Szerencsére én netről néztem, megkíméltem magam Léderertől.

Nah, most meg benézem a kupaellenfél meccsét is. :

az biztos! Én 2-1től néztem!Getafe-Sevilla 3-2
Hú milyen végjáték volt Shocked Megérdemelt madriddi győzelem.
Szvsz nagyon jó üzletet csináltak. Banega + Maduro két igazán jó védekező felfogású középpályás.varga tamás írta:A Valencia négy és fél éves szerződést kötött Hedwiges Maduróval, az Ajax eddigi játékosával.
belenéztem én is a meccsbe. fenntartásokkal kezeltem Alvest, de valóban megérne még egy jelentékenyebb összeget is. iszonyatosan agilis, erőszakos, technikás, gyors, pontos.LG írta:A Sevillai rangadot a hazai FC nyerte 3-0ra, Luis Fabiano egyet kézzel, egyet fejjel, + Dani Alvés megpattano szabija. Amugy Alvés durva jol nyomta
Hát igen ezt én is így látom, de ez egy alacsonyabb osztályos meccs volt! Hobbiból is vezethetett! De nézzd meg O'donnelt! Pályafutása csúcsán már túl volt, 35 évesen érte a halál !54 éves bironak már nem nagyon kéne meccset vezetnie
R.I.P.Zozzy 5 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 42&nyelv=0
Elképesztő...
(most kivételesen nem a foci24 miatt)
Nagyon sajnálom.Zozzy 5 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 42&nyelv=0
Elképesztő...
(most kivételesen nem a foci24 miatt)
Én csak az első félidőt láttam, de az Espanol kumma jol játxott. Tamudo 2őt bökött, de majdnem hetrikEtooka írta:Espanyol-Villareal 3:0Továbbra is a nyomunkban!Mostanában szerencsénk sincs,mivel itt egy x jó lett volna.Na mindegy,lényeg,hogy mi nyertünk!
Az említett videó itt vanvarga tamás írta:Most néztem egy videorészletet a jutúbon. Albelda összehívott egy sajtótájékoztatót, amelyen a az első kérdések után megpróbált volna válaszolni, de nem tudott, mivl a sírás kerülgette. Végül eltörött a mécses, és ez a felnőtt ember elkezdett sírni.
Most lehet mondani, hogy felnőtt férfi ne sírjon, meg nem sírnia kellett volna, hanem fociznia. Nem tudjuk, mi van a háttérben, nem látunk bele a valencia öltözőjébe, de gy valamit tudhatunk. A most kirúgott játékosok többsége - Santi Canizares, Angulo, Albelda, Vicente - ős-valenciásnak számítanak, akik mindig ezért a csapatért küzdöttek. Ez olyan lehet, mint az egyik kolléganőm a cégnél: októberben hátső fali szívinfarktust kapott, leszázalékolás előtt áll, de 13 évet eltöltött a brigádban. Karácsony előtt meglátogattuk, és egyszer csak elkezdett sírni, s azt mondta: "Tudjátok, nekem szinte Ti voltatok a családom, hisz többet voltam a munkahelyen, mint itthon. S, nagyon hiányoztok!" Valami ilyesmi keringhetett Albelda fejében is. Itt voltam 9 évig, küzdöttem ,hajtottam, most meg lapátra tesznek. Nem hinném, hogy ez volt az egyetlen üdvözítő megoldás.