Ordog írta:Azigen:DDD
Nekem már csak 5 van, és egyiknek sincs köze az UV-hez:))) Nem fogok unatkozni februárig:DDD
Szintén, bár nekem az egyik IV lesz.

Kissé bedurvultak a dolgok ott január elején.

Kezdem unni. Nagyon.
Mondhatnám azt, hogy odakerültem, ami érdekel: automatizálásnál a járműelektronika modul. De sajnos pont idén (mert én mindenből kifogom a javát) egybevonták a programozható irányítások modullal. Ráadásra így egy félév után elmondhatom, hogy 80%ban kellett foglalkoznom azzal, ami nem köt le. Emellé jön még egy-két töltelék tantárgy. Így összegezve tanulással folytatott időmnek 5-10%-t tudtam fordítani a jármúelektronikára, az érdeklődési körömre.
Persze pozitvum, hogy húú de okosak leszünk, mert mennyi mindent tanulunk. Persze. Szerintem az emberiség hülyül ettől a sokszínű oktatástól, amit például nálunk produkálnak. Konkrétan én még nem éreztem meg azt, hogy vmihez huú de nagyon értenék/tudnék, mondjuk még van 1 év...
Lehet úgyis értelmezni, hogy a suliból menet nélküli csavarként kerülünk ki, aztán a menetet pedig az adott munkahely vágja rá.
Aztán ennek az új képzési rendszernek köszönhetően nekünk van először 7. félév... minket még nem tájékoztattak arról, hogy az miről is fog szólni (ennek oka, hogy még az illetékesek sem tudják). Utálom a bizonytalanságot.
Elégedetlen vagyok a felsőoktatás rendezetlenségével, ésszerűtlenségével.
Szerk.: visszaolvasva látom magamban a tipikus panaszkodó magyar embert.