Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vAtesz írta:TP-vel az a baj, hogy már nagyon régóta rutinjából él.
Elég sokszor van olyan közvetítés, hogy akkora baromságot mondd, hogy fogom a fejemet...
Kezdve azzal, hogy az előző szezon beharamgozójában azt mondta, hogy nyugatról a Kings lesz a döntőben. Ebben csak az volt a fura, hogy nem csak én, meg az NBA1.hu fórumosainak 99%-a, hanem még az NBA.com sem várták őket még a rájátszásba sem...
Akkor vannak számára olyan csapatok, akiket így utál vagy nemtom, és nem a Knicksre gondolok, mert az a csapat tényleg egy rakás [auto_cenzúra]... Warriorst is egész végig oltotta tavaly a rájátszásban.
A rájátszásban is egyszer azt mondta, hogy a Bulls lesz a döntőben, akkor a Bulls kikapott a Detroittól, és a kövi meccsen, amit zsintén közvetített a Sport TV, már azt mondta, hogy esélyük sincs... Azt viszont, hogy nem hiszem, hogy egy meccs alapján ő annyira vágná, hogy egy csapat mennyire erős... (Én pl. kb. 60 Bulls meccset láttam az előző szezonban, és valószínűsítem, hogy TP 10-et SEM!!!) Ráadásul én napi többszür nézem a Bulls-szal kapcsolatos híreket, több oldalon.
Meg vannak ilyen berögzült dolgai, amiket folyton felemleget... (James szerinte túlsúlyos, Damon Stoudemire folyton füvezett, JO rendőrnek öltözve igazoltatott stb...), amik lehet igazak, lehet nem, csak sztem nem kéne minden egyes közvetítésnél felemlegetni, mert egy idő után már rohadt unalmas.
Ja, meg a körte center, alapvonali center... Az mi??? Ilyen egyszerűen nincs...
Aki utána akar olvasni, az itt megteheti:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php?topic=286.1450
Sztem is Török Péter a nagyon felkészült,közvetítők közé tartozik és én mint aktív kosaras sok mindenben egyetértek vele.Csak néha elfogult és egy picit arrogáns ,de ezt elhet nézni neki.Ennek ellenére nagyon tisztelem őt és örülnék,ha a sportklubbon fele ilyen jó szakemberek lennének!varga tamás írta:Azért az a Török Peti már akkor közvetített NBA-s meccseket, amikor te még gondolatban sem voltál meg. Emlékszem, a 80-as években mindig nagy élvezettel olvastam a Népsportban megjelenő írásait a tengerentúli hoki- és kosárlabda-bajnokágokról. Neki a kisujjában több van ezekről, mint neked/ünk a fejünkben. Bárcsak minden szakértő tizedannyit értene ahhoz, amit szakért, mint amennyit Török Péter ért a kosárlabdához.GoDJonzen írta:Akkor Török Peti megint kezdheti szapúlni !:D
A Miaminak meg azért nem megy mert Wade egy fizikai halott! Szétütközik Egész testén sérülések! O'Neal ő dettó csak még öreg is!
Azért az a Török Peti már akkor közvetített NBA-s meccseket, amikor te még gondolatban sem voltál meg. Emlékszem, a 80-as években mindig nagy élvezettel olvastam a Népsportban megjelenő írásait a tengerentúli hoki- és kosárlabda-bajnokágokról. Neki a kisujjában több van ezekről, mint neked/ünk a fejünkben. Bárcsak minden szakértő tizedannyit értene ahhoz, amit szakért, mint amennyit Török Péter ért a kosárlabdához.GoDJonzen írta:Akkor Török Peti megint kezdheti szapúlni !:D
A Miaminak meg azért nem megy mert Wade egy fizikai halott! Szétütközik Egész testén sérülések! O'Neal ő dettó csak még öreg is!
Hát az utsó két-három éve már kb 0 volt...doki írta:Payton állítólag szóban megeggyezett a Golden State vezetőivel.
Hát ,én nem vagyok biztos,hogy neki vissza kéne térnie.Írom ezt úgy ,hogy ő nálam az etalon(főleg a régi "Kesztyű).Az ő játékán keresztül szerettem meg az NBA-t ,és a Sonics-ot.Van bajnoki címe a Miami-val,amiben csak epizódista volt.Remélem nem igaz a hír.![]()
Bostonnal gondoltam volna pl a főcsopi döntőt! Detroitot sztem! lenne esélyük lenyomni! Hangsúlyozom sztem!Ordog írta: Azért ne legyél ebben annyira biztos. Főleg most ne. Tény hogy sokkal kevesebb jó csapat van ott mint nyugaton, de megnézném én, hogy a Denver mikor nyomná le 4-szer a Detroitot vagy a Bostont.
Egyébként AI-n télleg csak ámulni lehet. Nem vártam tőle ilyen szezont, de szerintem senki. Melonál vannak a kérdések az tény. Hogy pihentetnék??? nem hiszem. Nyiltakozni meg nem tudok róla bővebben mert idén nem láttam még Denver meccset. Sajnos:(
Azért ne legyél ebben annyira biztos. Főleg most ne. Tény hogy sokkal kevesebb jó csapat van ott mint nyugaton, de megnézném én, hogy a Denver mikor nyomná le 4-szer a Detroitot vagy a Bostont.G-Jay írta:(halkan jegyzem meg, keleten tuti főcsoport döntő lenne...)
Pitsburg hozta a meccset?Ordog írta:Seattle-Washington. Hát igen, kúva nagy meccs volt. Az eredmény nem tükrözi, de aki nézte az elejétől a végéig az tudja milyen szoros volt.
Nem lettem volna szegény Collinson helyében. Hogy az mit kapott a Seattle védőitől, te jó isten.............................. 36 éves ember és semmi komolyabb sérülés nem történt vele ennyi ütés meg ütközés után, hát le a kalappal. A végére a nagy nyomás hatására viszont hibázott 2-szer is. Le a kalappal mind2 csapat előtt.
A másik meccs a Pitsburg-Jacksonville. Összefoglalót most néztem meg. Hát itt már nincsen sétagalopp mérkőzés, azt ezen is láthatjuk:)