Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem volt, de Enrique barátunk pár napja írta, hogy mán' készül, és 1-2 héten belül felteszi a fórumra.redmiller írta:Én emlékszem rosszul, vagy tényleg nem volt cikk a 2007-es év szavazásáról??? Még összesítésre sem emlékszem... :S
Kicsit előre hoztákbarca99 írta:A következő meccsünknél az időpont miért 21.08?
Ez nem csak attól függ, hogy ki a főszereplő éppen, hanem attól is, hogy kiről találunk jó minőségű képet. Nem mindig olyan nagy a választékozsimiki írta:Sziasztok!
Amióta itt van Henry,eléggé észre lehet venni,hogy a főoldalon,azoknál a cikkeknél ugye,ahol képeket is mellékeltek szinte 80%ban Ő van rajt.
Meg akartunk viccelni titeket.barca99 írta:A következő meccsünknél az időpont miért 21.08?
Akár furcsa is lehet... de úgy hogy ott van a kérdésben a végre... ami a közeljövőbeli eseményekre utal... szvsz jóezígy. De aztán énis csak véleményt mondok... adminisztratórikus hatalom vanPrimitive írta:Megtalálja végre önmagát Henry Barcelonában?
1. Igen
2. Nem, de csak idő kérdése ( ez csak nekem hülye mondat? )Igen, de csak idő kérdése?
3. Nem, és nem is fogja
Természetesen láttam, csak nem értem, hogy miért nem lehet megérteni. A másik meg, hogy aki nézett már spanyol bajnokit, annak tudnia kéne, hogy mikor ki közvetít. De ezt már leírtuk 1-2-szer a sokadik után már szerintem érthető, hogyha kicsit ingerültebben válaszolunk, jelen esetben válaszolok.Chris0527 írta:ha nem láttad volna én odairtam ezt a mondatot...csak azért kérdeztem mert furcsának tartottam hogy a másik oldalán fent van itt meg nincs...de különösebben nem érdekel ugyis van müsorujságom ha meg nem forumba ált beirják...csak egy kérdés volt...
Drigo írta:Ott kinn van, sőt a madridistán is, ha ez kell Neked járj oda! Hiába kérdezik meg még ezren nem fog kikerülni, maximum később, de addig is fölösleges próbálkozni, és kicsit idegesítő is...Chris0527 írta:(bár én utána tudok járni és általában mindig elöre tudom)
Akinek gondot okoz megkérdezi a guglit, ha ennyire lust megérdemli!
Ott kinn van, sőt a madridistán is, ha ez kell Neked járj oda! Hiába kérdezik meg még ezren nem fog kikerülni, maximum később, de addig is fölösleges próbálkozni, és kicsit idegesítő is...Chris0527 írta:Én azt szeretném kérdezni(bár én utána tudok járni és általában mindig elöre tudom) hogy a következő meccseknél kiirás alatt mért nincs hogy melyik adó adja. Tudom hogy kérdezték már és hogy reklám lenne de Iván másik(amihez ezúton is gratulálok nagyon tetszik kinézetre bár nem nagyon foglalkozok olasz focival) oldalán ki vannak irva hogy melyik meccs hol és mikor lesz. Azért vetettem fel mert láttam hogy vkinek ez gondot okoz hogy nincs kinn.
Köszi Enrique!Enrique írta:Egy kattintás a saját helyezés megtekintése: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... mode=t_own
Érdekes probléma, az illetékes majd biztos pontosabbat tud mondani, de addig is, ha esetleg segít:Hawk írta:Üdv a honlap szerkesztőinek!
Az lenne a kérdésem, hogy valami technikai oka van annak, hogy módosítva lett a Tipjáték ranglista oldalszámozása?
Már többen is kérdezték, de sajnos nem megoldható, mivel az is reklámnak minősülne.Hawk írta: "A következő meccsek"-nél, nem lehetne-e megadni, hogy melyik TV adó adja a meccset, ha már ismert.
Egyébként jó a Honlap, grat hozzá!