Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs, egy ideje nem néztem ide.zizou fan írta:Senkinek nem kell megfelelned. Legfeljebb te állítod ki magadról a szegénységi bizonyítványt.varga tamás írta:barca99 mondata egy szimpla kijelentő mondat, mindenféle smile nélkül.
Egyébként, Poreko, a véleményed nem tud érdekelni, mint ahogy - egyetlen kivételtől eltekintve - minden madridista véleményére nagy ívben teszek. Nem gondolom, hogy nekik kelleen megfelelnem.
sztem nem a keménységre mondta,hanem arra a jelenetre amikor az alapvonalnál visszarúgott a gyereknek...télleg nem volt szép...Vito írta:mi tagadás, kemény védő, gyakran túlságosan is, de azért Gutihat ne értékeld ennyire felCS0ki írta:(azért Marquez megmutatta ismét, hogy emberileg valahol Guti környékén van...)
Arra gondoltam, amikor fekve belerúgott az ellenfélbe.(aki előtte szintén ostoba módon felugorva meglökte, miután kint volt a labda.)Vito írta:mi tagadás, kemény védő, gyakran túlságosan is, de azért Gutihat ne értékeld ennyire felCS0ki írta:(azért Marquez megmutatta ismét, hogy emberileg valahol Guti környékén van...)
Majdnem eltaláltad, legközelebb ajánlom, hogy 100-99-ig sorold fel az összes variációt, akkor biztos találsz, persze ha nyerünk.DJ REAL Bee írta:Sztem ma vagy 2-0-ra, vagy 3-0-ra, vagy 4-1-re nyertek
Hát ezazAz eltiltással meg csak a madrid járt volna jobban,Casillas nem védi be ezeket.
Off: Inkább azért nézz rá ferde szemmel, mert annak idején Dudek miatt szorult Petry a Feyenoord kispadjára...Ákocka írta:Én nem utálatról beszélek. Hanem arról, hogy egy ilyen csúnya durvaság után mindig is ferde szemmel fogok ezentúl ránézni, pedig eddig szimpatikus volt, és most nagyot csalódtam benne.
Egyébként meg, ha nem ismered be, hogy ez piri, akkor nem is nagyon szeretnék veled társalogni. Az elvakult madridistákat inkább kerülném, ne haragudj.
Senkinek nem kell megfelelned. Legfeljebb te állítod ki magadról a szegénységi bizonyítványt.varga tamás írta:barca99 mondata egy szimpla kijelentő mondat, mindenféle smile nélkül.
Egyébként, Poreko, a véleményed nem tud érdekelni, mint ahogy - egyetlen kivételtől eltekintve - minden madridista véleményére nagy ívben teszek. Nem gondolom, hogy nekik kelleen megfelelnem.
Véletelen szabálytalankodott mindenképp szerelni akart mer csere és játszani szeretne...Ákocka írta:Én nem utálatról beszélek. Hanem arról, hogy egy ilyen csúnya durvaság után mindig is ferde szemmel fogok ezentúl ránézni, pedig eddig szimpatikus volt, és most nagyot csalódtam benne.
Egyébként meg, ha nem ismered be, hogy ez piri, akkor nem is nagyon szeretnék veled társalogni. Az elvakult madridistákat inkább kerülném, ne haragudj.
Én elvakult?Az elvakult madridistákat inkább kerülném, ne haragudj.
Hehe, ákocska, ezek szerint jó sok emberre nézel furcsán, sokan elástáhatták már magukat a szemedben.Ákocka írta:Én nem utálatról beszélek. Hanem arról, hogy egy ilyen csúnya durvaság után mindig is ferde szemmel fogok ezentúl ránézni, pedig eddig szimpatikus volt, és most nagyot csalódtam benne.
Hát igen, de én sem értem miért kell lesz*rni... Még csak azt se mondhatjuk, hogy cserék játszottak, globálisan le van sz*rva úgy néz kiaz a csapat, amelyik a meccs napján utazik a helyszínre az s/rik bele a meccsbe... mondhatnak akármit Smile
A vélt szabálytalanság miatt?Én amúgy eddig kedveltem Dudeket, de ezzel nálam örökre elásta magát.
Azért az már sok, hogy megvették a bírót!!! Jó, igazad van egyértelmű volt, hogy 11es, meg hogy kiállítás, de nálatok még sosem néztek el mondjuk kiállítást vagy 11est. Egy nem is olyan régi példa: A mallorca ellen Yaya Toure rommá rugta a gyereket és csak sárgát kapott, pedig ha kiállítják akkor bármi megtörténhetett volna(de nincs ha), mert ez az eset még 0-0nál történtÁkocka írta:Szerintetek tegnap mennyivel vették meg a bírót a madridiak? Vagy csak engem háborított fel az, amit Dudek és utána a bíró művelt? Illetve az, hogy a bíró nem művelt semmit. Nálam az egyértelmű piros lap, és 4-5 meccses eltiltás. Tény, hogy a labdát találta el először (épphogy, utána jöhetett a kaszálás is), de páros lábbal becsúszni bazze? A srác örülhet, ha nem sérült le 1 hónapnál több időre. Vagy spori pajtás egyszerűen csak nem merte bevállalni a döntést, hogy 1 óráig emberhátrány? Meg akár még tizit is adhatott volna, de az véleményes lett volna, mert eléggé a vonalon történt az incidens.
Én amúgy eddig kedveltem Dudeket, de ezzel nálam örökre elásta magát.
Egyébként aki nem látta a meccset, az lesse meg a kövi linket:
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... ghts_sport