok volt,azaz 9éveGoDJonzen írta:NEkik elég büntetés az hogy így se lettek bajnokok ! Ennyi!:D
10 éve nincs bajnoki címjük!
Jaja,a tavalyiak miatt.Én nem is értem,hogy uszhatták meg ennyivel.De nem baj a sors állt rajtuk bosszútVito írta:nagyon megérdemelné, hogy a Meki idén ne legyen versenyképes
Ember legyen a talpán, aki csapattársként előtte próbál végezni.raulreal írta:a mekinél ugyan továbbra is Hamilton lesz a kedvenc, de nem fogják sztem hátráltatni Kovalainent, ha a finn észnél lesz, akkor bajnok lehet.
kötelező pr dicséretraulreal írta:sztem a Honda akárhogy kapaszkodik bajnokságot csak akkor nyerhetnek ha összehozzák az Alonso-Brawn álompárt.
Raikkönen is tisztában van vele hogy ki a legjobb:
A finn versenyző idénre is a McLarent tartja fő riválisnak, azonban mint mondja Alonso nélkül egy kicsit nehezebb helyzetbe került Ron Dennis csapata. „Nekik nincs Alonsójuk, és ez nekünk előny. Alonso nagy versenyző és nagy veszteség a McLaren számára." -jelentette ki Räikkönen.
... és mi van a Renault-val? „Nekik most már van egy Alonsójuk..."
Nagy Meki-fan vagy, de nem áll össze Alonso mitől szimpatikusabb neked, mint Raikönnen...raulreal írta:Raikkönen is tisztában van vele hogy ki a legjobb
Azért szerintem a Toyotával még várjunk,arra viszont nagyon kiváncsi vagyok hogy a McLaren mire lesz képes a saját autójával.A Honda pedig a tavalyi évet elrontotta,de jó lenne ha ők is felzárkoznának.MErt egy Ferrari,BMW,McLaren,Renault,Toyota esetleg Red Bullos élmezőnnyel nagyon jó lenne az év.GoDJonzen írta:A Ferrari lesz a bajnok de kemény lesz! a Toyota már biztos a dobogós hlyekben, a BMW úgyanúgy van mint tavaly, a Honda tudja már hogy tud bajnok lenni, és ott van a merci meg a rönó alonzóval!:D Jó idény lesz!
Úgy érted utána a 2. legjobb?:DRaikkönen is tisztában van vele hogy ki a legjobb:
Igazad van, azért övék a boxutca utolsó bejárata, mert utolsók lettek a kizárás miatt. És semmi bajom a McLarennel.Vito írta:azért a McLaren van ez utolsó helyen, mert a büntetés miatt tavaly utolsók lettek a a csapatvb pontversenyben
azért a McLaren van ez utolsó helyen, mert a büntetés miatt tavaly utolsók lettek a a csapatvb pontversenybenmessi1918 írta:Látom te se vagy McLaren-fan,amúgy kössz szépenvicky.girl írta:Na, itt a 2008-as kiírás!![]()
Ferrari: 1 Kimi Räikkönen (finn), 2 Felipe Massa (brazil)
BMW Sauber: 3 Nick Heidfeld (német), 4 Robert Kubica (lengyel)
Renault: 5 Fernando Alonso (spanyol), 6 Nelson Piquet (brazil)
Williams : 7 Nico Rosberg (német), 8 Nakadzsima Kazuki (japán)
Red Bull: 9 David Coulthard (brit), 10 Mark Webber (ausztrál)
Toyota: 11 Jarno Trulli (olasz), 12 Timo Glock (német)
Toro Rosso: 14 Sebastien Bourdais (francia), 15 Sebastian Vettel (német)
Honda: 16 Jenson Button (brit), 17 Rubens Barrichello (brazil)
Super Aguri: 18 Szato Takuma (japán), 19 Anthony Davidson (brit)
Force India: 20 Adrian Sutil (német), 21 Giancarlo Fisichella (olasz)
McLaren 22: Lewis Hamilton (brit), 23 Heikki Kovalainen (finn)
Látom te se vagy McLaren-fan,amúgy kössz szépenvicky.girl írta:Na, itt a 2008-as kiírás!![]()
Ferrari: 1 Kimi Räikkönen (finn), 2 Felipe Massa (brazil)
BMW Sauber: 3 Nick Heidfeld (német), 4 Robert Kubica (lengyel)
Renault: 5 Fernando Alonso (spanyol), 6 Nelson Piquet (brazil)
Williams : 7 Nico Rosberg (német), 8 Nakadzsima Kazuki (japán)
Red Bull: 9 David Coulthard (brit), 10 Mark Webber (ausztrál)
Toyota: 11 Jarno Trulli (olasz), 12 Timo Glock (német)
Toro Rosso: 14 Sebastien Bourdais (francia), 15 Sebastian Vettel (német)
Honda: 16 Jenson Button (brit), 17 Rubens Barrichello (brazil)
Super Aguri: 18 Szato Takuma (japán), 19 Anthony Davidson (brit)
Force India: 20 Adrian Sutil (német), 21 Giancarlo Fisichella (olasz)
McLaren 22: Lewis Hamilton (brit), 23 Heikki Kovalainen (finn)
A Toyota olyan mint az Atletico MAdrid,minden évet beharangoznak hogy ha most nem akkor sohasem lesznek jók.Egyébként valaki tudna ajánlani egy oldalt ahol a teljes 2008-as pilóta listát megnézhetném?????Oleguer írta:Én tavaly is ezt gondoltam,Ronaldinho&Barca írta:
Honda viszont nagyon belekezdett, Wurz elég jó tesztpilóta sőt a legjobb talán... Honda tartogat nemkis meglepetést ugyérzem.![]()
Baricellotol idén sem várok sokat, ha valaki jólesz az Button lesz. Mindenesetre én idén is szorítok
Én tavaly is ezt gondoltam,Ronaldinho&Barca írta:
Honda viszont nagyon belekezdett, Wurz elég jó tesztpilóta sőt a legjobb talán... Honda tartogat nemkis meglepetést ugyérzem.