aynas írta:
Valdés, Oier
Puyol, Thuram, Milito, Zambrotta, Abidal, Sylvinho
Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Márquez
Ezquerro, Henry, Eto'o, Bojan, Giovani
Hát elég karcsú így ez a keret, de ezzel a kerettel is simán kell verni a Murciát!
Touré és Edmílson kiválásával minden bizonnyal Márquez lép fel egy sorral feljebb így ő fog szűrni a középpályán! Így, hogy fellép mindenképpen visszatenném Puyolt KÖZÉPRE Milito mellé (végre ők is szokják már egy kicsit egymást) és Zambrotta-t tenném a jobb oldalra! Elképesztő, hogy már 1 hónapja felépült a sérüléséből de azóta nem játszott!!! A védelem bal oldalán természetesen Abidal. A középpályán Xavi helye biztos mellé még (amint már írtam) Márquez-t tenném, melléjük pedig Iniesta-t! De ahogy Rijkaard-ot ismerem a kezdőbe fogja nevezni Guddy-t a középpályára és a támadók között fog szerepet kapni Iniesta! Elől pedig az Eto'o-Henry-Iniesta/Giovani trió fogja rohamozni a Murcia kapuját!
Mindenféleképpen többgólos győzelmet várok! Mindazonáltal szerintem nem fogják agyon hajszolni magukat a srácok! Persze örülnék neki ha Eto'o és Henry 1x-2x beköszönne! (Eto'o-nak kapaszkodnia kéne a góllövőlista élbojához

) Jó játékot várok amúgy Eto'o-tól, Henry-tól, Iniesta-tól és Zambrotta-tól(persze ha kezdőként ott lesz a pályán)
Az én tippem: Barcelona-Murcia: 4-1
És akkor a kezdőm: Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Márquez, Iniesta - Giovani, Eto'o, Henry.