Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elég esélyes, hogy a letöltés miatt szakad meg a neted, úgyhogy azt javaslom, hogy legalább a póker alatt ne tölts!VIII.Henrik írta: Lentebb írtam én is abbéli sóhalyom, hogy remélhetőleg nem szakad meg a netem. Ált. 2 a napi átlag, de nemtom hogy az emesen vagy a letöltőprogi miatt. Bár lehet egyik sem vétkes.
Nekem jó mindegyik időpont, de a legszimpatikusabb a 7 óra. Remélem este 7?!GoDJonzen írta:A hétvégén lesz egy csomó idő! Sztem jó lenne szombat 7-8-9?4.asztal:
VV19 ; Shorty ; Titinho ; Sanyee ; VIII.Henrik
vmelyiket a 3 közül!
Drigo: Ezt jól sejted. Mivel ez még csak 0.6-os állapotú progi, ezért még vannak benne fejlesztenivaló dolgokAzt jól sejtem, hogy mások játékába nem lehet belenézni?
Chris0527 írta:Egyszerre mennyi lett belőle. Mindenki magára vetteozsimiki írta:megkérnék egy kedves segítőkész usert
A hétvégén lesz egy csomó idő! Sztem jó lenne szombat 7-8-9?4.asztal:
VV19 ; Shorty ; Titinho ; Sanyee ; VIII.Henrik
Természetesen és a döntő is evvel lesz az egyszerűség kedvéért.messi1918 írta:minden asztal evvel nyomja????
A programot innen lehet letölteni.Utána a játék==>beállítások menüben csinálsz egy profilt és kb. kész.ozsimiki írta:Már várom a partykat![]()
Elég sok freerollt játszottam már , bwinen,sportingbeten,nordicbeten is....ott 3000-15000es létszám szokott lenni
de azért sikerült pár finaltable
Ez jobb lesz,ismerős arcok,meg minden
6os asztalnak írnám,h nekem a 7vége oké,de jó lenne csütörtökig eldönteni a végleges időpontot....(vasárnap 10-11fele esetleg?)
U.i. megkérnék egy kedves segítőkész usert,h írja be még1x a progit,és a teendőket,h játékra kész lehessek majd![]()
a progi a többi ezen az oldalon van még vagy az előzőn ennyire ne legyél lusta visszanézniozsimiki írta: U.i. megkérnék egy kedves segítőkész usert,h írja be még1x a progit,és a teendőket,h játékra kész lehessek majd![]()
Félre értetted úgy gondoltam hogy a többség elfogadta nem azt követelteShorty írta:Szal ha a többség mást akar legyen az.
ha ez a hivatalos amtőr vereny beállítások akkor elfogadva.. végülis én csak azt fogadtam el amire mindenki(nagyából) rábólintott...de akkor ez leszShorty írta:Miért nem amatőr verseny beállításokkal játszunk?
Kis vak:15 Nagy vak:30
8 percenkénti vak-emelkedés duplázással.
1500 kezdőtőke.
Nem akarok beleugatni csak kérdezem.
(Így meglehetne akadályozni a passzív játékot.)