2008.01.08. 18:53:16
Hihetetlen, hogy milyen alacson színvonalú adásokat erőltetnek ránk.
DE!
Emellett meg is lehet érteni őket, amíg az emberek megnézik ezt, addig nem is csinálnak más műsorokat. Nem lenne kötelező TV-t nézni, pl lehetne olvasni, az már más kérdés, hogy azok az emberek, akik ezt nézik valószínűleg életükben egy könyvet sem olvastak végig, gyanitom, hogy nagyrészük valamilyen mértékben (hogy még Amerikában is szalonképes legyek) kihívásokkal küszködik olvasáskészség szinten...
Ezek az adók, mint bárki más az életben a profitmaximalizálásra törekszik. És azt nem nehéz belátni, hogy ezek a műsorok nem kerülnek sokba. És ha ezt is megnézik az emberek, akkor minek fektetnének bele többet? Egy darabig én is azt vallottam, hogy nem szabad hagyni, hogy ilyen TV műsorokat gyártsanak, adjanak.
DE! Mostmár azt mondom, hogy nem az a hülye, aki ilyet csinál(vagy idióta dolgokat gyárt), hanem az aki ezt megveszi befogadja stb.! Vegyük például a cuki vagyok maszlagot, nem volt kötelező megnézni, te döntöttél, hogy megnézed vagy sem, és mégis hányan nézték meg?Mennyi fan klub alakult? ENNYI, ha akarsz tudsz magadnak találni értelmes elfoglaltságot, csak AKARNI kell. Da a magyar, mint olyan természeténél fogva jobban szeret siránkozni, sajnáltatni magát, mint tenni azért, hogy jobb legyen Neki. Vagyük a Karácsonyt, ilyen rosszul élünk, olyan rosszul élünk, erre nincs pénz, arra nincs pénz...Akkor hogy lehet mégis, hogy az árusok évről évre nagyobb profitot realizálnak?
1. Csak kamu az egész rosszabbul élünk maszlag, csak sajnáltatjuk magunkat.
Ez részben, de igaz, hogy miért részben?
2. ÁRUHITEL. Ez a kedvencem, az emberi nem butaság, inkább úgy mondom OSTOBASÁG legjobb mércéje. Az ember mindig meg akar felelni másnak, attól lesz valaki jó, mert drága ajándékot vesz mindenkinek, attól lesz menő az ember gyereke, hogyha minél jobb dolgokat kap és majd sárgulnak az ismerősei, nevetséges. De mégis igaz, és ha nincs pénzem majd megveszem hitelből. Megveszem, mert meg akarok felelni, és én akarok a legmenőbb lenni...Csakhogy az emberek nem azt nézik, hogy mennyibe fog nekik kerülni ez a kis tranzakció, vagyis nem a teljes költséget nézik, csupán azt, hogy ki tudják-e majd fizetni a részleteket minden hónapban, ha igen, akkor felvesszük a hitelt, hiába fog így nekik 2x-3x annyiba kerülni az áru, mint normális esetben.
Az emberek hülyék ezen nincs mit szépíteni. Ez általánosítás, tudom. De helytálló, mert ha nem lenne az a nagy többség akkor nem itt tartanánk, nézzetek csak körül az utcán, milyen embereket látni. Néha már fogom a fejem, mert az emberek akkora baromságokat tunak összehordani dolgokról, hogy az nem igaz, pusztán azért, mert tudatlanok, de ők ezzel elégedettek, viszont panaszkodni azt szeretnek, ebben élen járnak a nyugdíjasok.
Elmarad a Golden Globe...Húha
Lehet, hogy az Oscar gála is. Húha, csupán azt felejtik el, hogy ez Hollywood saját showműsora. Magukat jutalmazzák meg, szegény forgatókönyv-írókat meg tudom sajnálni...