Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz, sajnos hajlamos vagyok összekeverni a két nevet, ha nem koncentrálok eléggé.barcafan írta: bocsi, bele javitottam, nem rodriguez hanem lopez.rodriguez az espanyolba van
azt az őszülő portugál majmot idéztem.LG írta:Kit idéztél...csak nem engemZsolti írta:Még nem nyert a Barcával semmit,és más csapatokkal sem,hogy egyik kedves ismerősünket idézzem.Nemtom, nem emlékszem rá, h írtam volna, de lehet h igen
Kit idéztél...csak nem engemZsolti írta:Még nem nyert a Barcával semmit,és más csapatokkal sem,hogy egyik kedves ismerősünket idézzem.
Nem ez volt a kérdés!Az volt hogy Ronaldinho vagy Riquelme jobb per pillanat?Sajna Riquelme jobb,és nekem most azzal ne jöjjön senki hogy itt beleszürkülne a cspatba Riq ha itt játszana,mert biztos hgy nálunk is jó lenne,cask lehetőség kéne neki,amit nem kapott meg!barcafan írta:"nem egészen" ugyanaz, de van majom ööö gaal is sokat tett a csapatért. ha ő nincs nem hozzák ide RijkaardotCharlie írta:Eto'o kétségetlenül jobb,de azért Saviola sokat tett a Barcáért.Riquelme jobb most mint Ronaldinho.Eto'o - Saviola?
Ronnie - Riquelme?
C.![]()
most jobb, mert Ronnie "beleszürkül" a csapatba. Vagy a többiek lettek jobbak. ez nézőpont kérdése... Tavaly nem volt Giuly, Deco, Xavi sem játszott így ahogy idén.
Igen, megvették Maxi Rodriguezt, de nagyon keveset játszik. Sokan reklamálták is, gondolom emlékszel, ha más topicokat is figyelemmel kísértél. Én nem azt mondtam, hogy utálja az argentinokat, de ezt a 2 játékost biztos nem szereti.Cooltiszo írta:Itt sztem szó sincs arról hogy Rijkard utálja a az Argentínokat. Pl. most vettük Maxit, és nyáron külön Frankie kérné R. Gonzalezt(asszem), aki szintén argentín, vagy Militot.
Egyszerűen sem Romynak, sem El Conenjonak nincs helye a csapatban.
Romy ebbe a csapatba nem éfr be,mert ő nem lenne jó kihúzódva a szélre, középen meg nem engedhetünk meg egy olyan játékost aki nem védekezik jelentősen.
Saviolát meg leírtam a nyári átigazolások topicba.
Hova tűnt az előző hozzászólásom? Mindegy, leírom még egyszer.Zsolti írta:senki sem mondta,hogy eladtuk őket.És nem valószínű,hogy eme két játékos fog még Blaugrana mezben játszani....barcafan írta:csak kölcsönben vannak tudtommal
fog még Savigól nálunk jáccani...
senki sem mondta,hogy eladtuk őket.És nem valószínű,hogy eme két játékos fog még Blaugrana mezben játszani....barcafan írta:csak kölcsönben vannak tudtommal
fog még Savigól nálunk jáccani...