boggabor írta:Giuly Monacoban ball szelso volt es Ronni tudna jobb szelen jatszani szerintem jobban orulne ha jobb szelen lees nne mert Gio es Sylvinho sem tudja, hogy mit akkar es Belleti jobban tud tamadni mint vedekezni igy johet Luque, de o vele van egy baj sokszor elrugja foloslegesen a labdat tartok attol sok veszekedes lenne belole, de eloszor vedot kell veni mindenkepen nallam O.Mellberg volna a nyero(A.Villa)
Giuly jobbszélső volt, de az is megesett, hogy Deschamps feltolta Prso mellé csatárnak. A bal szélen semmiképp nem játszott. Ha igen, akkor én pont azokat a meccseket nem láttam. A Monacoban a balszélső Rothen volt.
Hihetetlen, hogy mennyire elfelejtettétek Saviolát. Aki eddig beírta a jövő évi csapatát, még csak véletlenül sem tett említést róla. A sok hülye lehetséges igazolást meg istenítitek. Azért ne feledkezzetek meg arról, hogy az apró argentin mennyire szereti a klubot, rá sokkal inkább szükség lenne, mint mondjuk Luquére. Vagy azért, mert az a rohadék rijkaard azt mondta, hogy a fizikuma nem megfelelő, már senki nem tartja jó játékosnak?