Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pláne úgy, hogy azt évente fizeti, a 125 miskát... tehát 625 öt kapnak, ha jól számolom fejbenSzasZeee írta: Mezponzoruk is 125 milliót vagy valami hasónlót fizet 5 évre ... nemtudom pontosan,az egyszer márnem rossz..
Jahm ez jó lenne ,de sajnos nem igy vanAsys írta:Lehet hogy kumma sokat költenek igazolásokra a madridiak de azt is tudni illik, hogy hatalmas adósságaik vannak! Nagyobbak sokkal nagyobbak, mint nekünk pedig a mi adósságunk se éppen aprópénz!
Igen!Ákocka írta: Egyébként most komolyan, ti adnátok pénzt Fabregasért, azok után, ahogy távozott tőlünk?
Most őszintén,2 vagy nemtoom hány évig könyörögtünk az Arsenalnak hogy adják oda Henryt,most akinek még annál is nagyobb a kivásárlási ára,nembiztos hogy idejönne,főleg igy hogy hullámvölgyben van a csapatBarcafeco írta:Énszeretem Rijkaard-ot de szerintem Mourinho-val lehet hogy többminden lenn mint most Rijkaarddal. Az átigazolásokrol megannyi h a Barca nem fogja tudni sajnos megszerezni se C. Ronaldot se Fabregast pedig valamelyikük jo lenne
Ha választhatnék C.Ronaldo lenne. A középpályán vannak jo játékosaink: Ini, Xavi, Yaya (most mondanám Deco-t, de inkább kihagyom. Valszeg elmegy szerintem) Ronaldo pedig Roni posztján játszik, és ha igaz hogy elmegy, akkor inkább ö mint Fabri. Bár az is igaz, hogy én elfogult vagyok Cesc ellen. Azt én egy ici picit elképzelhetetlennek tartom, hogy C Roni elmegy az MU-bol. Bár kitudja, nem ez lenne az elsö meglepetés átigazolások terénBarcafeco írta:Énszeretem Rijkaard-ot de szerintem Mourinho-val lehet hogy többminden lenn mint most Rijkaarddal. Az átigazolásokrol megannyi h a Barca nem fogja tudni sajnos megszerezni se C. Ronaldot se Fabregast pedig valamelyikük jo lenne
Hát ez sanos így van, de mért nem próbálnak meg semmit se tenni? Lehet még el is fogadná vmeik!Barcafeco írta:Énszeretem Rijkaard-ot de szerintem Mourinho-val lehet hogy többminden lenn mint most Rijkaarddal. Az átigazolásokrol megannyi h a Barca nem fogja tudni sajnos megszerezni se C. Ronaldot se Fabregast pedig valamelyikük jo lenne
NSO, de remélem, hogy egy nagy kacsa az egész!Zozzy 5 írta:Igen, és ezt a foci24-en vagy a topfocin, esteleg az NSO-n olvastad?
Pihi.
Ez egy érdekes hsz.Barcelona144 írta:sztem lahm nak kellene jönni és a ronaldinho meg mehetne
Ehhez csak annyit, hogy sztem még nem láttad védeni, valószínűleg nem klasszis, de nem is a legroszabb. Szóval, én Hilario-t sem ismertem, nevenincs kapus volt számomra, de hamar belelendült...Ha már korábban leigazoltuk volna nem egy tizenéves neadjisten 20 éves srác állna a Barca kapujában
Szezon és fazon...Barcelona144 írta:sztem lahm nak kellene jönni és a ronaldinho meg mehetne
Itt játszik? Nem. Én is elmennék, ha nem játszanék. Márpedig abban elég sokan egyet értünk, hogy nem kispadra való játékos. 30 évesen sem padra való.DaNNy írta:Hát ha Zambi elemgy a Juve-ba akkor sztem a szurkolók ki fogják fütyülni.
Ezek szerint annyira értékelte a BArcat,hogy jó addig amég a juve feltámad...
Hát meg is érdemelné én biztos hogy fütyülném....![]()
![]()
Kapus:Westelverd(lehet nem igy irja)