a bárkával szerepelnek egy bajnokságban.zizou fan írta:Az milyen csapat? Én még nem hallottam róluk.M19 írta:Kíváncsi vagyok, hogy fog felállni a Margit a Levante ellen.![]()
![]()
biztos hallottál már róluk, ne add a tudatlant.
a bárkával szerepelnek egy bajnokságban.zizou fan írta:Az milyen csapat? Én még nem hallottam róluk.M19 írta:Kíváncsi vagyok, hogy fog felállni a Margit a Levante ellen.![]()
![]()
Mindent? Elég ritkán írok ebbe a topicba.DJ REAL Bee írta:Szégyen ránk nézve, és bosszantó, hogy egy ilyen csapat megy elöttünk 7 ponttal.
Mindent megragadtok, ahol fikázni lehet a másikat. Hihetetlen
Rivaldo, aláírom.Azt azért ne feledjük, hogy tőlünk hiányzott a világ tán legjobbja-vagy a legjobbjainak egyike-Messi. Ha ott van, ki tudja mi az eredmény. Ezt a tényt sokan elfelejtik.
Ha valaki azzal jönne, hogy mit számít 1 játékos...
Nos sokat. Nagyon nagyon sokat.
Nincs baj, ez csak egy mesterséges hullámvölgy és az a célja hogy mindenkit megtévesszünk. Eddig zseniálisan működikColin írta: Hát igen, nálatok csak 1 hollanddal van baj, "kár" hogy az az edző..![]()
/
Ezekkel a hollandokkal csak a baj van mostanában...
Nekem nem kell bemutatni az ilyen dolgokat. De nem ítélném el ezért. A meccs folyamán borzasztó sok feszültség gyülemlik fel a játékosokban, ezt ő most rosszul vezette le. Ennyi az egész, ez benne van. Főleg hogy elnézést is kért. A zaragozai drukkerek meg amúgy tényleg bek@phatják-elég csak arra gondolni, hogyan szoktak tüntetni Eto'o ellen...Ruud Van Nistelrooy bocsánatot kért azért a gesztusért, melyet a tegnapi mérkőzésen gólja után tett a Zaragoza drukkereinek irányába. Saját bevallása szerint nem akart senkit megbántani, csupán így próbálta levezetni a találkozó során felgyülemlett feszültséget.
Erről van szó, nem emlékszem, hogy Bommel-t bárki is elítélte volna a tavalyi hasonló gólöröme miatt, csak azért, mert Madridban tette, most meg egy madridista teszi ugyanezt és egyből megy a mamizás. Legyünk már egy kicsit következetesek.Colin írta:Mint embert sosem szerettem Nisty-t. De teszi a dolgát, lövöldözi a gólokat. Nem az alapján vesznek el és adnak el futballistákat hogy jó ember-e...
Én is egyetértettem vele. Csak tiszteljük meg két labdaművészt azzal, hogy nem azt nézzük, melyik a sablonosabb.Mellesleg szerintem igaza van Vitonak. Ezt nem is feszegetném továb...
Viccesen!Kíváncsi vagyok, hogy fog felállni a Margit a Levante ellen.
Remélem Calderonnak. És ő cserébe kidobja az év végén...A gólja után RvN kinek üzente, hogy kapja be?
Nem szeretnélek megbántani,de ha végigolvasod a hsz-emet kiderül,h azt mondom,h ördöngösebben cselez,de csak a cselezésre gondoltam!!Odaírtam utána,h Ronnie sokkal zseniálisabb labdákat adott,meg nem szórakozott el annyi akciót és a szabadrúgások is ő felé billentik a mérleget!!!!Vito írta:ez azért korántsem igaz, Robinho sokkal sablonosabb játékos, mint a régi Ronnie voltKalap1988 írta:Robinhoról nekem is Ronnie ju t eszembe,egy picit talán nála is ördöngősebben cselez![]()
Robinhonak nagyon megy a biciklicsel, gyors, robbanékony, de Ronnietól messze van. ő sokoldalúbb volt, emiatt közönségszórakóztatóbb is volt a játéka
Ja, okés, ennyit erről az "emberről". Eddig is utáltam, most még tovább csökkent a népszerűtlenségi mutatója. És, akkor még csodálkozik, hogy mindenütt hasonlóan éreznek iránta, mint én.Colin írta:madridistaRuud Van Nistelrooy bocsánatot kért azért a gesztusért, melyet a tegnapi mérkőzésen gólja után tett a Zaragoza drukkereinek irányába. Saját bevallása szerint nem akart senkit megbántani, csupán így próbálta levezetni a találkozó során felgyülemlett feszültséget.
madridistaRuud Van Nistelrooy bocsánatot kért azért a gesztusért, melyet a tegnapi mérkőzésen gólja után tett a Zaragoza drukkereinek irányába. Saját bevallása szerint nem akart senkit megbántani, csupán így próbálta levezetni a találkozó során felgyülemlett feszültséget.
Na-na... ahogy hallottam a Barca se volt jobb!Persze ha a Margit állandósítani tudja a tegnapi első 60 perces formáját akkor bárkitől kikaphatnak.
Mikor BL-t nyertünk akkor a Barca többnyire = volt Ronaldinhoval. Megszámoltam: A BL döntőig vezető úton a 23(vagy 22 már nem emlékszem pontosan) lőtt gólunkból, 14-ben benne volt Ronaldinho! Ez pedig nem kevés. Persze, ott volt Eto'o, meg Larsson, de őket is ki kellett szolgálni és ezt többnyire Ronaldinho tette. Gyakorlatilag a BL döntőtől datálható a varázsló formahanyatlása.LG írta:Ez van. Mindig Messi se huzhat ki a [auto_cenzúra]. Tavalyi klasszikon kihuzott, ha nincs akkor ott is zakozunk. Most nem volt, kéx. Ezzel már nem lehet mit tenni. Nem függhetünk 1 embertől, nem lehet az, h Barca=Messi. Most sajnos naggyábol ez van, elég szomoru.
Jó én mondjuk, a szezon eleji két idegenbeli x-et sorolnám ide, ahol döngettük a kapufákat. Az el classicon meg alul múlta egymást két csapat, nem voltam elájulva a Reáltól sem. Amúgy mindegy is. A lényeg, hogy ha bajonok akarunk lenni visszavágón nyerni kell, plussz elég ha ők kikapnak mondjuk az athleticotól, meg még mondjuk három x. Lehetetlen egy szezont hullámvölgy nélkül végig csinálni, ha meg nekik sikerül, akkor legyenek, bajnokok teljesen megérdemlik. Nekem van egy olyan érzésem, hogy lesz még esély a fordításra. Egyelőre örüljünk az idegenbeli Zsinórgyőzelemnek!!!LG írta:Nemhiszem, h pont annyival vezetnek, a klasszikuson megmutatkozott, h jobbak. Előtte még én is biztam benne, h nem, csak jobban jött ki a lépés nekik, de az a meccs összetörte az ilyen reményeimet. Tény, h ez nem az ő meccsük volt, de mi sem voltunk jobbak
Nyugi, csak én kötelkedek!akkor milyen szó engedélyezett az összehasonlításuknál?
Igen az, csak annyi olyan nulla játékos van, akikre a sablonos szót lehet használni, ne pont két ilyen játékosnál használjuk!nem bántásból írtam, hogy sablonosabb, hanem azért, mert szerintem sablonosabb.
Igen, Robinho soha nem fog a hosszú átadásokbn jeleskedni. Szerintem nem is tud akkorát rúgni a labdába, hogy átmenjen a pálya másik felére!ha kellett Giuly, vagy Messi lábára tekerte a labdát a pálya másik oldaláról, ráadásul úgy, hogy oda sem nézett.
Szerintem egyik csapat se úgy megy ki a pályára, hogy most csúnyán fogunk játszani...Egyszerűen így jött össze. Ezt a meccset ősszel lehet elbukták volna.Úgy látom a Barcelona is kompromisszumot kötött az eredményesség érdekében, és ha csúnyán is , de nyerni tudott.
Na igen. Én őszintén szólva ettől az évtől sima barca sikert vártam egy formálódó madriddal. Nagyon pozitív meglepetés ért. A védelmünk is igazából pár meccsel ezelőtt állt csak össze. És Robinho beérésére se számítottam...Bízom abban, h idővel látványosabb lesz a játékunk, de én is mindenképpen előtérbe helyezném az eredményességet,