Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi áttörés nem lesz ott....minden évben kiröhögtetik magukatKralo írta:A Toyota is előállt 2008-as autójával
Szép az eddigiekhez képest, de nem látok rajta áttörő, egyéni ötleteket. Nem hiszem, hogy lesz náluk előrelépés.
Én sem hiszem, hogy máris az élmezőnyben lesznek. Viszont előrébb várom őket a mezőny végéről. Mondjuk annál rosszabb már nehezen lehet egy igen jól szituált csapattól. Reális célkitűzés számukra az egyre gyakoribb pontszerzés lehetne.Vito írta:szeretném ezt hinni.Kralo írta:Szerintem a két legnagyobb kétely mégiscsak a Renault és a Honda.
Az ő tesztjeikre leszek a leginkább kíváncsi. E két csapattól mindenképp pozitív változást várok.
...de a tavalyi év után??? -jöt Brawn, jött két aero szakember a Saubertől és a Williamstől és nem mellesleg már a legtöbb pénzt a Honda költi az F1-ben.![]()
(Honda+Aguri 470m, Toyota 400m, aztán nem sokkal lemaradva a Ferka és a Meki)
mégis úgy gondolom, hogy ennyi idő nem elég, hogy a tavalyi ótvarból valóban versenyképes autót csináljanak.
(viszont Button idén megint megmutatja, hogy miért tartják sokan jó pilótának)
szeretném ezt hinni.Kralo írta:Szerintem a két legnagyobb kétely mégiscsak a Renault és a Honda.
Az ő tesztjeikre leszek a leginkább kíváncsi. E két csapattól mindenképp pozitív változást várok.
És valószínűleg ez a hozzászólásod elfog tűnni, mert semmitmondó, és nem tartozik a topichoz.Bojan Krkic írta:mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válikG-Jay írta:Hmm ilyen se sokat volt még hogy jobban tetszik a Ferrari! Mostmár a többire is kiv vok!
De leginkább arra, hogy a Reanult tényleg 1,5mp-vel lesz gyorsabb? (ami sztem még igy se segit sokat rajtuk...)
G.
Ui.: Vajon mért tünt el a hsz-em? Megirtam, elküldtem, majd eltünt! Ujra megkellett hát irnom! Vki tud erről vmit?
![]()
Annyi idő alatt el sem tudja olvasni amennyi alatt az enyém eltünt, nemhogy törölni, főleg nem ugy, hogy ha visszaolvasod az előző előtti hsz-em, ugyanazt irtam le előtte is, és nemhiszem h az bannolandó tartalommal ellátott!Blest írta: nem köddé hanem modivá...
nekem az bántja a szememet már régóta hogy a vodafon márkajelzés a meklárenekenkezd elpirosodni a meki
.............Blest írta:nem köddé hanem modivá...Bojan Krkic írta: mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válik![]()
nekem az bántja a szememet már régóta hogy a vodafon márkajelzés a meklárenekenkezd elpirosodni a meki
nem köddé hanem modivá...Bojan Krkic írta: mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válik![]()
Kipörgésgátló nélkül elég nehezen. És 1,5 mp, hogy a fenébe ne segíteni rajtuk?!G-Jay írta:Reanult tényleg 1,5mp-vel lesz gyorsabb?
mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válikG-Jay írta:Hmm ilyen se sokat volt még hogy jobban tetszik a Ferrari! Mostmár a többire is kiv vok!
De leginkább arra, hogy a Reanult tényleg 1,5mp-vel lesz gyorsabb? (ami sztem még igy se segit sokat rajtuk...)
G.
Ui.: Vajon mért tünt el a hsz-em? Megirtam, elküldtem, majd eltünt! Ujra megkellett hát irnom! Vki tud erről vmit?
Ez szerintem teljesen érthető.raulreal írta:a Mekinél nagyon magabiztosak, nyilván nem véletlenül![]()
azt mondják kipörgésgátló nélkül sem lassultak, a Ferrari meg már most sír hogy az ECU miatt hátrányban lesznek eleve.
Go McLaren & Kovalainen
Alonsoval nem lesz gond,ha nem is a legjobb de jó gépe lesz akkor ismét vb lehet mert ő a legjobbKralo írta:Hm idén a Ferrari szebb, mint a McLaren. Volt már ilyen?
Szerintem a két legnagyobb kétely mégiscsak a Renault és a Honda.
Pilóták közül pedig hovátartozásomnak köszönhetően Alonso küzdeni tudását, elszántságát, erőszakosságát nem szeretném hiányolni az évben.
Játék a szavakkal, várjuk ki a végét... Ferrari sokszor beetette már a népet jóemberraulreal írta:a Mekinél nagyon magabiztosak, nyilván nem véletlenül![]()
azt mondják kipörgésgátló nélkül sem lassultak, a Ferrari meg már most sír hogy az ECU miatt hátrányban lesznek eleve.
Go McLaren & Kovalainen
Mindenkit csak ne Hamit mi?:DGo McLaren & Kovalainen
Todt szájából valóban furcsán hangzik, BAR nyilvánvaló, hogy előnyük származik a közös fejlesztésből. a FIA ismét bizonyította a 'rátermettségét'.raulreal írta:azt mondják kipörgésgátló nélkül sem lassultak, a Ferrari meg már most sír hogy az ECU miatt hátrányban lesznek eleve.
Go McLaren & Kovalainen