Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.09. 21:46:43

Nem birom megérteni, hogy tudtok Ronaldo meg Fabregas után sírni, meg dühöngeni, ha megjelenik egy kacsa róluk meg a Realról.
Nem hiszem, hogy annyira nagy kakiban lenne a keretünk, hogy reklámarcokkal kelljen teletömni. Nézzétek meg, milyen kezdő 11-gyel nyertünk bajnokságot és BL-t. Olyan játékosok voltak állandó tagjai a kezdőnek, akik közel sem ekkora sztárok, mint akiket most a csapatba követeltek, mint pl.:Belletti, Oleguer, Edmilson, Giuly. Mégis végigvertük Európát. Persze egyéniségek akkor is voltak, ugye Ronnie az akkori szekérhúzó mára abban a formájában nincs meg, de most van egy mára megérett Messink (még akkor is, ha bőven fejlődhet), egy Henry, akit ha megtanulnánk használni óriási fegyver lenne (nem hiába opatta végig a védelmünket a Bl döntőn) és persze a végig lelkesen és elszántan küzdő Eto'o, nameg tele vagyunk a világ legkreatívabb középpályásaival. Gondolkozzunk már!
Az edzővel van probléma gyerekek, az edzővel, meg a taktikának nevezett maszlagjával. Ezen kéne változtatni, de sürgősen, aztán megnézni, hogy ez az általaltok Ronaldora éhező keret mit produkálna. Szerintem sokat.

Úgyhogy most felesleges igazolni játékost, az edzőt kell lecserélni. Nyáron pedig a felesleges játékosokat, akik hiába elsőszámú cserealapok semmire sem jók eladni, és ütőképest kispadot összehozni.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.01.09. 21:37:40

SzasZeee írta: Mezponzoruk is 125 milliót vagy valami hasónlót fizet 5 évre ... nemtudom pontosan,az egyszer márnem rossz..
Pláne úgy, hogy azt évente fizeti, a 125 miskát... tehát 625 öt kapnak, ha jól számolom fejben
SzasZeee
Barça C

2008.01.09. 21:32:54

Asys írta:Lehet hogy kumma sokat költenek igazolásokra a madridiak de azt is tudni illik, hogy hatalmas adósságaik vannak! Nagyobbak sokkal nagyobbak, mint nekünk pedig a mi adósságunk se éppen aprópénz! :idea:
Jahm ez jó lenne ,de sajnos nem igy van :!:
Az igazság az pl... a MEzponzoruk is 125 milliót vagy valami hasónlót fizet 5 évre ... nemtudom pontosan,az egyszer márnem rossz... és hát óránént indulnak a körbevezető buszok jó borsos áron... mindig tömve ... szóval jobblesz ha megszokjuk a Real minden évben vásárolni fog ... :cry:

Szóval egy lehetőségünk van... okosan kell igazolnunk ... a tehetségeket meg megtalálni elöbb mint a real ... :roll:
Legjobb sör a Dreher,egy csöpje se vész el... :D
Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit! :D
doki
Entrenador del Barça

2008.01.09. 21:05:55

Ákocka írta: Egyébként most komolyan, ti adnátok pénzt Fabregasért, azok után, ahogy távozott tőlünk?
Igen!

Egyébként én sem hiszem ,hogy eladná az Arsenal,csak reménykedem. C.Roni nem szimpatikus ,de kétségkívül jó játékos.Különben sokat számít egy játékos távozási szándéka.
Az igazolásokat megspékelném egy taktikaváltással is.
Asys
Entrenador del Barça

2008.01.09. 21:00:55

Lehet hogy kumma sokat költenek igazolásokra a madridiak de azt is tudni illik, hogy hatalmas adósságaik vannak! Nagyobbak sokkal nagyobbak, mint nekünk pedig a mi adósságunk se éppen aprópénz! :idea:
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:58:50

Barcafeco írta:Énszeretem Rijkaard-ot de szerintem Mourinho-val lehet hogy többminden lenn mint most Rijkaarddal. Az átigazolásokrol megannyi h a Barca nem fogja tudni sajnos megszerezni se C. Ronaldot se Fabregast pedig valamelyikük jo lenne :?
Most őszintén,2 vagy nemtoom hány évig könyörögtünk az Arsenalnak hogy adják oda Henryt,most akinek még annál is nagyobb a kivásárlási ára,nembiztos hogy idejönne,főleg igy hogy hullámvölgyben van a csapat
FC Barcelona!
ABIDAL!
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:58:03

Két olyan játékosról beszéltek, akik meghatározó a saját csapatában. Egyszerűen nincs az a pénz, amiért Fergi vagy Wenger eladná azt középpályást, akire a támadójátékuk épül. Egyébként most komolyan, ti adnátok pénzt Fabregasért, azok után, ahogy távozott tőlünk? Főleg úgy hogy most legalább 30 millió font lenne a kivásárlási ára. De inkább több. Céronaldo sem fogja elhagyni a MU-t legalább 4-5 évig.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.01.09. 20:57:21

Barcafeco írta:Énszeretem Rijkaard-ot de szerintem Mourinho-val lehet hogy többminden lenn mint most Rijkaarddal. Az átigazolásokrol megannyi h a Barca nem fogja tudni sajnos megszerezni se C. Ronaldot se Fabregast pedig valamelyikük jo lenne :?
Ha választhatnék C.Ronaldo lenne. A középpályán vannak jo játékosaink: Ini, Xavi, Yaya (most mondanám Deco-t, de inkább kihagyom. Valszeg elmegy szerintem) Ronaldo pedig Roni posztján játszik, és ha igaz hogy elmegy, akkor inkább ö mint Fabri. Bár az is igaz, hogy én elfogult vagyok Cesc ellen. Azt én egy ici picit elképzelhetetlennek tartom, hogy C Roni elmegy az MU-bol. Bár kitudja, nem ez lenne az elsö meglepetés átigazolások terén :roll:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:51:13

Hát ez sanos így van, de mért nem próbálnak meg semmit se tenni? Lehet még el is fogadná vmeik!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:46:03

Hát azért ennyire nem kéne ráparázni. Laporta az anyagi csőd széléről hozta vissza a klubot. Mondjuk lehet segített neki több azóta már a csoportból távozó tag is. De egyébként a Realnak mindig is több zséje volt, mondhatni történelmi hagyomány. Amúgy meg nem biztos, hogy a pénz számít csak. Az a bizonyos "kis pénz, kis foci; nagy pénz, nagy foci" eléggé lesarkított álláspont.
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:42:46

Énszeretem Rijkaard-ot de szerintem Mourinho-val lehet hogy többminden lenn mint most Rijkaarddal. Az átigazolásokrol megannyi h a Barca nem fogja tudni sajnos megszerezni se C. Ronaldot se Fabregast pedig valamelyikük jo lenne :?
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:27:26

A Barca vinné Jaaskalainent................www.nb1.hu,nemzetkizi focihírek,az Arsenal is vinné....................és annyira jó lenne ha valami átigazolási csaláson buknának le a Realosok :D :D :D
FC Barcelona!
ABIDAL!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.09. 20:16:53

Zozzy 5 írta:Igen, és ezt a foci24-en vagy a topfocin, esteleg az NSO-n olvastad?
Pihi.
NSO, de remélem, hogy egy nagy kacsa az egész! :x
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.09. 20:06:53

Igen, és ezt a foci24-en vagy a topfocin, esteleg az NSO-n olvastad?
Pihi.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.09. 19:56:22

Na emberek! Még egy tök jó hír, amin majd szét tudnék robbani a méregtől: Benzema-ért 35 millió eurót fog adni a real, C. Ronaldo-t meg 100 millióért fogják megvenni!!! :evil:

1. kérdés: ezeknek honnan van ennyi pénzük? nyáron ők költöttek a legtöbbet játékosokra, most meg csak 135 rugót fognak kiadni
2. Reikaard mi a f*szt csinál??? Tele vagyunk gyengékkel most is!!! Ronaldinho, Deco, Ezquerro, Edmilson, Sylivnho, stb. Hát küldeném el őket a francba, kinek van rájuk szüksége, amikor mindegyik állandóan sérült, vagy nem megy nekik a játék?????????? :evil: Talán Laporta ennyire csóró vagy mi van????????????????????????????? :evil:

Mourinho-t leültetném a kispadra, Reikaard-ot meg taxival kivinném a repülőtérre, azt mehet amerre lát! Az az ember tényleg különleges, marhára el tudja találni, hogy kinek kell jönnie, és mennie!!!

Az embernek a töke tele van abból hogy mindenki rossz formában van! Még jó hogy a real nyer mindig, ha ilyen gyenge a csapat!

(végsőkig Barcá-s leszk, de már tele van a tököm egyes emberekből!!! :evil: )
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.09. 00:06:34

Barcelona144 írta:sztem lahm nak kellene jönni és a ronaldinho meg mehetne :roll:
Ez egy érdekes hsz. :lol: Sok mindentől függ még ez..., számomra badraság.
Ha már korábban leigazoltuk volna nem egy tizenéves neadjisten 20 éves srác állna a Barca kapujában
Ehhez csak annyit, hogy sztem még nem láttad védeni, valószínűleg nem klasszis, de nem is a legroszabb. Szóval, én Hilario-t sem ismertem, nevenincs kapus volt számomra, de hamar belelendült... :)
Meglátjuk, én azt mondom, most már ne legyen igazad.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.08. 21:40:48

Barcelona144 írta:sztem lahm nak kellene jönni és a ronaldinho meg mehetne :roll:
Szezon és fazon...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.08. 21:40:38

Eboué miért nem kerül szóba? ](*,)
Barcelona144
Barça B

2008.01.08. 21:38:55

sztem lahm nak kellene jönni és a ronaldinho meg mehetne :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.08. 21:31:11

„Most már leszűkítettük a jelöltek körét, s reméljük, hogy ezen a héten lesz újdonság az ügyben"

Ennyire nemkéne töketlennek lenni! Miaz h reméljük, ba(sz)od! Fölhúztam magam, Ha nem töketlenkednének, akkor már rég védhetne holnap Westerveld. Ha már korábban leigazoltuk volna nem egy tizenéves neadjisten 20 éves srác állna a Barca kapujában
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.01.08. 21:22:01

Jah sry,átgondoltam énis azért töröltem, csak megláttam hirtelen hogy Juveba visszamegy. Na de szóval uj edzővel aki jobb mint rijkaard sokkal több lehetőséget kapna sztem. Nem pedig oeleger jatszana.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.01.08. 21:20:23

DaNNy írta:Hát ha Zambi elemgy a Juve-ba akkor sztem a szurkolók ki fogják fütyülni.
Ezek szerint annyira értékelte a BArcat,hogy jó addig amég a juve feltámad...
Hát meg is érdemelné én biztos hogy fütyülném.... :evil: :evil: :evil:
Itt játszik? Nem. Én is elmennék, ha nem játszanék. Márpedig abban elég sokan egyet értünk, hogy nem kispadra való játékos. 30 évesen sem padra való.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:13:36

Kapus:Westelverd(lehet nem igy irja)
:?: :arrow: :lol: Hát, nagyon nem... :twisted:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.08. 15:55:33

Ennyit mondok!
Kapus:Westelverd(lehet nem igy irja)
SzV:Alves sztem nem jön ugyhogy Lahm
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 15:13:47

Nekem Van Der Vaart egy nagy kérdés, pontosabban az, hogy hogyan tudna beilleszkedni a csapatba, és mennyire lenne hasznos. Biztosan az lenne. Nos, nagyon jó játékos, de én más után néznék.

D. Alves leigazolása nagyon jó lenne, nemcsak klasszis szv, a támadásokba jól segít, bár néha fent ragad. S ami még nagy előnye, hogy jobb oldalról kitűnő szabadrúgáslövő, sez nekem hiányzik a Barca jelenlegi keretéből. Én biztosra veszem, hogy csak az idény után engedik el, s állnak szóba az érdeklődőkkel. Így, ha most távozik Zamb, akkor sem tudnák leigazolni, s nem is valószínű, hogy jelenleg ekkora pénzt áldoznának érte. Ergo Lahm jöhet, ennek a verziónak is örülnék, de ha csak nyáron igazol el Zamb, akkor van esély, méghozzá sztem elég nagy Dani megvásárlására (persze a közelmúlt átigazolási politikája ellen lenne egy ilyen igazolás).
:!: Mégiscsak legszívesebben Zambrotta maradását látnám ,folyamatos játszatását, tőle pedig jó teljesítményt, viszont már közel az idő, hogy a jövő jobbhátvédjén gondolkodjanak Txiki-ék.

A tegnapi csatárkérdés: persze, nem hátrány ha van egy magas, erőteljes, jól fejelő zúzógép csatár egy klubban, aki technikailag is képzett, mint pl.: Carew, nálam ő nagy tiszteletnek örvend, és ugye Toni, de akkor sincs értelme addig egy ilyet igazolni, míg:

- egy csatár és két szélső a támadóalakzat, ilyen esetben nem felívelésekkel operál egy csapat, viszont a védők lerázása egy ilyen kaliberű játékosnak nehezebb, így a gólhelyzetbe kerülés is (nah, részrehajló vagyok, kedvenc taktikám elől a két winger + egy striker)

- Bojan , Henry, Eto'o keretben van, márpedig inkább ők, mint más, s ha kiesik Eto'o, rengeteg variáció van, bár ezt Frank nem biztos hogy alkalmazni tudná, és ugye, ha lesérülne (sose többé) mint tavaly kétszer is, akkor ahogyan ősszel, van Krkic, visszatérő Messi, egyre jobb Henry..., ha nincs is gólerős, vagy bármilyen értékelhetó Ronaldinho.
Lezárt